СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je ekonomska klasa, što pokazuje tvoju nesofisticiranost.

citaj malko,

ups pa , fali ti djozluci sa povecanom dioptrijom.

- - - - - - - - - -

citaj malko,

a samo za jaginjicu , sta su kola

6ei3qs.jpg

zimi obavezno zimske gume......jaginjice

citaj malko,

- - - - - - - - - -

a samo za jaginjicu , sta su kola

6ei3qs.jpg

zimi obavezno zimske gume......jaginjice

I šta sad, treba da budem impresioniran što voziš auto koji u Srbiji košta 2500-5000 evra? Što toliko naturaš ljudima gde si bio, šta voziš, šta jedeš? Jel to lepo prema nekome ko to sebi ne može da priušti?

Niste ukapitrali šta, kako i zašto Marsi to piše. ;)

- - - - - - - - - -

On je šiznuo pod stare dane.

Nešto kao onih 260 Rusa koji su pomrli u ratu protiv ISIS.

Teško je to, kažu da je nedavno 260 Adnanija otišlo u penziju. Ustvari te samo lažu, otišao je samo jedan. I to ne u penziju, već u atome i po koji krupniji deo loja.

Neka si mu rekao

A i treba rec....

ali , po koji put je naglaseno da je usmereno ka , onima , koji su i pokusali da izvrse neku vrstu omalovazavanja , tipa obrazovanjun u SFRJ i rad tih strucnih ljudi van zemlje.

A ti isti su isticali , kapitalisticke vrednosti , pa , samo mali pokazatelj da.

dizgine , drzi i marsovac

i lepsa si kada se slatko smejes

- - - - - - - - - -

I sta cemo sad mi sirotinja?

ti na bike i voooozzzziiii

To se ne piše. Nikad, jer može pogrešno da se shvati. Šta ja da kažem čoveku koji je na foto forumu napisao da hoće da kupi DSLR ali mu je budžet 300 evra? Da batali priču, jer evo vidi koje sam ja sve aparate promenio u poslednjih par meseci i moj jedan ranac za opremu košta više od tvog budžeta? maaajde....

u , normalnom razgovoru i korespodenciji , to se ne naglasava ali ,

ako bi Ti neko , pokusavao da te , kazem ismejavao i da si , jos te i na SOCIJALI ,tada , nema boljega nacina da se , njima goubica spusti , prikazivajuci , sa dokazima da je osoba....

uspesna.

tebi to nije potrebno reci , i nije se ni odnosilo licno ka tebi.

Ja se sećam iz SFRJ nestašica struje, nestašica šećera, nestašica soli, nestašica kafe, nestašica deterdženta...a mogao si da kupiš i odlične automobile vrste kec, jugo i lada.

lepo je da se secas i cinis sve sto je u tvojoj moci da obezbedis svojoj porodici....

na , svoju srecu ili ne srecu , MOJA MALENKOST JE MORALA NAPUSTITI SVOJU ZEMLJU i da, veoma se dobro secam da sam izgubio posao i da je moja tadasnja lepsa i pametnija polovina takodje izgubila posao a imali smooooo.

i tada nisam kukao , vec sam zasukao rukave i radio , nesto drugo i ....tako.

nego jel si se zapitao ZASTO se jurilo u kupovini i pravljenju zaliha, sto je bio slucaj i u SRBIJI , BIH , MAKEDONIJI , CRNOJ GORI a u daleko manjem obimu , se desavalo u SLOVENIJI I DELIMICNO HRVATSKOJ.

- - - - - - - - - -

Sprdas se sa nama sirotinjom. To uopste nije lepo

- - - - - - - - - -

I cisto onako da znas,ovo su kola :lol:

prvo andjice , jel mozes da obrazlozis jednu stvar.

dali si ti sirotinja u smislu drustvene podele danasnjice u SRBIJI.

drugo , i jes su kola, i svaka kola koja su u stanju ici od tacke A do TOCKE b su OK.

os da stavim sliku , od JUGA 45 IZ 1990 koja mi je prijateljica dala na raspolaganju u BGD a odbih da vozim PEZO 308.

I da , bejah sa tim kolima i do NS, gde je tadasnja moja plava dosla zamnom, znajuci sta vozim , bila je zacudjena , videvsi mene u tim kolima...

i najbolji nacin saznati sta ti drugi misle je , da se ...........

- - - - - - - - - -

Niste ukapitrali šta, kako i zašto Marsi to piše. ;)

- - - - - - - - - -

Teško je to, kažu da je nedavno 260 Adnanija otišlo u penziju. Ustvari te samo lažu, otišao je samo jedan. I to ne u penziju, već u atome i po koji krupniji deo loja.

neka i dobro je i treba da se i ukaze na pisanje ali se sada, mislim malko pojasnilo

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back