- Poruka
- 98.702
kod komsije mog dobrog 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

'bar dan :istusirana:
kod komsije mog dobrog![]()
pihh, umesto da me zabavljate, vi se razbezali
- - - - - - - - - -
kakva je![]()
ima i ja tuš s toplom vodom kolo voleš![]()
Jel voliš da uperiš mlaz u vaginu
Hmmm... reč je o ženama koje su prešle 30-tu, ja nit' sam žena, nit sam u tim godinama. Zaključak je da ti vidiš nešto drugo u odnosu na ono o čemu pišemo. Drži se teme i počni da nudiš, nećeš ni to moći još dugo.
- - - - - - - - - -
Mnogo širi rejon, ali da, mogao sam uvek da biram. To nema veze sa ženama od 30+![]()

Причао о женама од 30+ или сунчаним пегама. 

Ja ti napisah draga da ne vredi. To neće da promeni istinu da žene koje pređu tridesetu nemaju baš puno šta da pruže u trci sa onim devojkama koje su ispod tih godina i spremne sa na ozbiljnu vezu ili brak. Oni koji su želeli i umeli, već su se poženili do tih godina, i počeli sa rađanjem dece. Oni koji su ostali... pa imaju neke drugačije ideje, ako ih imaju. Eventualno mogu da se nadaju nekome ko se razveo, ali i takvi koji su se razveli od žene stare 40-ak ili više godine, traže sad nešto mlađe, taman spremno za brak. Primera oko mene koliko želiš, malo starije... devojke, koje nisu spremne na bilo kakav kompromis. Nisu navikle na takav život, sve im smeta, svakome nađu manu.
Naravno, uvek ima izuzetaka, ali o njima nije reč.![]()

Imaju, ali sa na začelju učesnika trke. Zna se kome pripadaju najbolja mesta. Istina, jeste malo teže za podneti nekima, ali je tako.![]()

Рифке, ти си баш чудан![]()
Жене које пређу тридесету итекако имају шта да понуде, али, мушкарцу
бардан![]()

Sve je veci broj Milfara i Kuguarki koje se sexaju sa mladjima. Sve je vise ljudi koje ne zanimaju gluposti kao sto su brak i deca. Sve je vise zena koje jedino zanima sex, i nista vise od toga, a na pomisao o prevelikom vezivanuu pobegnu glavom bez obzira. Jedino Refke i dalje lupa kao da su ovo 60-e.![]()
pihh, umesto da me zabavljate, vi se razbezali
- - - - - - - - - -
kakva je![]()

по Рифкету као као да смо сви штанцовани на исти калуп,
и не допушта ништа што није по његовим стандардима![]()
мислим да он воли контролу, и да зато даје предност млађим женама![]()

Sve je veci broj Milfara i Kuguarki koje se sexaju sa mladjima. Sve je vise ljudi koje ne zanimaju gluposti kao sto su brak i deca. Sve je vise zena koje jedino zanima sex, i nista vise od toga, a na pomisao o prevelikom vezivanuu pobegnu glavom bez obzira. Jedino Refke i dalje lupa kao da su ovo 60-e.![]()