СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo za moju cici :heart:

IMG_20160903_185526.jpg

Ја не марим за било шта са шлагом. "Шлаг на торти" је у мојим очима пример идиома који говори нешто о говорнику.

А те кекс торте, пти бер у млеку, плазма, желатин, ово оно... то није ништа. То је све за оцену 2-

Реформ је. Јастук торте се сећам као кроз маглу са неког рођендана кад сам био клинац. Чупава?

Што се финих београдских колача тиче, имаш лондонске штангле. Купио сам пре неког времена, где већ беше, у Пеливану, и разочарао се грдно.
jedni od mojih omiljenih kolaca ali one su dobre samo u home made

De de, kakve su to torte? Zna se sta je torta. Nema torte bez tri spravljene kore i sedam neuspelih pre toga.

у животу нисам успела да направим торту. нисам се чак ни потрудила. а једина три колача које волим и умем перфектно да направим јесу чоколадни тарт, чиз кејк и пита са боровницама.

To mora da se zasluži, vidiš kako sam otkačio Kerky za karavan sir kad nije dobra. I ti tako, prvo da se uljudiš, podašišaš, opereš ušim počušpaš dlake iz nosa i ušiju, pa da onda pričamo o kolaču. :rtfm:

- - - - - - - - - -

Ovde ima jedno skriveno pitanje, tj. reč, ako neko zna gde se koristila? :lol:

zar ti ne jedeš one bajate i usmrdele sireve?
nije važno što smrdi bitno da piše ITALIA

у животу нисам успела да направим торту. нисам се чак ни потрудила. а једина три колача које волим и умем перфектно да направим јесу чоколадни тарт, чиз кејк и пита са боровницама.

mici :heart:

što ja volem pitu s borovnicama :zaljubljena:

ma nije problem da ti naprave kolače, to ume svaka...
nego jel ćeš ti znati kako da obradiš ponudjeno?

a ako i neznam tu je google,
njega pitam on sve zna :lol:

- - - - - - - - - -

iebote što nam napredno selo inače...
nemaju rimski akvadukt al se jedu londonske štangle
pa pošto nema rimski akvadukt onda odeš iza šljive... u štanglama...

joj sirotinjo...

a ko nema leba jede kolače :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back