СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Још само да измисли и вештачко сунце... :roll:

Човек би боље прошао да је живео у складу са природом, видимо докле нас је довело то његово мењање.

Priroda je zlo, i priroda je neprijatelj.

Vidis, cak je i 'vestacki' uranijum manje opasan od 'prirodnog' uranijuma.

- - - - - - - - - -

И, човек није мењао природу, он ју је узурпирао.

Prilagodio sebi.

Ти твоји 'изотопи' у природи су дубоко под земљом, нико их није удисао док човек није решио да их вади из земље, а онда и употреби против другог човека, на најфуњарскији начин - да му затре не само племе, него и семе.

Најбуквалније.
Осиромашени уранијум се доводи у везу и са стерилитетом.
Опет статистика каже да у Србији сваки трећи пар не може да има децу без вештачке оплодње или уопште.

Али нема фрке, сазнаће они ускоро све појединости. Озакоњена је продаја материјала рака великим научним компанијама, да мало истражују на нашим случајевима. ;)
Тако да ће Срби учествовати у још једном важном светском подухвату- проналажењу лека за рак.
Ипак мислим да је та жртва коју смо поднели, а за добробит планете, важнија од тога што ћемо сви поцркати од рака, зат не? ;)

Ja vam uvek govorim istinu, a vi kako hocete.

To sto sam ja u stanju da vise uvidim sta je i kako je od 70% strucnjaka, to je stvarno problem, jer stvarno govori o nivou znanja koje isti imaju.

Ти не говориш истину већ врло површно сагледаваш ствари. ;)
Од тога нема саламета.
Мислим да је време да се малко уозбиљиш. :)
Не можемо вечно да будемо деца о којој неко други брине.

Ти не говориш истину већ врло површно сагледаваш ствари. ;)
Од тога нема саламета.
Мислим да је време да се малко уозбиљиш. :)
Не можемо вечно да будемо деца о којој неко други брине.

Ja uvek jedino i samo pricam istinu, a povrsni su oni koji misle da postoji jednostavan odgovor na sve.

Povecanje maligniteta je svetski trend, nema nikakve veze sa osiromasenim uranijom, nego sa miksom 1000000 stvari.

Em je dijagnostika bolja, em imas 1000 stvari koje su isto tako povecanje a koje uticu na rak, a ne samo koncentracija Uranijuma, koja je zaista minorno povecanja u odnosu na neke prirodne velicine.

I to je cinjenica.

Cinjenica je takodje da je uranijum prolazio kroz nas metabolizam i pre stvaranja Amerike i NATO-a.

U ovoj emisiji koju sam uspeo da pogledam 25 minuta max, Rudanka se izlupetala u potpunosti. Zena blage veze sa zivotom nema. Da, Milicka je histericna zena, kao i uvek, verovatno jer nema dobar sexualni zivot, a to je zenama i bitnije nego muskarcima, ali to je druga stvar.

Jedina velika opasnost je bila kod onih koji su bili neposredno u blizini kada su bacane bombe, i koji su udisali ogromnu koncentraciju tih aerosoli.

Niko ne kaze da je DU bezopasan i zdrav, ali i Esencija nije zdrava, pa nije isto kada neko na eks popije litar esencije, i kada stavi 100 mililitara u bacvu od 50 litara, pa jede kisele paprike sledeca 2 meseca. To ne samo da nije isto, nego je i skroz suprotno stvar.

Vi se grejete na drva, mazut, gas, elektricnu energiju dobijate tako sto gorite ugalj, sto je ultra-zagadjivac vazduha, ne spavate redovno i normalno jer se cimate oko posla, skole i propalih ljubavi, sto vas ultra-stresira, povecali ste koriscene automobila i sagorevanje benzina 100 puta u odnosu na nase babe i dede, ali vam je kljucna stvar u malignitetu DU od NATO bombi, kako da ne.

Kamičak zašto me podsećaš na temu bacanje kamena sramena na KiM, isto kao ti sada je onda blebećo neki adam kako šiptari mirni i ništa se ne dešava.

A sto se tice DU, ispada da ce on biti bitniji za moj rak od Guarana koje pijem, cadji koje udisem svakodnevno od privatnih lozista, i svih sebicnih zena zbog kojih nisam prospavao noci, sto je stvarno smesno.

- - - - - - - - - -

Kamičak zašto me podsećaš na temu bacanje kamena sramena na KiM, isto kao ti sada je onda blebećo neki adam kako šiptari mirni i ništa se ne dešava.

Nista te ne razumem.

Ово са себичним женама је пресудно! :lol:

Iskreno jeste.

Na genetiku mozda ne mogu da uticem, ali stres je posle genetike najbitnija stvar za zdravlje.

A mene su zene najvise istresirale. :sad2:

Ima tu i nekih gubitaka na kocki, ali to kratko traje, isto kao i kada sam se ranije stresirao oko gluposti oko kojih se vecina ostalih stresira.

Ali zene su mi hebale mamu. :sad2:

- - - - - - - - - -

Ni ja nemogu da razumem zašto posle toliko dokaza o bombardovanje bivše yuge još uvek *******sci postoje

Zato sto bez NATO drzava Srbija ne bi mogla da postoji.

Ogromna kolicina para u Srbiji postoji samo i iskljucivo zbog NATO drzava, pa zato.

Iskreno jeste.

Na genetiku mozda ne mogu da uticem, ali stres je posle genetike najbitnija stvar za zdravlje.

