СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па слабо слабо, трудим се али израбљују ме, подсмијавају се радном човјеку, не дају дихат.

Зато ћу да се вратим у Србију и отворим кафану 'код пијаног лорда'.

Pa i ja tako mislim, i cenim da bi dobro radila. :lol:

I da znas da bi dobro radila, makar zbog naziva koji bi privukao sve mrzitelje zapada a narocito onih koji misle da je Engleska kriva ama bas za sve nase nedace, pa eto, da se podmsehnu i "uzivo"! :deda:

P.S. Dobro da se i ti jednom nasalis na svoj racun. ;)

Нешто ми паде на памет.

Зашто је Елтон Џон певао на сахрани принцезе Дајане, и то још у цркви?

Црква није место за поп концерт.

Оно што је додатно морбидно је што је песма првобитно била посвећена Мерилин Монро, која је била старлета, а касније се вртила на радију као поп хитић и сентиш за стискавац.

Мени је све то бизарно и неприлично, и личи ми на неки циркус који би био организован на нпр. сахрани неког Гаге Николића.

Али Краљевска Породица?

Јако ружно.

To nije bio pop-koncert, vec jedna pesma, a nista nije cudno da se u katedralama peva, obicno uz orgulje, ali to je imalo velike slicnosti s tim, uostalom, Elton Dzon i sam ima titulu tako da je to sve u skladu sa svime time.

Gledam labour debate pre par dana, Corbyn traži ukidanje House of Lords i referendum o monarhiji :hahaha:
How to become unelectable in less than 2 years 101

Шта је са тим помахниталим марксистима који су испливали код лабуриста у последњих 5 година?

Чинило се да их је Блер извукао из глиба, а онда су пуцали сами себи у ногу вративши се на пре-тачеровске нивое идиотлука.

Камерон, иначе универзално омражен, је добио прошле изборе као лице Конзервативаца, буквално да не би Ред Ед Милибанд зајахао Даунинг Стрит.

А они су уместо Милибанда довели још гору црвену будалу.

Људи који се у Енглеској у 2016. години јавно залажу за антисемитизам, колхозе, совхозе, републике, уравниловке...

Мислим да је време да помахнитали Миленијалци почну да раде па да осете како жига порез, уместо што у уским панталоницама добијају ерекције на Берни Сандерса.

To nije bio pop-koncert, vec jedna pesma, a nista nije cudno da se u katedralama peva, obicno uz orgulje, ali to je imalo velike slicnosti s tim, uostalom, Elton Dzon i sam ima titulu tako da je to sve u skladu sa svime time.

Хвала ти Керки Дарлинг, што нам дајеш увид у то како размишља радница на трафици у Ковентрију.

- - - - - - - - - -

Корбин је на путу да тотално разори противкандидата на изборима за шефа странке. Иде се на двотрећинску већину гласова.

Народ. Народ.

Па ништа онда, Лабуристи упадају у гору спиралу смрти него републиканци ако Хилари освоји два мандата.

Буквано се никад неће вратити на власт, што није лоше.

ЛП је потпуно помахнитала.

Сећам се да је након оног секс скандала у којем је 15 Пакистанаца силовало 2000 малолетница у граду од 80 000 људи, градоначелник изјавио да он упркос свему остаје либерални лефти.

Фак.

Никада неће схватити да нема потребе да се даље удвара тих 15% окорелих левичара обећавањем британских совјетских република.

Блер је избацио сва та лењинистичка лудила из програма странке, окренуо се центру, и зато је победио. Добро, и Кинок је припремио терен.

Одговор на то је "дај још марксизма-лењинизма, светлим стопама друга Фута".

Mislim da je Smith još smešniji, čovek zagovara poništenje referenduma poptuno zaboravljajući da je killing blow došao iz regija u kome su laburisti tradicionalno imali dobre rezultate. Čovek planira da ostane na čelu partije koja kad od sebe otera Corbyniste i ove što su glasali za leave, će biti u gorem stanju nego da osamdesetih.

Poslednja izmena:
И онако су рекли лаку ноћ кад су изгубили Шкотску.

Забаван чланак у Гардијану пре пар дана - core Labour нема поверења у посланике који нису из радничке класе, а таквих је сад једноцифрен проценат. Одговор је наравно да треба слати раднике са струга и из угљенокопа у Вестминстер, иако је и њих сад једноцифрен проценат у Британији. Нису у стању да прихвате промене. Нису у стању чак ни да их схвате.

Проклетство успешних друштава је да је све већи проценат становништва успешан, и зато не сања о крвавим револуцијама после своје деветнаесте године када нађу прву девојку.

