СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Какав бот? Није никакав бот, нема баш никаквог резона. Видела си ваљда ко су ботови овде - глупи су, досадни, и баве се искључиво Вучићем и његовим имиџом. Дакле, ботови на крсти су све оно што Џег није.

Џег је врло интересантан саговорник и то је све што било кога треба да интересује. То је све што мене интересује о њеној личности.

Компјутерски, бре, не страначки. :lol:

А ти си убеђен да је жеМско? Ја убеђена да је мушко.

Мислиш да је бот? То би објаснило и његову неуништивост, као и то да га уопште не тангира туђе вређање. :lol:

А да зна о свему - зна, и да је луцидан - јесте, ја у његовим постовима видим критику свега. Можда и грешим, уосталом, зато сам и питала.

Џеги је најекстра форумаш-ица...ја је видим као женско. :)

Некад давно сам набасала на онај њен стари ник jaguarbp, на неком другом форуму, и бранила је Коштуницу. :lol:

Можда није била она, али ипак, вероватноћа постоји.

posebno ovaj crni traktor

lamborghini-aventador.jpg

a i ovi zutaci prototip za njivu...

lamborghini-car-is-seen-during-automobili-lamborghini-china-10th-on-picture-id480717772

- - - - - - - - - -

problem za sve vlasnike je taj što postoje ograničenja brzine i radari . Osim u nemačkoj gde nema ograničenja na autoputu ali ostaje problem bezbednosti jer već na preko 200 km/h vreme za reakciju zbog nekoga što iskače iz trake je prekratko .....a praznih puteva baš i nema . Ostaju samo piste koje se plaćaju ali to nije to .
Po meni , najveća čar ovih automobila je u veoma velikim ubrzanjima i malim vremenom kočenja gde obilaženje drugih automobila izgleda kao u bajci ...operacija koja je nemoguća sa običnim automobilima .

Женско, мушко, на нету је то суштински небитно осим за очајнике који покушавају да се смувају.

Џег каже да је женско, па мислим да је правилно да јој се обраћамо као жени. Ја додуше понекад заборавим па га ословим као мушкарца, али то је све део мог немарног шарма.

Неће се ефендија наљутити.

Џеги је најекстра форумаш-ица...ја је видим као женско. :)

Некад давно сам набасала на онај њен стари ник jaguarbp, на неком другом форуму, и бранила је Коштуницу. :lol:

Можда није била она, али ипак, вероватноћа постоји.

Оштрица памети и језика може да буде женска, можда и наступ, али је приступ - мушки.

vidim da se vodi neka rasprava o jegiju ......što se mene tiče to je najobičniji qurac na biciklu , i ništa više :mrgreen: .

Koji klošar moraš biti kada ti jednom kažu da nisi dobrodošao a ti se pojavljuješ 100 x .

PS čisto da se ne zaboravi motiv zbog čega je banovanan-ana .......podrška terorizmu koji je osuđen i od strane UN .............E pa u to ime ebem mamu svima kojima ona ili on nedostaje :zcepanje:

vidim da se vodi neka rasprava o jegiju ......što se mene tiče to je najobičniji qurac na biciklu , i ništa više :mrgreen: .

Koji klošar moraš biti kada ti jednom kažu da nisi dobrodošao a ti se pojavljuješ 100 x .

PS čisto da se ne zaboravi motiv zbog čega je banovanan-ana .......podrška terorizmu koji je osuđen i od strane UN .............E pa u to ime ebem mamu svima kojima ona ili on nedostaje :zcepanje:

Па не, то што игнорише бес слабоумнијих колега је посебно шармантно.

Било би немогуће ценити некога ко се осврће на, рецимо, твоје речи. Сасвим, сасвим немогуће.

Женско, мушко, на нету је то суштински небитно осим за очајнике који покушавају да се смувају.

Џег каже да је женско, па мислим да је правилно да јој се обраћамо као жени. Ја додуше понекад заборавим па га ословим као мушкарца, али то је све део мог немарног шарма.

Неће се ефендија наљутити.

:lol: Не, мување Џег, или било кога другог, заиста ми није на памети. Чисто овако, с психолошке тачке гледања. :)

А то што понекад 'заборавиш' па га ословиш као мушко, мислим да доста казује.

Ајд сад, после свих ових похвала, лепо признај да си ти - Џег. :ceka: :lol:

:lol: Не, мување Џег, или било кога другог, заиста ми није на памети. Чисто овако, с психолошке тачке гледања. :)

А то што понекад 'заборавиш' па га ословиш као мушко, мислим да доста казује.

Ајд сад, после свих ових похвала, лепо признај да си ти - Џег. :ceka: :lol:

Шта казује? :D

Видим само две опције - да га и сам види као мушко иако се му се обраћа као жени (по правилу), а друга је та да је он - Џег. :mrgreen:

Прва ми делује реалније.

Колега јесте нарцисоидан али не бих му приписивала двоструку личност. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back