СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemas ti pojma Refke. Fizicki izgled je dobar za maximum 2 orgazma. Sta da radis sa fizickom lepotom, to se ne maze na hleb? Plus, ove moderne lepe zene su uzas uzasa od razmazenosti, sve cekaju da im bude poklonjeno, samo traze da im poklanas paznju a istu su nesposobne da daju ama bas uopste.

10 puta je bitnije da je Zena slobodna i ponizna u sexu, i da dozvoljava da je izhebes kao prljavu prasicu. :mrgreen:

Zato kami i nisi nikad imao lepu, zgodnu i dobru devojku. Samo ti udri gabore, mada nisam siguran da i kod njih imaš uspeha. :mrgreen:

То, брате госпођо! Све ти је просто са моје стране, а верујем да ће и Рифке да ти опрости што си га наружила.

Ево ти један поклон у знак помирења -

RGvNSL2.jpg

Џеги воли Рифкета :(

Зашто непромишљеним речима мораш да створиш непријатну ситуацију у овом храму лепог дружења!?

Džeg trlja kit... šta god, na SaWu i preko njega želi da uđe u monarhiju prvoslavnu našu Srbiju. Mada ima i bekap plan, bacilo je oko na mladog padawana Nosfija.

- - - - - - - - - -

zato sto sam zena i jezik mi je brzi od pameti...evo, u znak izvinjenja ponizno cu napustiti ovo sveto mesto i otici u kuhinju da se latim varjace...oprostite mi na bahatosti :sad2:

Od čega ti je jezik brži??? :eek:

:mrgreen:

То, брате госпођо! Све ти је просто са моје стране, а верујем да ће и Рифке да ти опрости што си га наружила.

Ево ти један поклон у знак помирења -

RGvNSL2.jpg

uh, sto volim poklone, pa jos kad je domaca radinost u pitanju :zaljubljena:

J

Moze fizicki lepa, ali samo ako hoce da bude ponizna u sexu.

Fizička lepota me privuče, tek nako toga ide sve ostalo. Suština je ne tražiti dobru i pametnu među ružnim, već među lepim devojkama. Naravno, to ko može i ume.

- - - - - - - - - -

Ако си приставила супу, једно питање - да ли би се ти забављала са неким финим Шиптаром?

Ја бих са Шиптарком ако би се заљубио, љубав не бира. Што да не?

Nači Jaga taman zatebe, a? :eek:

Морам да кажем да сам Шиптаре у Швајцарској, где их има баш доста, препознавао на сто корака, и то не по лепоти. Кошчате фаце, други манир хода од урођеника, агресиван поглед код млађег света.

Верујем да их има и лепих.

ti si vidjao kosovare, oni odgovaraju tom opisu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back