- Poruka
- 98.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odlicno sam
kako si ti, uzivas?
Aham, jos malo ;
Ja ću vam pokazati reforme i stop sistemskom kriminalu. To je sto posto jer kriminal će ovdje jednostavno izaći. Podnijet ću prijave protiv svih institucija kako bih pokazao da je ovdje sve čisti kriminal. Ko koga dribla ovdje? Nismo mi koze. Nismo mi stoka", rekao je 25- godišnji Konstantin Savić.
"Nema nikakvog standarda i logike ovdje. Nažalost, svi problemi počinju od sudija i tužilaca. Oni su krivi za sve. Evo načelnik Općine Teslić objavio je konkurs dok je još malo na funkciji da zaposli tamo neko svoga. Ja ću to kad dođem i ako dođem objelodaniti i reći: Ti si kriminalac", kazao je Savić.
"Znat će se ko je Konstantin Savić. Jednostavno, Konstantinove reforme. Nije mi žao što sam nezavisni kandidat, ali mi je žao što nemam više para da me neko podrži jer to se sve treba platiti. Ne bi mi ni Dodik bio ravan. I Dodika bi 'satjerao' ", rekao je Savić.
"Stvar je da se ljudi boje kriminala i osvete. Oni znaju da ću ja kad dođem zaposliti najstručnije ljude. To će biti javni konkurs kojem ću ja prisustvovati i gledati koga zapošljavam", rekao je on.
Vec su ga prozvali Konstantin Veliki
Realno, bolje i ovom liku dati glas nego nekim partijskim klosarima.
Aham, jos malo ;
u neku ruku si i u pravu ,
s druge strane , hmmm ima se i objasnjenja , ono starinski u serbiji , koje se i kaze skim si takav si.
i gde je onda tu ...tvoje mesto Kami![]()
Tol cice -devojcice
u petak je bila izlozba posvecena NADEZDI PETROVIC I bila je i izlozba i nasih umetnika kao i kanadjanina i ,
mogu ti reci da su tvoje slike , barem meni na visem nivou tj mom ukusu.
Napusti prostoriju.
u neku ruku si i u pravu ,
s druge strane , hmmm ima se i objasnjenja , ono starinski u serbiji , koje se i kaze skim si takav si.
i gde je onda tu ...tvoje mesto Kami![]()
Tol cice -devojcice
u petak je bila izlozba posvecena NADEZDI PETROVIC I bila je i izlozba i nasih umetnika kao i kanadjanina i ,
mogu ti reci da su tvoje slike , barem meni na visem nivou tj mom ukusu.
O, hvala msje, cenim da ce moji radovi naci mesto tamo daleko , jednog Dana
Tol , tu već klikeri treba da rade i već sada da tražiš mogućnost kako da svoje radove izložiš u Kanadi . Mislim da Marsijaner može lep posao oko toga da odradi .....mislim na logistiku i sve probleme / eventualne / koje mogu da se pojave .
Koliko vidim po pisanju Marsijanerra , tamo ima često neke manifestacije , a usput to je i država koja ima para![]()
pa zar nisi vise puta naglasio da si psiholog?
ni ti ne znas da citas, bas kao i ja![]()
ja nigde nisam procitala da je psihijatar vec psiholog, zato sam ga i nazvala kolegom...