СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

a ovo , mislim da bi ti za ovim , izgubila sve , a bogami bi i KAMI, sve dao da bi...

i MARSI.....ma uvijek:mrgreen:

2udxgg1.jpg

- - - - - - - - - -

pa zuljajjjjjjjj

Zato sto ima Alchajmera.

Teško u njegovim godinama i sa njegovim stilom života. Pre će tebe da drmne, zbog načina života, stresa i nezadovoljstva u kome živiš.

- - - - - - - - - -

Oh, kako to nije lepo kad jedan gospodin počene da... pozajmljuje tuđe i ne plati, to je tako komunističkojugoslovenski. Ljubav i veza ka popreklu umrela nije u dobrog Pobede. :sad2:

То је моја освета. Тако ја узвраћам ударац у име овог народа паћеничког.

Јер овог момента, негде тамо, неки безобразни Канађанин користи твоје ликовне доприносе мимо копирајта на неком форуму обожаватеља златних рибица.

Video sam i njega i tebe, njega uživo. Znam šta trpaš u sebe (sam si pisao) i vidim koliko si frustriran. Dovoljno za jednu onako grubu procenu. ;)

Lepo je sto gledas moje slike koje ti i nisam slao.

Opet, nemoj nikada da se bavis psihoanalizom za pare, nije to za tebe Refke.

- - - - - - - - - -

Marsi sigurno nije promašen i frustriran, to što se nekima ne sviđa kako piše, a u suštini ga ne razumeju, je druga strana medalje. ;)

Marsi je potpuno frustriran, uz to je jos i glup i ogranicen.

To sto ti dozivljavas mentalni orgazam na neke gluposti, to je vec tvoja stvar.

Lepo je sto gledas moje slike koje ti i nisam slao.

Opet, nemoj nikada da se bavis psihoanalizom za pare, nije to za tebe Refke.

- - - - - - - - - -

Marsi je potpuno frustriran, uz to je jos i glup i ogranicen.

To sto ti dozivljavas mentalni orgazam na neke gluposti, to je vec tvoja stvar.

Kami, tvoja ocena nečije pameti ili gluposti nisu baš pouzdane. Ustvari, sve tvoje ocene su, uglavnom, smešne i na nivou mlađeg maloletnika. Jbg, na kraju svi mi pokažemo domete određenim uspesima ili neuspesima na profesionalnom planu.

- - - - - - - - - -

Нема на Западу части, нема дружења, а не знају се ни насмијат :(

Осим у нашим југославенским клубовима, тамо има шеге ихај.

Pa plati šegu, bem ti taj truli zapad.

Kami, tvoja ocena nečije pameti ili gluposti nisu baš pouzdane. Ustvari, sve tvoje ocene su, uglavnom, smešne i na nivou mlađeg maloletnika. Jbg, na kraju svi mi pokažemo domete određenim uspesima ili neuspesima na profesionalnom planu.

Moje ocene i analize su nesto najfenomenalnije sto cete ti i Marsi cuti u zivotu.

Naime, meni nije potrebna potvrda sredine da sam mnogo pametan, kao vama nesigurnima.

I ne, nikoga nije briga za vase uspehe i neuspehe na profesionalnom, licnom ili sexualnom planu.

Potencirajuci te gluposti samo pokazujete...Pa, to sto pokazujete.

Није нека обмана, Ками јесте паметан.

Кад га није било једно годину дана овде је било као у дому за нишче духом, строго фолк, завере, и трагично флертовање ружних људи које ни њихова сопствена мајка није баш волела.

Зато му треба одати признање, и ја то овом приликом чиним.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back