СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hmmm... reč je o ženama koje su prešle 30-tu, ja nit' sam žena, nit sam u tim godinama. Zaključak je da ti vidiš nešto drugo u odnosu na ono o čemu pišemo. Drži se teme i počni da nudiš, nećeš ni to moći još dugo. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Mnogo širi rejon, ali da, mogao sam uvek da biram. To nema veze sa ženama od 30+ :lol:

Покушајем да спустиш другог, ваздижеш себе.

Ал' ти је карактер и здраво самопоуздање. Пих. :lol:

Ja ti napisah draga da ne vredi. To neće da promeni istinu da žene koje pređu tridesetu nemaju baš puno šta da pruže u trci sa onim devojkama koje su ispod tih godina i spremne sa na ozbiljnu vezu ili brak. Oni koji su želeli i umeli, već su se poženili do tih godina, i počeli sa rađanjem dece. Oni koji su ostali... pa imaju neke drugačije ideje, ako ih imaju. Eventualno mogu da se nadaju nekome ko se razveo, ali i takvi koji su se razveli od žene stare 40-ak ili više godine, traže sad nešto mlađe, taman spremno za brak. Primera oko mene koliko želiš, malo starije... devojke, koje nisu spremne na bilo kakav kompromis. Nisu navikle na takav život, sve im smeta, svakome nađu manu.
Naravno, uvek ima izuzetaka, ali o njima nije reč. ;)

Ja ti napisah draga da ne vredi. To neće da promeni istinu da žene koje pređu tridesetu nemaju baš puno šta da pruže u trci sa onim devojkama koje su ispod tih godina i spremne sa na ozbiljnu vezu ili brak. Oni koji su želeli i umeli, već su se poženili do tih godina, i počeli sa rađanjem dece. Oni koji su ostali... pa imaju neke drugačije ideje, ako ih imaju. Eventualno mogu da se nadaju nekome ko se razveo, ali i takvi koji su se razveli od žene stare 40-ak ili više godine, traže sad nešto mlađe, taman spremno za brak. Primera oko mene koliko želiš, malo starije... devojke, koje nisu spremne na bilo kakav kompromis. Nisu navikle na takav život, sve im smeta, svakome nađu manu.
Naravno, uvek ima izuzetaka, ali o njima nije reč. ;)

Рифке, ти си баш чудан :lol:

Жене које пређу тридесету итекако имају шта да понуде, али, мушкарцу ;)

бардан :)

Рифке, ти си баш чудан :lol:

Жене које пређу тридесету итекако имају шта да понуде, али, мушкарцу ;)

бардан :)

Sve je veci broj Milfara i Kuguarki koje se sexaju sa mladjima. Sve je vise ljudi koje ne zanimaju gluposti kao sto su brak i deca. Sve je vise zena koje jedino zanima sex, i nista vise od toga, a na pomisao o prevelikom vezivanuu pobegnu glavom bez obzira. Jedino Refke i dalje lupa kao da su ovo 60-e. :hahaha:

Sve je veci broj Milfara i Kuguarki koje se sexaju sa mladjima. Sve je vise ljudi koje ne zanimaju gluposti kao sto su brak i deca. Sve je vise zena koje jedino zanima sex, i nista vise od toga, a na pomisao o prevelikom vezivanuu pobegnu glavom bez obzira. Jedino Refke i dalje lupa kao da su ovo 60-e. :hahaha:

Да, то је тзв. Друга Сексуална Револуција.

Зато је у Западном Свету тешко наћи Породичну Жену.

по Рифкету као као да смо сви штанцовани на исти калуп,
и не допушта ништа што није по његовим стандардима;)

мислим да он воли контролу, и да зато даје предност млађим женама :lol:

Рифке је наш мангупчић из блокова, и зато га волимо. :heart:

Žene od 50 do 64 godine su gilfače, to je sledeći opseg.

Zatim turbo-gilfovi od 65 do 139.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back