Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.507
svakom svoje, taman...tebi sipci nama lepi i stasiti Srbi![]()
Криво сједи а право говори, баш много Срба у самој Србији је здепасто и дежмекасто. Ниси приметила?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svakom svoje, taman...tebi sipci nama lepi i stasiti Srbi![]()
Криво сједи а право говори, баш много Срба у самој Србији је здепасто и дежмекасто. Ниси приметила?

Nemas ti pojma Refke. Fizicki izgled je dobar za maximum 2 orgazma. Sta da radis sa fizickom lepotom, to se ne maze na hleb? Plus, ove moderne lepe zene su uzas uzasa od razmazenosti, sve cekaju da im bude poklonjeno, samo traze da im poklanas paznju a istu su nesposobne da daju ama bas uopste.
10 puta je bitnije da je Zena slobodna i ponizna u sexu, i da dozvoljava da je izhebes kao prljavu prasicu.![]()

Џеги воли Рифкета
Зашто непромишљеним речима мораш да створиш непријатну ситуацију у овом храму лепог дружења!?
zato sto sam zena i jezik mi je brzi od pameti...evo, u znak izvinjenja ponizno cu napustiti ovo sveto mesto i otici u kuhinju da se latim varjace...oprostite mi na bahatosti![]()

pa ovo nema ni na ljisu, sto mu gromova, zgranuta sam![]()

Zato kami i nisi nikad imao lepu, zgodnu i dobru devojku. Samo ti udri gabore, mada nisam siguran da i kod njih imaš uspeha.![]()
То, брате госпођо! Све ти је просто са моје стране, а верујем да ће и Рифке да ти опрости што си га наружила.
Ево ти један поклон у знак помирења -
![]()

J
Moze fizicki lepa, ali samo ako hoce da bude ponizna u sexu.
Ако си приставила супу, једно питање - да ли би се ти забављала са неким финим Шиптаром?
Ја бих са Шиптарком ако би се заљубио, љубав не бира. Што да не?

Морам да кажем да сам Шиптаре у Швајцарској, где их има баш доста, препознавао на сто корака, и то не по лепоти. Кошчате фаце, други манир хода од урођеника, агресиван поглед код млађег света.
Верујем да их има и лепих.
ti si vidjao kosovare, oni odgovaraju tom opisu...
Па да, то, Косовоалбанер да не кажем. Немам појма какви су они доле.