marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.664
Мислила сам оно што сам и написала.
Неком треба материјално да би био срећан. А неко није срећан уз сво материјално благостање.
Не разумем зашто себи допушташ острашћено расправљање о систему који је евидентно био лош. Није се распао јер је био стабилан.
На крају крајева, за стабилност је потребна чврста воља и много енергије.
Ни у том смислу тај систем то није задовољавао, очито.
С друге стране, живиш у друштву које је дијаметрално супротно у сваком смислу од тог некадашњег социјалистичког и хвалиш се благостањем, редом, уживањем...
Схваташ ли да си у колизији? Можда зато и допушташ себи ту острашћеност. Или покушаваш себе да убдеиш у нешто што нема тежину.
Не знам, само знам да ми се то не свиђа.
draga moja
neko vrsi seciranje ...da bi dosao do spoznaje za uzrok.
drugi to vrse na neki drugaciji nacin i koristi se sa ...metodologijom drustvenih istrazivanja.
a tu su i razlicite tehnike.
A sta MARSOVAC radi , i na koji nacin , dolazi do materijala . je , .... malko razlicit od onoga, sto je tu kod vas.
SOFKA ti i dalje , misli , sta je se htelo sa pisanijama tj skrabanjima ili nedorecenim recenicama...marsovac hteo.
mozda je u pitanju KE. Who knows
- - - - - - - - - -
Marsijaner je beta rogonja pa ga je ostavila žena.
Sad ima dovoljno vremena da prikuplja socijalnu pomoć NATO milostinje i mrvica.
pa , lepo te pitah , kako se osecas , kada primas ga...u dinarima.
Eh , sta uradi ONAJ RUS da si zavrsila na kackoj petlji jaginjice.
- - - - - - - - - -
Evo. Ovde ćeš naći način za zaustavljanje pokreta pri vetriću i inače. Self-explaining.
![]()
U onom vremenu se naročito činilo i radilo za dobrobit Srbije. Recimo, uopšte se nije pričalo o ustaškom genocidu nad Srbima, a naročito o Jasenovcu. I onaj separatistički ustav iz 1974. je naročito dobro delo. I one nestašice kafe, nestašice šećera, nestašice ulja, nestašice deterdženta, restrikcije struje su naročito dobro delo.
Mislim, koga farbaš sa tim bajkama o SFRJ raju?
kao sto znas , a i lako se moze i proveriti , rad , moj u toj mojoj zemlji , onoj celoj bivsoj.
za dobrobit stanovnistva.
ovaj drugi element , o kojem ti pricas , mi je itekako znan i moglo bi se sprovesti kroz floskulu MENTALITET ljudi sa balkana.
- - - - - - - - - -
On to radi zato sto misli da tako provocira likove poput mene, Pobedonosceva ili Jaguarke, ne zato sto on misli da je nesto bolje od drugog.
A to je u stvari i jos smehotresnije onda.
opet , ti pokusavas da dokucis , Sta je to sto MARSOVAC RADI , i cini , i ZASTO.
za sve ima se razlog.
KE
- - - - - - - - - -
Да, вас троје сте као јаје јајету.
Мада, морам признати да ми је тешко да извучем и најмањи заједнички чинилац.
ako pokusas da stavis jeda prema jedan i jos jedan , ondase dobije i cinilac...

... наставите где сте стали.