СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meanwhile, back at the ranch...

Руси снимају сопствене филмове о суперхеројима. Овај супермедвед се зове Арсус.

Шалим се, зове се Путин.

SBOqBMZ.jpg

Poslednja izmena:
zato sto vi delujete u coporu, a on uvek sam...odvratno za citati

Ko smo "mi"? :lol: Glupo za čitati.

- - - - - - - - - -

Ja znam da je ranije bilo mnogo crnog trzista poljoprivrednih proizvoda iz Leskovca za Bg, Leskovcani su bili jedni od glavnih koji su drzali to crno trziste tamo, ne verujem da je bas to sve legalizovano skroz :think:

Čovek godinama ima tezgu na pijaci, ima odlične lubenice. Verujem da je sve legalno, jer plaća zakup.

- - - - - - - - - -

Ja potpuno razumem progresivnu promenu u Jaguarkinom nacinu pisanja tokom poslednjih godina.

JA ne razumem podržavanje terorističkih ideja na ovom forumu, a još manje nepridržavanje moderatora sopstvenog pravilnika, koji jasno kaže:

Šta je zabranjeno?

- prijavljivanje pod tuđim nadimkom
- korišćenje više različitih nadimaka
- Krađa identiteta i lažno predstavljanje. Zabranjeno je korišćenje identičnih i veoma sličnih korisničkih imene i avatara drugih korisnika. Na ovaj prekršaj reaguje se na osnovu žalbe vlasnika originalnog naloga. Zabranjeno je korišćenje identičnih i veoma sličnih avatara koje koriste moderatori, supermoderatori i administratori, jer takvi avatari mogu uneti zabunu kod korisnika.

Svi prisustvuju kršenju prve tri tačke pravilnika od strane Jagurake.

- - - - - - - - - -

Tu si u pravu.

Jaguarka tako dobro zna da upakuje onu ogoljenu sustinu, i ubaci je u ostru formu koja probija mozak.

Ja sam jos i fin.

Možda može da probije mozak nekome ko ne stoji čvrsto na zemlji, ali ne dobacuje dalje od obične mržnje koju pokušava da upakuje u loše dizajniranu ambalažu.

- - - - - - - - - -

Meanwhile, back at the ranch...

Руси снимају сопствене филмове о суперхеројима. Овај супермедвед се зове Арсус.

Шалим се, зове се Путин.

Da li si gledao "Chistoe iskysstvo"? Pogledaj, čini mi se da bi ti se svideo. Ja odgledao pre neki dan i svideo mi se film. Obrađivana tema, ali na njihov način, veoma dobro.

Dobro jutro kafano :)

Kafa se pije.

Procitah i slatko se ismejah na postove nekih.:hahaha:

Da sumiramo ,

Marsovac je mator i ruzan i mali i debeo i jos uz to i nema kosu i veoma je frustriran jer je i Visok i dugih ruku i tananih nogu i jos sa Slemom , koji mu pokrivaju Usi.A o antenama da i ne govorim...

E zasto su usi kod Marsovaca veoma ozbiljan deo ne samo cula, neg i deo onih drugih stvari , za neke ce ostati Tajna.:ok:

neg , samo da ukazem , da u dijaspori a ovde u Torontu nas imaaaaa, postoje i ustanove , koji i neguju , proslost i istoriju Nase zemlje, sto znaci da iako se nalazimo tako daleko od Matice, cinimo sve da bi i nasa deca i svi oni ostali , imali ONU PRAVU SLIKU ....nase -moje domovine.:)

Cenimo druge ali svoje ne damo , no shvatajuci da se i ima , onijeha , koji se i stide , svojih roditelja , frustrirani da nikada nece biti deo ONIJEHA , i ma kako se im tu i tamo i dodvoravali, Marsovac u ovim postovima je tako i lijepo i pokazao.

STIDETI se svoje zemlje , je i pokazatelj , koliko im je samo postovanje. 0 i recima nula :rtfm:

Da bi neko za sebe mogao da kaze , dal je uspeo ili nije, ipak Za to postoje relevantne i osobe i institucije. Zar ne?:ok:

marsovac i nema potrebe , da se vise ikome dokazuje. To ostavlja novoj generaciji -tipa sveznajuce Enciklopedije kamijevaca.:rotf:

Marsovac , danas UZIVA u Carima -penzionerskim i nema nameru vise da juri Kapitalisticki san , LOVA-LOVA i samo Lova.OSTVARIO JEEEEEE a naglasak je na TO DA JE ZAHVALJUJUCI STECENOM ZNANJU NA BEOGRADSKOM FAKULTETU I ZNANJU SVOJIH PROFESORA , KOJI SU NESEBICNO I SA LJUBAVLJU -DALI, ne samo meni vec , generacijama...

i mnogo puta u svom radu profesionalnom , pokazao i dokazao da su moji profesori , bili u onijeha prvih DESET u svetu ( UN ) a da ovijeha , nije ih bilo IDJE.

Lepo mu je i otic u i posetiti druge zemlje, bit uz same ljude,i upoznati ih, narocito vanzemaljke tipa VENERIJANKI i sa SA TUR NA.:rumenko:

E sad , da i postavim i tekst i post , koji ce , tu i tamo naci plodno tlo i da , se posle toga razvije , lepa diskusija , koja ili ce , da pokusaju da ga urnisu ili ce se slatko smejati na postove.JEST VALA.

Nije , bilo ono uzalud u prici da se kralj , preobuce u osobu , seljaka i da se i ponasa kao seljak a sve u CILJU da sazna , sta NAROD stvarno misli o njemu.

Bilo je i bit ce.;)

A zasto , mislite da se i ovde , To nije dogodilo.:whistling:

behavior analysis of personality....disorder.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back