СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Могу мислити.

- - - - - - - - - -

Оно, нека жена га упропастила, гарант.

Objektivno, sta je gore od toga?:dontunderstand:

Idemo redom najgore stvari-

Silovanje-nije.
Kancer i druge boljke-nije
Smrt deteta- kod malog broja jeste, kod vecine- nije.
Slika iz rata gde ti ortak iz jedinice siluje i kolje po kucama koju moras da potiskujes celog zivota i lupas neke gluposti o herojima u ratu-nije
Citanje Refketa kada je u onom svom elementu na Krsti-nije (jedva, blizu je)

Gore od toga je samo jak fizicki bol, ali to je ekstrem koji ne bi uracunavao u analizu bilo cega.

Poslednja izmena:
Zato što mi je on drag. Povrijedi ga i on pređe preko toga. Kako ga smota i šta mu uradi za vrlo kratko vrijeme ne kontam.

Ja se tako redovno svadjam sa ljudima, ali ne za ribe, nego za njihove roditelje.

Kada udjem negde i pocnem da pricam sa njima, svako od njih pomisli nesto u fazonu 'A sada ce ovaj ponovo da pljuje po roditeljima, ne mogu vise da ga slusam'.

Ja sam imao kolegu pred penzijom i jedno jutro častio čitav sektor sa kafom.
Mi nagadjamo... nije se kockao... sin mu dobio dete pre par meseci... nije mu rodjendan
a on mrtav ladan kaže - "Reko sam juče babi sad da me ne uznemiravaš sledeća tri meseca"

Zene smaraju sa tim seksom, samo seks pa seks, nista drugo im nije bre bitno.

Zasto lepo ne mogu da uzivaju u intelektualnoj raspravi, kao Sokrat sa sofistima ili svojim ucenicima? :dontunderstand: Imas 70 godina, kada ces da se intelektualno uzdizes ako ne tad zenska bre glavo???

Ne bre, to samo seks pa seks, smaraju vise sa tim.

Ух, а и мислио сам да сам осетио мирис мокраће :( И ето га Марсијанер.

Значи ништа од интимне атмосфере данас, уместо тога селимо се у старачки дом.

a znaci i to mnogo volis i znaci , miris njihove mokrace je tebi parfem.

daleko si ti vec dogurao , prvo miris stala sada i ljudskih mokrava.

- - - - - - - - - -

Рукавица је бачена.

Мука ми од његових пресеравања.

uzmes hleba i polako , jedes , i to sa uzivanjem

- - - - - - - - - -

Neka ga. Pravis se kao da nije tu.

tako je andjice ,

Пошаљи ми 2 сома долара.
САД!
Рецимо.

п.с. ти знаш где сам ја и знаш да то одмах враћам.
Ајде мангупе.

evo , vako , da napravimo ugovor , sa tacnim kamatnim stopama i da imas bonitet da vracas .

Ono da si kreditno sposoban i da imas neke nekretnine, kao pokrice i eto mene da ti pozajmim 2 soma.

nego , ako si ti u potrebi za dva soma ( e sad dal si somic ...) postavlja se pitanje tvoga boniteta , jer ako ti banke kod tebe , ne daju lovu , hmmm to znaci da si niko i nista , mislim u smislu , boniteta.

A mangupu , uvek mozes da , recimo odes do beograda i da mu zatrazis , po jednu da popu8sis....

Био ја помихнатао или не...
ако марси мени пошаље рецимо 2 сома(ја то њему одмах вратим јер Марси зна да ја то могу)..

онда ћу ја Марсију да се извиним отворено..пред свима Вама!

Ја мислим,чак сам и уверен у то...да марсија нема куче зашта да уједе..
нашег врлог Канађанина.
Нека ме демантује.

pa to je lako , inace , neki tu u BEOGRADU I sire , me i licno poznaju.

zelis da se prosetas do TORONTA dojdi , i bit ces moj gost.

posalji PP I dobit ces moj email i preko toga , se sve moze dogovoriti.

Ako imas Srpski pasos , to bi bilo i malo teze.mislim da se ovde pojavis.

no ako imas stranski , to je vec druga prica.

hajdeeeee da te vidim sada....

inace ima ovde kucica koliko te dusa voli i ovi kucici su itekako lijepo vaspitani da ne ujedaju , jer bo , tada , vlasnici placaju odstetu , koja je po tvojim pokazateljima tvoga zivota , bi bila dovoljna za tvoj zivot.

