SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
A njeni su av ili va.
i nece da mi kaze za koga da glasam.
koliko sam primetio, ona voli , ovoga sto je obecao a i bogami i odrzao rec, bolji zivot u 2016.
Suuuuurkaaaaa![]()
Лоше си приметио.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A njeni su av ili va.
i nece da mi kaze za koga da glasam.
koliko sam primetio, ona voli , ovoga sto je obecao a i bogami i odrzao rec, bolji zivot u 2016.
Suuuuurkaaaaa![]()
Сурка је Мама.
Критикује,бије по прстима,шаље у ћошак по потреби
али је задња особа на свету која би неког продала,издала.
Ја је тако капирам .

Ти можеш прво да ми се извинеш за оне одвратлуке које си ми упутио, а само зато што сам се смејала на твој рачун. Бабо једна.![]()

Не живи свако као ти вјечно у нашој Југи, године '79, па да може да гледа Мунрејкер у бијоскопу.
Мој ти.
A to ti ovi moji iz Kanade , malko pomogli....![]()
Лоше си приметио.

Samo ti plai kartu, 2016-ta je...
Kuju ljudi danas po mjesečini... a vi ni vodovoda u selu... obična šipka sa rupom u sredini...
- - - - - - - - - -
Imali su skoro taj par brojeva, evo opet![]()
PSG dade jos jedan, sada je 2=1
a i primi ga sad
2x2
Ovu sliku da turis u avatar....![]()
Marsi, pa to je Jaga.

hmm, oce to sa godinama, kod marsovaca.
no ti ces lijepo meni da kazes, koji i jesu tvoji....
a i imam veoma velikoga uticaja na ovdasnje marsovce , pa , shodno tome, da ti jos i vise poboljsamo zivot , glasajuci za tvoga izabranoga![]()
Зашто би ти гласао за 'моје', и тиме 'упропастио' неког мог неистомишљеника, који се овде, заједно са мном, крчка у истом казану. Спаса нам нема (до нас самих) а ви пропасти нећете. Или, да појасним, ако немате користи, зашто да чините могућу штету?napujdaću picija na vas![]()
Али, то је управо оно о чему сам говорила, чак и кад сам ја у питању.Зашто би ти гласао за 'моје', и тиме 'упропастио' неког мог неистомишљеника, који се овде, заједно са мном, крчка у истом казану. Спаса нам нема (до нас самих) а ви пропасти нећете. Или, да појасним, ако немате користи, зашто да чините могућу штету?

Večeras ništa ne pevate
samo da gvirnem.

A, samo ti lijepo, drze se nas ....
mi nijesmo kao ovi usranci.
Sipaj piće, pa da zapevamo.![]()