СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И тањир има детаљ са америчке заставе :(

Као да једемо у дому официра у Да Нангу.

Намерно ово радиш.

не зезај бре, да не ископам слику пуњених паприка.
еј бре, пуњене паприке, кад би их пробао, заборавио би и кејт и вила :lol:

Касно је сад. Касно је за stuffed peppers, како их зову у твом кувару. Нема сад назад.

Sta ces,sirotinja

A šta ti ja napisah onomad, a? Načminkaj se i udaj se dobro. :rtfm:

- - - - - - - - - -

Nisu loše paprike, al' daj ti sarme, to je zakon!

Ти Анђо не умеш сигурно да направиш ни кекс торту, а кад пробаш да скуваш јаје жуманце заврши на плафону, у вентилатору, у твом носу и свуда.

Ти си финални продукт ових лењих и никаквих Српкиња. Седамдесет година кулинарске еволуције уназад створило је... тебе.

Ти Анђо не умеш сигурно да направиш ни кекс торту, а кад пробаш да скуваш јаје жуманце заврши на плафону, у вентилатору, у твом носу и свуда.

Ти си финални продукт ових лењих и никаквих Српкиња. Седамдесет година кулинарске еволуције уназад створило је... тебе.

Kolaci i torte mi idu skoro pa odlicno.

- - - - - - - - - -

ali zato kuvanje labavo.

Ali svakako mi je drago sto ti znas sta mi ide od ruke i sta sam ja.

oni koji to prave , prave jer vole da prave a ne zato jer moraju .......pre neki dan u Srbiji , leškarimo onako nakrkani od roštilja kada domaćica pita .....a šta bi sada od kolača mogli ........saću ja to očas posla .
Jednostavno neko to voli da radi i predstavlja mu uživanje a ne naporan i mukotrpan posao . :)

Прављење колача јесте уживање, само што је, поред свих обавеза и јурњаве, остало мало времена за уживање. :)

Океј паре, али шта укус? Шта се сад прави, рецимо, вољеном клинцу за рођендан?

Јер реално то су квалитетни слаткиши, ораси или бадеми, десетак јаја, чоколада, путер... шта је адекватна замена?

Видим да младе мајке углавном купују готове торте, оне са пуно шлага (вештачког)... јер, може, не дај Боже, случајно да поломи нокте од 5цм, ако би само ушла у кухињу. :lol:

kako ne pravi???evo ja sam sinoć napravila reformu....sjajna je i grilijaš.moskva.puslica.....pa tu su krofne,štrudle....razni rolati....i ne slažem se da se ukus promenio na gore....orasi,bademi,lešnici,čokolada.....od ovakvog sastava ukus ne može da bude loš....

Па, погледај мало избор у посластичарницама и шта једу млади - генерално, све се претворило у брзу храну и брдо вештачких укуса (и ко зна чега све још), јер ту је бизМисмену минимално улагање а добра зарада. Није ми јасно како се то толико 'запатило'...

Међутим, данас је тренд да се жене праве да не умеју ни јаја да испеку.
Није ''ин'' бити домаћица, све неке нафуране на каријеру.
А од каријере ни корова.

Е, то. :lol:

picokiJo vazda si bio žentlemen,
vidi se poprimio si najbolje od tamo

Ју, па ви већ пређосте 5 страница... али, видим да се још увек говори о храни. :lol:

:zbalavi: Обожавам! :lol:

И паприку у сваком облику. Овај викенд сам посветила печеним паприкама с белим луком, ваљда ће, до понедељка, да ишчили мирис белог лука. :lol:

Kolaci i torte mi idu skoro pa odlicno.

Хахах.

Ali svakako mi je drago sto ti znas sta mi ide od ruke i sta sam ja.

Па види се то све, знаш? Није то седма димензија.

Рецимо, дође на интервју један лоше ошишан, у туђем превеликом оделу, разноразни детаљи, и онда се изненади кад га не приме. "Како су знали да нисам њихов!?"

Па, знали су.

Хахах.

Па види се то све, знаш? Није то седма димензија.

Рецимо, дође на интервју један лоше ошишан, у туђем превеликом оделу, разноразни детаљи, и онда се изненади кад га не приме. "Како су знали да нисам њихов!?"

Па, знали су.

Pa drago mi je sto ti vidis.

:rotf:

Не труди се, неш јебат.
Само је блам.

nije bolan blam, neg si neotesan,
al nije bitno pici voli divlje :mrgreen:

Ју, па ви већ пређосте 5 страница... али, видим да се још увек говори о храни. :lol:
:zbalavi: Обожавам! :lol:

И паприку у сваком облику. Овај викенд сам посветила печеним паприкама с белим луком, ваљда ће, до понедељка, да ишчили мирис белог лука. :lol:

suki šta ima za večeru br 2 večeras :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back