Ima tu i nekih gubitaka na kocki, ali to kratko traje, isto kao i kada sam se ranije stresirao oko gluposti oko kojih se vecina ostalih stresira.

Зато што не умеш да изабереш. :lol:
Ето, из лекције у лекцију и никако да овладаш градивом.

Зезнута је ствар ако човек има путену природу, а ти ми личиш на таквог, Ками.
Превише те раде којекакви ендорфини, серотонини, тестостерони. :mrgreen:

Ima i toga.

Ja imam mnogo jak iracionalni deo.

Mislim, i racionalni mi je ultra-kvalitetan, jer da nije, ne bih mogao tako da razumem i shvatam sve sto se desava, ali iracionalni mi je mnogo, mnogo, mnogo jak, a kada je on toliko jak, nista drugo nema nikakvu sansu.

Tipa, nisam nikada merio, ali mislim da imam bas vece nivoe testosterona.

Inace, sada za vikend pravim jos jednu ultra-nezdravu stvar- ljuti ajvar.

Zbog njega cu sigurno da dobijem rak debelog creva nekad, ali boli me tuki :D

I onda cu tamo onkolozima da kukam kako je to zbog DU-a. :confused:

A ovi koji i dalje stavljaju onaj salicil u flase paradajeza i ostalu zimnicu, njih pa necu ni da pominjem. To je toliko stetno, i receno im je da je stetno i da to ne rade, ali oni i dalje nabijaju to u ogromnim kolicinama.

Pusaci isto, oni su pa tek posebna tema.

Ja mislim da kada cujem pusaca koji ima rak i koji se zali na DU, gadjao bih ga grudvom snega.

Tako keva jednog mog drugara je ultra-pusac, jos nije dobila rak, ali kasnje svaki dan kao nenormalna, veruje u sve teorije zavere, i pljuje po Amerima.

Inace je zamenik javnog tuzioca, strucnjak :confused:

Poslednja izmena:
Iskreno jeste.

- - - - - - - - - -

Zato sto bez NATO drzava Srbija ne bi mogla da postoji.

Ogromna kolicina para u Srbiji postoji samo i iskljucivo zbog NATO drzava, pa zato.

Koliki idiot moraš da budeš da bi se kockao? Ne znaš da kuća uvek dobija?:lol: Mene je sa stručne tačke gledišta zanimao psihološki profil kockara, pa sam pročitao dosta knjiga koje matematički dokazuju da je dobitak na kocki nemoguć, a opet imaš armije jadnika koji gube novac, vreme i porodice na kocki.

Koliki idiot moraš da budeš da bi se kockao? Ne znaš da kuća uvek dobija?:lol: Mene je sa stručne tačke gledišta zanimao psihološki profil kockara, pa sam pročitao dosta knjiga koje matematički dokazuju da je dobitak na kocki nemoguć, a opet imaš armije jadnika koji gube novac, vreme i porodice na kocki.

Jako mi je drago sto si citao knjige o kocki.

Nije bitno što je radioaktivnost osiromašenog uranijuma smanjena na 60% radioaktivnosti prirodnog uranijuma. Problem je sledeći:

The aerosol or spallation frangible powder produced by impact and combustion of depleted uranium munitions can potentially contaminate wide areas around the impact sites, leading to possible inhalation by human beings.

In aggregate the human epidemiological evidence is consistent with increased risk of birth defects in offspring of persons exposed to DU."

Dr. Kang found that male Gulf War veterans reported having infants with likely birth defects at twice the rate of non-veterans. Furthermore, female Gulf War veterans were almost three times more likely to report children with birth defects than their non-Gulf counterparts. The numbers changed somewhat with medical records verification. However, Dr. Kang and his colleagues concluded that the risk of birth defects in children of deployed male veterans still was about 2.2 times that of non-deployed veterans.

In early 2004, the UK Pensions Appeal Tribunal Service attributed birth defect claims from a February 1991 Gulf War combat veteran to depleted uranium poisoning.Looking at the risk of children of UK Gulf War veterans suffering genetic diseases such as congenital malformations, commonly called "birth defects", one study found that the overall risk of any malformation was 50% higher in Gulf War veterans as compared to other veterans.

Contamination as a result of the Afghan War

The Canadian Uranium Medical Research Centre obtained urine samples from bombed civilian areas in Jalalabad that showed concentrations of 80–400 ng/L of undepleted uranium, far higher than the typical concentration in the British population of ~5 ng/L.

- - - - - - - - - -

Jako mi je drago sto si citao knjige o kocki.

Kažem, sa stručne tačke gledišta. Jako me zanimalo šta ljude tera na tako besmislen postupak kao što je kockanje.

Da, najveca opasnost je kada se nadjes blizu udara, i udahnes ogromne koncentracije aerosoli.

Mislim, to ne vazi samo za DU, vec i za masu drugih udara i bombi.

To je danas vec malo i nemoguce, osim ako imas vremeplov koji bi te vratio 17 godina unazad.

- - - - - - - - - -

Kažem, sa stručne tačke gledišta. Jako me zanimalo šta ljude tera na tako besmislen postupak kao što je kockanje.

Super. Jesu li u knjigama matematicki obradjenje i igre u kojima ne igras protiv kuce?

- - - - - - - - - -

Inace, kada u Blackjacku brojis karte, matematicki mozes da budes u prednosti u odnosu na kucu.

Zato su to i zabranili.

Ne znam da li ti je to pisalo u tim knjigama, ali da znas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back