СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Добар Вам тај велфер кад ти можеш од њега да се шеткаш по
веееликој земљи Канади :D

велфер= канадска социјална помоћ

delim ti Ja sakom i kapom , ljudovima SOCIJALNu POMOC.

i tako , ondak i putujem i zekim ,neg os i tebi da sredim , pomoc.

ima vise vrsta pomoci , recimo ako imas MENTALNE BOLESTI , NAMESTIM TI ODSP, i ako si sam , znaci , nesposoban za rad , tada i dobijas 920 dolara.

A kada napisem i preporuku , GRADU TORONTU i jos ukazem da si bio seksualno napastvovan , tada ti namestim socijalni stan i placas 30% od ekonomske cene.

Janpi, ima samo mali problem , moras da postanes KANADJANIN.

Ja mogu i radit u EU ali VI ne mozete ....kod nas.

E to ti je demokuratija nase i usra drzave

Moja tetka pravi fenomenalne stvari, a reform torta za nju je nesto kao Dobro Jutro, otprilike, nesto kao meni napusavanje srpskih *******a, ima zena to u malom prstu.

Samo moja tetka nema 'intelektualni posao', na koje se loze Marsi i Refke, pa je imala vise vremena da se izvesti u svom poslu. To vam je kapitalizam 1 on 1, klasican primer komparativne prednosti. Kapitalizam nije snobiam kako pokuavaju da predstave Marsi i Refke, koji se u kapitalizam razumeju isto kao sto se razumeju u peglanje gaca.

A tek sto se ti dobro razumes u peglanju Gaca, i bogati , pa nijesam zna da si taki strucnjak i to jos , misleci kapitaljista.

a sto te svi *******i , guze , na svaki tvoj post, mogu reci , tj da ponovim STO SI TI REKAO , DA IMAS VELIKU GOUZU i nako , pravim zakljucak , da je to zbog tyoga sto te tu , more mno0go gouze.

e tako umoran , po povratku sa festivala nase hrane, normalno , peceni VOL, i cek , stavit cu VAM , tako da recimo , onima , koji itekako vole sve sto je balkansko , a tamo je gde je neeeeeema , onoga drustva ni muzike ni nase klope..

E za njega , dobit ce. malko vise.

NEDJELJA jopet zezanje jopet pecenja i jopet, uzivancija u gradu TORONTU.

no , to sto i jos radim , bit ce i na TV.....

Прављење колача јесте уживање, само што је, поред свих обавеза и јурњаве, остало мало времена за уживање. :)

Видим да младе мајке углавном купују готове торте, оне са пуно шлага (вештачког)... јер, може, не дај Боже, случајно да поломи нокте од 5цм, ако би само ушла у кухињу. :lol:

Па, погледај мало избор у посластичарницама и шта једу млади - генерално, све се претворило у брзу храну и брдо вештачких укуса (и ко зна чега све још), јер ту је бизМисмену минимално улагање а добра зарада. Није ми јасно како се то толико 'запатило'...

Е, то. :lol:

pravljenje kolača je kao hobi , ko ga ima i ko to voli uvek nađe vremena ......kome je muka od 10 posuda sa 10 različitih stvari , tom ne pomaže ni godišnji odmor :mrgreen:

Sada su u modi gotove torte sa svim onim umetničkim radovima i obojenim materijalima ......digresija , gledam onog amera što kao pravi najbolje torte u amerikama ....pa taj nestavi ni 3 grama orasa , gotova digresija ........i onda dođeš na neku svečanostt i imaš te obojene torte i one seljačke i svi se vataju za one seljačke kao da im je baba dolazi iz ugledne beogradske porodice , što kaže onaj garavi .

Pa jeste, dosta se promenilo od 2010 uopste na forumu, manje je ljudi,manje zezancije i opustenosti (bezbriznosti), ljudi su se uozbiljili s razlogom da sad svaka sala izgleda kako vreme prolazi sve izvestacenijom i neinspirativnom, besmislenijom, ali nazalost tako je.