Возила си се ти на..(да не кажем на чему)...
а мотор си видела на сликама..

Лажеш као Марсијанер.
јел неко такмичење у току између Вас 2,шта?

haha, dakle i ti mislis , kada postavljam slike , sa mojih putovanja, da je to laz.

i koji ti moj , da , ne mozes lepo , pitati , pametnije od sebe , da ti pomognu da ti procitaju , digitalnu historiju slika.

- - - - - - - - - -

Volim kad ti zacepim usta ,tad si najsladji janpi :kiss:

A sa cim si mu zacepila usta......

Eh , dok sada gledam Novaka.
Stavih slike na komp i da drustvu , pokazem delic sa Festa Hrane.

S obzirom da neki koji su VANKa i nemaju vaka druzenja a to i9m nedostaje , vise neg hleba da jedu.

Stavljam sliku , na pocetku pecenja Vola , tradicionalna Srpska tvorevina.

Nekima , se lako moze desit i da im nikako ne odgovara , da vide kako je nama tesko u Kanadi , no sto je tu je.

2h742g2.jpg

a komparde, dva dana mi sve pesme peva , i jes bosanac ( operski pevac i jos glumac , mislim bio u onoj bivsoj zemlji , punoga mraka ), no zna i BEOGRADSKE PESME, sretan vratila mu se gospoja iz bivse ( Sto je Kajsijevaca ,doneta, domaca 72 gradi ) , pa coek ,i kako smo uspeli da lociramo mesto zemljotresa i grmljavinu i sevanje a sveeee , u vedroj noci. Sala i sala....

a tamo u desnom cosku , sakrio se moj VO L VO.

A onaaaaj Vo , oso , pojeden ..navalio narooooood

24pihxf.jpg

застидео се и побегао :D

изгледа да је фин момак. штета што је комуњара. ал млад је, има наде за њега.

E gotov godišnji. Moralo se poraniti :D

- - - - - - - - - -

Pa kapiram,njemu je on mlad(nzm dal smem da napisem godine) :D

Moje godine pišu na profilu :D Nisu nikakva tajna.

Милан је био класично дете војног лица који је обожавао ЈНА.
Отац престрог, а син насупрот оца одлепршао у бунт.

Milan je bio jedan od najboljih ljudi, umetnik u pravom smislu. Muzika, knjige, stripovi, a uz to još i joga, košarka... i odličan drug.

Zene smaraju sa tim seksom, samo seks pa seks, nista drugo im nije bre bitno.

Zasto lepo ne mogu da uzivaju u intelektualnoj raspravi, kao Sokrat sa sofistima ili svojim ucenicima? :dontunderstand: Imas 70 godina, kada ces da se intelektualno uzdizes ako ne tad zenska bre glavo???

Ne bre, to samo seks pa seks, smaraju vise sa tim.

pa znaš kako... da dobijaš jednom mesečnoi ti bi mislio samo na seks...
taman se upoznaš, kao malo da razviješ romantiku ono kao par meseci lepog i laganog upoznavanja
oćeš... navale na granici protivzakonitog silovanja... :ljutko:

- - - - - - - - - -

još ako je bila zagorela nećeš znati šta te snašlo niti ko je koga tu iebo...
posle se osećaš ko da is izvadio dršku badava...
čuješ ti mene šta ti ja pričam?

mada ja pretpostavljam da ti to tako pišeš o ženama zato što si nesiguran u svoj fizički izgled
i ako nadješ neku koja će te prihvati takvog kakav si onda bi to bio BINGO i ti bi je zaista voleo
ko kad muško nadje neku buciku... pa sirota navali ko da je poslednji na svetu...
stegne ga šapama i ne pušta više ni do prodavnice da ode jer može slučajno da naidje..

prilika se ne propušta jel...

- - - - - - - - - -

Ne nadaj se, ja biram. :lol:

nego kad smo kod momačkog neobaveznog života, jel dolazio Cevka?

Ja se tako redovno svadjam sa ljudima, ali ne za ribe, nego za njihove roditelje.

Kada udjem negde i pocnem da pricam sa njima, svako od njih pomisli nesto u fazonu 'A sada ce ovaj ponovo da pljuje po roditeljima, ne mogu vise da ga slusam'.

