СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ću vam pokazati reforme i stop sistemskom kriminalu. To je sto posto jer kriminal će ovdje jednostavno izaći. Podnijet ću prijave protiv svih institucija kako bih pokazao da je ovdje sve čisti kriminal. Ko koga dribla ovdje? Nismo mi koze. Nismo mi stoka", rekao je 25- godišnji Konstantin Savić.
"Nema nikakvog standarda i logike ovdje. Nažalost, svi problemi počinju od sudija i tužilaca. Oni su krivi za sve. Evo načelnik Općine Teslić objavio je konkurs dok je još malo na funkciji da zaposli tamo neko svoga. Ja ću to kad dođem i ako dođem objelodaniti i reći: Ti si kriminalac", kazao je Savić.
"Znat će se ko je Konstantin Savić. Jednostavno, Konstantinove reforme. Nije mi žao što sam nezavisni kandidat, ali mi je žao što nemam više para da me neko podrži jer to se sve treba platiti. Ne bi mi ni Dodik bio ravan. I Dodika bi 'satjerao' ", rekao je Savić.
"Stvar je da se ljudi boje kriminala i osvete. Oni znaju da ću ja kad dođem zaposliti najstručnije ljude. To će biti javni konkurs kojem ću ja prisustvovati i gledati koga zapošljavam", rekao je on.

Vec su ga prozvali Konstantin Veliki :mrgreen:
Realno, bolje i ovom liku dati glas nego nekim partijskim klosarima.

problem je što lik ladno govori o našim problemima ali su svi oguglali na to .

1. koliko institucija u Srbiji ne radi svoj posao .....NI JEDNA

2 . AKO TUŽILAC ĆUTI i pravi se blesav onda imaš to što imaš u državi ....

zamisli DA IMAMO INSTITUCIJE KOJE RADE SVOJ POSAO i onda se desi pad helikotera gde poginu oni silni ljudi a onaj klošar kaže JA NEDAM NI JEDNOG .......koliko bi taj klošar bio na slobodi da imamo institucije koje rade svoj posao .......PA POLA DANA :evil:

Tol cice -devojcice

u petak je bila izlozba posvecena NADEZDI PETROVIC I bila je i izlozba i nasih umetnika kao i kanadjanina i ,

mogu ti reci da su tvoje slike , barem meni na visem nivou tj mom ukusu.

O, hvala msje, cenim da ce moji radovi naci mesto tamo daleko , jednog Dana

Tol , tu već klikeri treba da rade i već sada da tražiš mogućnost kako da svoje radove izložiš u Kanadi . Mislim da Marsijaner može lep posao oko toga da odradi .....mislim na logistiku i sve probleme / eventualne / koje mogu da se pojave .

Koliko vidim po pisanju Marsijanerra , tamo ima često neke manifestacije , a usput to je i država koja ima para :mrgreen:

Tol , tu već klikeri treba da rade i već sada da tražiš mogućnost kako da svoje radove izložiš u Kanadi . Mislim da Marsijaner može lep posao oko toga da odradi .....mislim na logistiku i sve probleme / eventualne / koje mogu da se pojave .

Koliko vidim po pisanju Marsijanerra , tamo ima često neke manifestacije , a usput to je i država koja ima para :mrgreen:

Hvala darling na podrshci, Ottawa I Toronto su interesantne destinacije mada malo komplicate za transport , ali videcemo . Za sada su izlozbe na Istoku a i po EU

Poslednja izmena:
Ma koga bre uopste i briga da li je prodavac celera na pijaci.

Mislim pazi ti ovu situaciju.

Imas Pobedonosceva, coveka koji se bavi tom oblascu u naucnom i najopstijem smislu, i on nikada i nigde ne naglasava bilo sta od toga, ljudi i ne znaju nista od toga sta radi, vec se ponasa sa apsolutno duznim postovanjem prema svakome, cak i kada vredja ove napacene duse po forumu, jer on ulazi u sukob karakterno i intelektualno, tj. sustinski

I imas ovog life coucha za stresne situacije ili ko zna sta, koji pise kilometarske postove o tome kako je najveci strucnjak u istoriji Mlecnog Puta. Covek ne ume da prica o bilo cemu drugom osim o drustvenom statusu. Takav lik i kada te hvali, on te u stvari vredja, jer je potpuno pogubljen.

Pa sad vi sami zakljucite sta tu i kako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back