Ja se sećam iz SFRJ nestašica struje, nestašica šećera, nestašica soli, nestašica kafe, nestašica deterdženta...a mogao si da kupiš i odlične automobile vrste kec, jugo i lada.
lepo je da se secas i cinis sve sto je u tvojoj moci da obezbedis svojoj porodici....
na , svoju srecu ili ne srecu , MOJA MALENKOST JE MORALA NAPUSTITI SVOJU ZEMLJU i da, veoma se dobro secam da sam izgubio posao i da je moja tadasnja lepsa i pametnija polovina takodje izgubila posao a imali smooooo.
i tada nisam kukao , vec sam zasukao rukave i radio , nesto drugo i ....tako.
nego jel si se zapitao ZASTO se jurilo u kupovini i pravljenju zaliha, sto je bio slucaj i u SRBIJI , BIH , MAKEDONIJI , CRNOJ GORI a u daleko manjem obimu , se desavalo u SLOVENIJI I DELIMICNO HRVATSKOJ.
- - - - - - - - - -
Sprdas se sa nama sirotinjom. To uopste nije lepo
- - - - - - - - - -
I cisto onako da znas,ovo su kola
prvo andjice , jel mozes da obrazlozis jednu stvar.
dali si ti sirotinja u smislu drustvene podele danasnjice u SRBIJI.
drugo , i jes su kola, i svaka kola koja su u stanju ici od tacke A do TOCKE b su OK.
os da stavim sliku , od JUGA 45 IZ 1990 koja mi je prijateljica dala na raspolaganju u BGD a odbih da vozim PEZO 308.
I da , bejah sa tim kolima i do NS, gde je tadasnja moja plava dosla zamnom, znajuci sta vozim , bila je zacudjena , videvsi mene u tim kolima...
i najbolji nacin saznati sta ti drugi misle je , da se ...........
- - - - - - - - - -
Niste ukapitrali šta, kako i zašto Marsi to piše.
- - - - - - - - - -
Teško je to, kažu da je nedavno 260 Adnanija otišlo u penziju. Ustvari te samo lažu, otišao je samo jedan. I to ne u penziju, već u atome i po koji krupniji deo loja.
neka i dobro je i treba da se i ukaze na pisanje ali se sada, mislim malko pojasnilo