- - - - - - - - - -

Mislim da je Smith još smešniji, čovek zagovara poništenje referenduma poptuno zaboravljajući da je killing blow došao iz regija u kome su laburisti tradicionalno imali dobre rezultate. Čovek planira da ostane na čelu partije koja kad od sebe otera Corbyniste i ove što su glasali za leave, će biti u gorem stanju nego da osamdesetih.

А брате и толико је ружан и нешармантан да је просто невероватно да претендује на политичку каријеру мимо правитељствујушћег совјета лабуриста, где су сви наказни (qv Tom Watson).

Шта је са тим помахниталим марксистима који су испливали код лабуриста у последњих 5 година?

Trendovi, shvatili su kako podići marvi, i to koriste maksimalno. Samo što konzervativci nisu tako oštro podelili glasačko telo države, pa više nema per se glasanja za laburiste ako si manjina, imigrant i slično. Dok su republikanci u Americi to uradili, i problemi su isplivali.

Samo što Corbyn uopšte nije senilna budaletina kao Sanders, čak šta više, veoma je opasan i proračunat. Kroz debatu je lagano provukao nacionalizaciju železnice (Čiji će otkup koštati poreske obveznike Bog zna koliko) , "pomoć NHS u borbi protiv privatizovane konkurencije" (Šta li ovo znači baš se pitam :confused:) kompletno unilateralno razoružanje :hahaha: Samo što on ne shvata da su hipici već odavno u Zelenima, da bogatiji sa levičarskim idejama su odavno otišli kod Liberala, a da relativno apolitični radnik na pokretnoj traci u severnom Jorkširu koji je po defaultu glasao za njih, flertuje sa UKIPOM već 3 godine.

Но, Остврље на страну, данас су избори у најзначајнијој европској држави-Немачкој.

Односно, у савезној држави Мекленбург Форпромен, код нас позната и као Померанија.

am-morgen-auf-der-weide-1672013.jpg

Schwerin2014_0300tm_800px.jpg

ostseekueste-wieck_full.jpg

Ово је по мени једна од најлепших немачких држава, а главни град је сликовити Росток.

Највеће шансе има нова партија, АФД, пандан француског Националног Фронта, или УКИП.

Не знам брате шта за тебе значи прорачунат, то су све идеје из шездесетих и седамдесетих. Све су то буквално идеје лабуристичке левице из неке '68, идеје које су изгубиле сваки political currency поразом Фута.

Боље реци окоштао. Реци парализован. Реци диносаурус. Фосил.

Ја сам са друге стране, мене радује његов успон јер мислим да је тотално унаказио лабуристе као покрет и као кредибилну алтернативу.

Шта више, имам пар познаника који су баш са тим намерама платили ону фамозну суму од 3 фунтe и гласали за њега.

Ја сам са друге стране, мене радује његов успон јер мислим да је тотално унаказио лабуристе као покрет и као кредибилну алтернативу.

Шта више, имам пар познаника који су баш са тим намерама платили ону фамозну суму од 3 фунтe и гласали за њега.

Ove godine u skladu sa redistribucijom će koštati 25 funti preko affiliate-a :per:
Dođe mi da se infiltriram i glasam.

Највеће шансе има нова партија, АФД, пандан француског Националног Фронта, или УКИП.

Ја не пратим политику мрских Шваба, али сам изненађен да било какве партије које одскачу од центрисичког консензуса имају неку шансу, чак и у тим САО парламентима.

- - - - - - - - - -

Ove godine u skladu sa redistribucijom će koštati 25 funti preko affiliate-a :per:
Dođe mi da se infiltriram i glasam.

25 фунти, како то поштен радник да плати!?

Брате има нешто преко синдиката за наш џеп, без везе овако.

Cuj, Dajana bila nedolicna koja je pomagala celom svetu i tesko da je ikad iko vise uradio za siromasne nego ona. Nju je voleo ceo svet zbog te pomoci i dobre duse i povrh problema u braku, i to je mnogo veca zasluga nego bilo kakvo izvestaceno ponasanje "kraljevske zene" koja bi kao takva "nit smrdela nit' mirisala".

Posle razvoda - to je vec nesto drugo i mozda je opravda pkoneki prigovor, pa i malo ozbiljniji.

Ona je bar ostavila traga za sobom kao nijedna princeza ili javna licnost, dok druge koje su bile klasicne udavace niakd nisu niti iko zna za njih.

Cuj, Dajana bila nedolicna koja je pomagala celom svetu i tesko da je ikad iko vise uradio za siromasne nego ona. Nju je voleo ceo svet zbog te pomoci i dobre duse i povrh problema u braku, i to je mnogo veca zasluga nego bilo kakvo izvestaceno ponasanje "kraljevske zene" koja bi kao takva "nit smrdela nit' mirisala".

