СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не живи свако као ти вјечно у нашој Југи, године '79, па да може да гледа Мунрејкер у бијоскопу.

Мој ти.

Samo ti plai kartu, 2016-ta je...

Kuju ljudi danas po mjesečini... a vi ni vodovoda u selu... obična šipka sa rupom u sredini...

- - - - - - - - - -

A to ti ovi moji iz Kanade , malko pomogli....:hahaha:

Imali su skoro taj par brojeva, evo opet :D

evo , saljem vam najnovije vesti ...:)

jer , onaj sto je obecao , jos mi nije stigao. Ono bolji zivot, te vece plate, pemZije i ulazak u jevropu :mrgreen:

a brz jeeeee:lol:

2ijj9tz.jpg

hmm, oce to sa godinama, kod marsovaca.:)

no ti ces lijepo meni da kazes, koji i jesu tvoji....:ok:

a i imam veoma velikoga uticaja na ovdasnje marsovce , pa , shodno tome, da ti jos i vise poboljsamo zivot , glasajuci za tvoga izabranoga :whistling:

Али, то је управо оно о чему сам говорила, чак и кад сам ја у питању. :) Зашто би ти гласао за 'моје', и тиме 'упропастио' неког мог неистомишљеника, који се овде, заједно са мном, крчка у истом казану. Спаса нам нема (до нас самих) а ви пропасти нећете. Или, да појасним, ако немате користи, зашто да чините могућу штету?

Али, то је управо оно о чему сам говорила, чак и кад сам ја у питању. :) Зашто би ти гласао за 'моје', и тиме 'упропастио' неког мог неистомишљеника, који се овде, заједно са мном, крчка у истом казану. Спаса нам нема (до нас самих) а ви пропасти нећете. Или, да појасним, ако немате користи, зашто да чините могућу штету?

A jel ti poznajes psihologiju mase...:per:

karakter srpskoga glasaca,i istoriju glasanja:roll:

a i kako se ne bih brinuo , tko ce doci i da mi obecava i brda i dolina, Ejjj, bre:rtfm:

a i pemzijicu... moju :whistling:

A, samo ti lijepo, drze se nas ....

mi nijesmo kao ovi usranci.

sad sam malo pomerio brojeve ulevo i udesno, bilo bi glupo da izadju kolo za kolom :D

to da obavezno izlaze dva para susednih brojeva i po desetici to može samo u srBskom LOTO-u
mi imamo bubanj nad bubnjevima
Vašington ga nema, a na Mesec otišli :D

- - - - - - - - - -

Sipaj piće, pa da zapevamo. :lol:

joj brale, ti samo pij, uzmi i moje slobodno, samo ćuti... glas ti malo raštimovan... ceo život...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back