Ko se svoje make i svoga oca stidi
jer ih uvek takoreći ko budale vidi

Ko puni svoju glavu samo tudjim brigama
što se mogu naći u debelim knjigama

okrugle naočare i uska ramena
nikad ne primećuju gde je to realnost

kraj njih je obavezno OGROMNA žena
koju lako maznu na - sentimentalnost

- - - - - - - - - -

Moje godine pišu na profilu :D Nisu nikakva tajna.

e pazi kad neću gledam, sigurno ima dokonih i zavidnih,
a ima i onih što im slike iz čitulja i ne izgledaju više tako matoro kao nekad

ja gledam ko je meni obilazio profil... hm...

- - - - - - - - - -

e a znate šta je najludže?
odete da vidite ko vam ljuljao kavez
ono kao zadnjih 15 posetilaca...

pa onda kliknete na svakog od njih da im se nadjete u njihovom profilu :D

- - - - - - - - - -

to se zove zavisnost od foruma

- - - - - - - - - -

znači Zoka... :lol:

24pihxf.jpg

pa ono... neki put me uhvati griža savesti što jedemo životinje o kojima se ljud kao brinu
a svaka životinja nauči na suživot sa čovekom mada i čovek mora da poštuje potrebe životinje inače može bude svašta
dobro, ljudi nisu uvek jači ali su lukaviji tj podmukliji pa...

ali sve to ipak krene od onog teleta, pileta, prasenceta...

A KAD ČUJEM NA ULICI NEKU MATORU SELJAČINU KAKO HVALI JAGNJETINU PODIVLJAM MOMENTALNO!
alo.. ne ovčetina nego jagnjetina...

files.php

pa to nešto najlepše što postoji za videti

i onda nanovo pomislim ko zna čija smo mi jagnjetina za neku tamo piprostu hedonističku i lenjguzu seljačinu
kojoj ta jagnjetina bila samo hir a ti ostade bez svega

Poslednja izmena:
a komparde, dva dana mi sve pesme peva , i jes bosanac ( operski pevac i jos glumac , mislim bio u onoj bivsoj zemlji , punoga mraka ), no zna i BEOGRADSKE PESME, sretan vratila mu se gospoja iz bivse ( Sto je Kajsijevaca ,doneta, domaca 72 gradi ) , pa coek ,i kako smo uspeli da lociramo mesto zemljotresa i grmljavinu i sevanje a sveeee , u vedroj noci. Sala i sala....

a tamo u desnom cosku , sakrio se moj VO L VO.

24pihxf.jpg

šta su ti evropljani , odu u amerike i voze evropske skupe automobile .......ja da sam tamo ja bih recimo vozio Cadillac Eldorado Convertible .....to je pravi auto

šta su ti evropljani , odu u amerike i voze evropske skupe automobile .......ja da sam tamo ja bih recimo vozio Cadillac Eldorado Convertible .....to je pravi auto

da li ste razmišljali o RUSKOM VOZILU?
jes da ne nude agresivnu reklamu, kabasti dizajn i besmislenu potrošnju
ali zato SIGURNO startuju po Čiči Zimi? :D

znate Amerikanska reklama je čudo - pomislio bi laik da je Harley Davidson čudo nad čudima
a jedino što valja u celom programu Harley Davidson-a to su oni privesci za ključeve, upaljači, stikeri, vudu lutkice...
Makina ne valja ništa, znaju čak i Amerikanci :D

E gotov godišnji. Moralo se poraniti :D

Kako je lepo kad živiš u malo mesto.
Neki put zasmeta što svi znaju kad je ko obavio nuždu ali opet ima VELIKIH PEDNOSTI u odnosu na Beograd.

Ovde recimo kad žuriš na posao pa okasniš na stajalište šofer nema nameru da ti pomogne pa da sačeka tri sekunde.
Nije to zbog reda vožnje niti zato što ima uskoro sledeći autobus, trolejbus ili tramvaj.
Nego zato što te ne zna pa samim tim ne može da te zaduži za uslugu da i ti njemu nekad negde pomogneš.

U malo mesto je lakše - okreneš na mobilni Stanišu da ga pitaš kad će sin Milisav da mu startuje autobus pa da sačeka malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back