СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislis na Kusturicu? Da, jeste. On pljuje dok mu ne daju pare, a cim mu daju pare, pocne da svrsava.

Mislim da su mu pare neki fetis.

Kami, glup si, bre. I to dana nešto više nego inače. Idi napij se guarane. :lol:

- - - - - - - - - -

Nemoj s Rifketom da se nalaziš, ja ga video uživo, datebogsačuva.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ti mi nisi ciljna grupa. :tongue2:

Морам да кажем да сам Шиптаре у Швајцарској, где их има баш доста, препознавао на сто корака, и то не по лепоти. Кошчате фаце, други манир хода од урођеника, агресиван поглед код млађег света.

Верујем да их има и лепих.

To su Siptarski seljoberi, u rangu kao kada neki Srbin iz Zitoradje i Kursumlije dodje tamo da pere klozete.

Sve ovo su započeli komunisti, kad su u svoje redove primili ustaše, pa kasnije kad su izmenili ustav i završili u vreme komunističkog režima porodice Milošević.. Zato nema bitne razlike između prvih i drugih.

- - - - - - - - - -

Aj' probaj, pa da vidiš kakav sam, ako smeš. :mrgreen:

smem, ali ne zelim...koja bi se pametna zena uFatila za matorog petla pored mlade jaretine sto se topi u ustima :malav:

Nemoj s Rifketom da se nalaziš, ja ga video uživo, datebogsačuva.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

e hvala na info, ko god da si :lol:

Masa mladih Albanki izgleda bas onako kako Srbi vole- male, crne, sa butkicama.

Koji to Srbi vole, vi koji nikad niste imali (lepu) devojku? :hahaha:

- - - - - - - - - -

smem, ali ne zelim...koja bi se pametna zena uFatila za matorog petla pored mlade jaretine sto se topi u ustima :malav:

E, onda izvini, ja nemam da ponudim ništa što se topi u ustima. :(

Иначе ја не варим много ту динарску, мршаву, кошчату, носату и бркату женску љепоту.

Леп народ су Немци, или Чеси. Пољаци. Украјинци су изненађујуће леп народ. Шиптари... како бих се изразио а да не будем груб?

Иначе ја не варим много ту динарску, мршаву, кошчату, носату и бркату женску љепоту.

Леп народ су Немци, или Чеси. Пољаци. Украјинци су изненађујуће леп народ. Шиптари... како бих се изразио а да не будем груб?

Šiptari i ne pripadju narodima Evrope, došli iz neke vuko*ebine azijske. Crni, kockasti, čoškasti, grubi, nosati... užas. :thumbdown:

Kami, glup si, bre. I to dana nešto više nego inače. Idi napij se guarane. :lol:

- - - - - - - - - -

Ti mi nisi ciljna grupa. :tongue2:

Nego da te obavestim da sam kupio Fuji X-Pro 2 sa prajmom 35 f/2. Ću ti pokažem uživo a do tad: OMFG. Zašto se drugi uopšte trude da prave aparate i stakla?

- - - - - - - - - -

Znači propas' na forumu kad počneš da lupaš, kuku... :mrgreen:

Neka, nek pije, to je zdravo.

Čitao sam neki rivju, kažu da je Fuji X-A2 bolji od X-Pro 2. Aj da se nađemo i merimo kit... aparate? :hahaha:

Ima razni ljudi na zemljinom šaru. Za neke stvari je X-A2 bolji, recimo ima vrljavi LCD. Ja sam imao loš prvi utisak sa Fuđijem jer sam kupio prvu seriju X-T1 sa ogromnim problemima sa fokusom,ali ovo je...:eek:

Aj tamo krajem meseca, imaću vremena, ako da bog, sednemo u moj kafić.:cool:

Ima razni ljudi na zemljinom šaru. Za neke stvari je X-A2 bolji, recimo ima vrljavi LCD. Ja sam imao loš prvi utisak sa Fuđijem jer sam kupio prvu seriju X-T1 sa ogromnim problemima sa fokusom,ali ovo je...:eek:

Aj tamo krajem meseca, imaću vremena, ako da bog, sednemo u moj kafić.:cool:

Aj' može (jel' u ovom kraju ili negde preko reke?)

- - - - - - - - - -

Nema veze, ja baš volim gabore.

Takvi ste vi šipurci, po navici takve i volite.

O dobri labe, to o lepoti i subjektivnosti mačku o rep. Postoje neki parametri koji veoma lako definišu šta je lepo, šta nije. Recimo kad vidiš Yuga i pored njega BMW (serije 3, 5, 7... svejedno) nemaš problema da kažeš koji je lepši. To je univerzalno pravilo koje važi za estetiku bilo koga i bilo čega.
Koji su po tebi konkretni parametri lepote?

Šta kažeš na Marlona Tejšejru

Takvi ste vi šipurci, po navici takve i volite.

Nemas ti pojma Refke. Fizicki izgled je dobar za maximum 2 orgazma. Sta da radis sa fizickom lepotom, to se ne maze na hleb? Plus, ove moderne lepe zene su uzas uzasa od razmazenosti, sve cekaju da im bude poklonjeno, samo traze da im poklanas paznju a istu su nesposobne da daju ama bas uopste.

10 puta je bitnije da je Zena slobodna i ponizna u sexu, i da dozvoljava da je izhebes kao prljavu prasicu. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back