Sto se mene tice, ja u ovu kafanu nisam i ne bih zalazila da je svojevremeno Dlugomir cini mi se kao mod nije upristojio (ili neko slican) kad je odlucio da se ne stavljaju video klipovi na svaki minut, te je krenula i nerka ozbiljnija diskusija povremeno, umesto radiklaskih smajlica na kilo i budalastina svake vrste (sada je opet nekako te diskusije nema, vraca se valjda vase, "radikalsko" vreme opet ako nije vec i naveliko doslo), pa opet pocinje da bude nezanimljiva.

Jesi, ali ti je teško da priznaš, a to uopšte nije lepo. Mislio sam da ti donesem jedan karavn sir iz Segedina, ali šipak sa takvim stavom, nema ništa. :(

Pa ja ne jedem uvoznu hranu iz Segedina, niti sam tamo ikad bila, niti bih otisla u sverc ili da sebi nesto kupim. Ne razumem salu....mislim kakve to veze sa mnom ima imalo? :confused:

To mora da se zasluži, vidiš kako sam otkačio Kerky za karavan sir kad nije dobra. I ti tako, prvo da se uljudiš, podašišaš, opereš ušim počušpaš dlake iz nosa i ušiju, pa da onda pričamo o kolaču. :rtfm:

- - - - - - - - - -

Ovde ima jedno skriveno pitanje, tj. reč, ako neko zna gde se koristila? :lol:

Ma sta si me otkacio kad nisam bila tu i nisam stigla ni da ti odgovorim? :lol:

Uzgred, koje skriveno pitanje (mada slutim da je opet nesto nebitno), i uzgrd, zasto se ti cudis meni na temi dole za psovke i pitas me da li sam pod uticajem valjda opijata to pisala, kad znas valjda da ne psujem iz cista mira i neisprovocirana bas mnogo i uvek kao reakciju, ne tek tako? Uostalom, ima psovki i psovki. Pa i to se trudim vremenom, i s godinama, mojim, da redukujem, ali ponekad ne uspevam.

Mislim, sta se pravis "Englez"....? Bezvяze....

Poslednja izmena:
Нешто ми паде на памет.

Зашто је Елтон Џон певао на сахрани принцезе Дајане, и то још у цркви?

Црква није место за поп концерт.

Оно што је додатно морбидно је што је песма првобитно била посвећена Мерилин Монро, која је била старлета, а касније се вртeла на радију као поп хитић и сентиш за стискавац.

Мени је све то бизарно и неприлично, и личи ми на неки циркус који би био организован на нпр. сахрани неког Гаге Николића.

Али Краљевска Породица?

Јако ружно.

Poslednja izmena:
Зато што је сентиментализам био the name of the game у тим шокантним моментима, па отуд и масовно ридање по улицама и присила палате да одају почаст Дајани изнад и мимо протокола.

Јер, као што је Блер с правом упозорио краљицу, ово незадовољство може лако да дестабилише монархију, и треба им одмах дати то што траже.

Зато што је сентиментализам био the name of the game у тим шокантним моментима, па отуд и масовно ридање по улицама и присила палате да одају почаст Дајани изнад и мимо протокола.

Јер, као што је Блер с правом упозорио краљицу, ово незадовољство може лако да дестабилише монархију, и треба им одмах дати то што траже.

Да, зато пуку треба што ређе давати оно што тражи.

Јер у супротном добијамо Елтон Џонов поп концерт у цркви над мртвом принцезом.

У принципу никад им не треба дати баш ништа што траже, осим ако затраже још батина, мање учешћа у процесима одлучивања, и сл. То је мој чврст став, али се ипак клањам пред политичким искуством Блера, који је озбиљан оператор, и Њеног Величанства, која је још озбиљнији.

Са друге стране, Блер јој је у посмртном говору тепао да је 'people's princess', тако да је мало вулгарности сасвим апозитно.

Gledam labour debate pre par dana, Corbyn traži ukidanje House of Lords i referendum o monarhiji :hahaha:
How to become unelectable in less than 2 years 101

Никада неће схватити да нема потребе да се даље удвара тих 15% окорелих левичара обећавањем британских совјетских република.

Блер је избацио сва та лењинистичка лудила из програма странке, окренуо се центру, и зато је победио. Добро, и Кинок је припремио терен.

Одговор на то је "дај још марксизма-лењинизма, светлим стопама друга Фута".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back