Софија
Legenda
- Poruka
- 54.823
Рифкице, пишеш глупости.Nema žene koja bira, a pregurala... neke godine. Džaba kalibar kad ga zeza godište i malo više rđe.![]()
Свака жена која држи до себе бира.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рифкице, пишеш глупости.Nema žene koja bira, a pregurala... neke godine. Džaba kalibar kad ga zeza godište i malo više rđe.![]()
On hoće da kaže da ako je žena 0/10 ona ne može da bira iz bazena muškaraca koji su 9/10.Рифкице, пишеш глупости.
lakiraću ti ja noktiće
- - - - - - - - - -
ah, neznaš šta je šivot![]()

muvaju te, priznaj![]()

Ti i ova prsata, nesrećo.![]()

Рифкице, пишеш глупости.

gledaš u moje dude![]()

Docic, pokazi Rifketu svoja junacka prsa![]()
Ma ne, nego ću u revolver.![]()
- - - - - - - - - -
Jes' pa da ga posle Protočni met'e na sliku, kao onu?

Рифкице, пишеш глупости.

Tako je, ali do tamo nekih 30, recimo. One ne baš zgodne, i ranije krenu da nude.![]()

Jes', al' budala sa iskustvom, za razliku od tebe koji si samo budala.![]()

Docic, pokazi Rifketu svoja junacka prsa![]()
ne znam zasto, ali msm da je nas Dok napredniji od one Prorokove![]()

jest pa da mi zatrpa pp
a napredak svi vole![]()

Књиге, браћо моја и сестре, књиге, а не сликоне и дупета и пенисе!

Knjige su precenjene, a silikoni, dupeta i penisi su potcenjeni.
Nisam citao to, moracu da pogledam![]()
Tako je, ali do tamo nekih 30, recimo. One ne baš zgodne, i ranije krenu da nude.![]()

Biranje je precenjeno.
A Refke je budala.
.
То је најпродаваније поред књиге о хроно-дијети. Кажњавање грехова и кажњавање дијетом је сада хит.
![]()
Pa u svakom slucaju, makar to ljudi prodaju na slobodnom trzistu, sto je svakako za postovanje.
Слободно тржиште је прецењено. Заправо и не постоји. Постоји маркетинг и управљање. Маркетинг је управљање жељама и потребама. Маркетинг је пројектовање жеља и потреба, страхова и комплекса. Маркетинг је нешто што је супротстављено здравом разуму, љубави и слободи, нешто одвратно.