Posle razvoda - to je vec nesto drugo i mozda je opravda pkoneki prigovor, pa i malo ozbiljniji.

Ona je bar ostavila traga za sobom kao nijedna princeza ili javna licnost, dok druge koje su bile klasicne udavace niakd nisu niti iko zna za njih.

запањен сам твојом склоношу ка женама лаког морала. прво Мерилин, а сад и Дајана. не би ме чудило да ти сутра узор буду Сораја и Станија.

запањен сам твојом склоношу ка женама лаког морала. прво Мерилин, а сад и Дајана. не би ме чудило да ти сутра узор буду Сораја и Станија.

Naprotiv, prve dve nisu bile lakog morala, a jedna s drugom nisu ni za poredjenje, osim po neznosti i saosecanju za slabije i siromasne.

Lak moral moze da ima samo glupa po prirodi osoba, povrsna, a to ni jedna ni druga nisu bile.

A druge dve ne znam ko su niti me interesuje.

Jedini "klast" ovde si ti. Licno, glavom i bradom.

Па да, ругаш се мени јадном богаљу, ружиш ме и пљујеш. Је л' те то Дајана научила?

Видео сам снимак неке твоје браће из Ниша сад пре пар дана како злостављају неког човека на улици. Има тема на хроници.

Pa jeste, dosta se promenilo od 2010 uopste na forumu, manje je ljudi,manje zezancije i opustenosti (bezbriznosti), ljudi su se uozbiljili s razlogom da sad svaka sala izgleda kako vreme prolazi sve izvestacenijom i neinspirativnom, besmislenijom, ali nazalost tako je.

Sto se mene tice, ja u ovu kafanu nisam i ne bih zalazila da je svojevremeno Dlugomir cini mi se kao mod nije upristojio (ili neko slican) kad je odlucio da se ne stavljaju video klipovi na svaki minut, te je krenula i nerka ozbiljnija diskusija povremeno, umesto radiklaskih smajlica na kilo i budalastina svake vrste (sada je opet nekako te diskusije nema, vraca se valjda vase, "radikalsko" vreme opet ako nije vec i naveliko doslo), pa opet pocinje da bude nezanimljiva.

Pa ja ne jedem uvoznu hranu iz Segedina, niti sam tamo ikad bila, niti bih otisla u sverc ili da sebi nesto kupim. Ne razumem salu....mislim kakve to veze sa mnom ima imalo? :confused:

Ma sta si me otkacio kad nisam bila tu i nisam stigla ni da ti odgovorim? :lol:

Uzgred, koje skriveno pitanje (mada slutim da je opet nesto nebitno), i uzgrd, zasto se ti cudis meni na temi dole za psovke i pitas me da li sam pod uticajem valjda opijata to pisala, kad znas valjda da ne psujem iz cista mira i neisprovocirana bas mnogo i uvek kao reakciju, ne tek tako? Uostalom, ima psovki i psovki. Pa i to se trudim vremenom, i s godinama, mojim, da redukujem, ali ponekad ne uspevam.

Mislim, sta se pravis "Englez"....? Bezvяze....

Jes' ti jela nekad taj lepi Karavan iz Mađarske? Da si se lepo ponašanala prema nekim forumašima, ja bih ti kupio jedan i poslao, ovako ne znam šta da ti kažem. I nie lepo hvaliti se da negde nisi bio, već da si bio.

- - - - - - - - - -

Kad bih te zviznula u tu glavurdu, vifdeo bi kako ti kuca srce. Ti imas saosecanja za siromasne? Sram te bre bilo!

Ne pričaj sa njim, nabooodi gaaaa, nabodddiiii gaaaa!

Па да, ругаш се мени јадном богаљу, ружиш ме и пљујеш. Је л' те то Дајана научила?

Видео сам снимак неке твоје браће из Ниша сад пре пар дана како злостављају неког човека на улици. Има тема на хроници.

:lol:

Dobro,"braca" su mi i 'ajde sad, eto vratio si mi. :lol: Pa ne, mrzi me da dublje diskutujem ovih dana, nisam raspolozena za "velike reci i analize", ali stavrno, stvarno...se upristoji....I izvini na kraju krajeva, nikad ne bih povredila ni tebe ni nekog drugog ima li malo u sebi neku plemenitu ideju (a to je nnajcesce piovezano sa siromasnima). I toliko, necu vise o tome.

Па да, прети човеку који саосећа са кљастим, богаљастим, немуштим и неуким.

То је тај вајни хуманизам ваљда, то је та ваша напредна Србија.

тако то обично бива. најпре се одушевљавају погрешним узорима, онда се одају пороцима и на крају скрену на животне станпутице. али, ко би то очекивао од Пиколо. она је била тврђава морала. ал не лези враже.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back