СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta sam sada lose napisao u temi pa ste je obrisali? :dontunderstand:

Ма пусти ту тему, читај ону о шиптарским невестама. Који је то шоу.

Пола теме стењу јер безобразне Српкиње неће да праве децу са њима честитима, а од пола крену да објашњавају да не воле да се купају јер је сапун зло, тањи кожу и не знам шта све, а паста за зубе је непотребна измишљотина светских хемијских картела.

Брате, као лоша пародија, али није пародија, то су стварне мисли стварних напаћених колега :D Нема бољег на српском интернету данас.

samo da vas obavestim da je u grad stigo novi sherif :lol:

- - - - - - - - - -

si lep ko na slici ybt :lol:

O dobri labe, to o lepoti i subjektivnosti mačku o rep. Postoje neki parametri koji veoma lako definišu šta je lepo, šta nije. Recimo kad vidiš Yuga i pored njega BMW (serije 3, 5, 7... svejedno) nemaš problema da kažeš koji je lepši. To je univerzalno pravilo koje važi za estetiku bilo koga i bilo čega.

Najgora je generalizacija, čestiti pašo, jer onda vrlo lako može da se provuče i mačka u džaku...Al ako me već vučeš za jezik da ti dam vrlo kratak izveštaj...
Najlepši ljudi u Albaniji su u srednjoj i južnoj Albaniji (po meni u Lješu, Kruji, Draču i Tirani)-mislim i na žene i na muškarce...Ubedljivo najkrupniji su u Skadru...:D

Jel, a čemu se smeješ?
Ovako kada ga urede ispadne da si smejala ko luda na brašno...
Niko neće znati šta je pisalo ranije od strane običnih korisnika.

Au, jaka stvar što se Banja Luka borila na osmanlijskoj strani...
A danas imaju i HR pasoše uz regularan
Bore se oni za srpstvo čisto po forumima...
Arkan morao da lupa šamare...

- - - - - - - - - -

OBJAVLJUJEM BOJKOT!
:rtfm:

a i Društvenu Grupu TELETINA mi obrisali

7197313.jpg

Tu sam pito dobrog Metaliku jel' lud, jes' ti luda, bolan? :mrgreen:

aham, ne izvlaci se :malav:

- - - - - - - - - -

Jel, a čemu se smeješ?
Ovako kada ga urede ispadne da si smejala ko luda na brašno...
Niko neće znati šta je pisalo ranije od strane običnih korisnika.

evo ne znam, ali tehdudukici se nisam smejala :lol:

Sve ovo su započeli komunisti, kad su u svoje redove primili ustaše, pa kasnije kad su izmenili ustav i završili u vreme komunističkog režima porodice Milošević.. Zato nema bitne razlike između prvih i drugih.

- - - - - - - - - -

aham, ne izvlaci se :malav:

Aj' probaj, pa da vidiš kakav sam, ako smeš. :mrgreen:

Masa mladih Albanki izgleda bas onako kako Srbi vole- male, crne, sa butkicama.

Морам да кажем да сам Шиптаре у Швајцарској, где их има баш доста, препознавао на сто корака, и то не по лепоти. Кошчате фаце, други манир хода од урођеника, агресиван поглед код млађег света.

Верујем да их има и лепих.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back