СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na šta tačno misliš "glasao za ono što je dobio"?

Ne, on nije u pravu, jer za njega jednostavno nije postojalo ništa negativno u tom periodu. U odgovoru na njegov post u kojem tvrdi da sam zahvaljujući SFRJ imao bezbrižno detinjstvo sam napisao sledeće:

E sad, jedino ako sam to sanjao.

izuzetno je tesko razlucititi , sto ti ustvari zelis da kazes.

da, nisam bio kritican u onom vremenu i da se nisam borio i protiv nepotizma i protiv gouuznih . i da hoces da kazes da , je meni teklo med i mleko.

hmm

ostani u tom uverenju ...

gledajuci sta je i kakva je bila, ona bivsa zemlja, mogu samo da kazem da nigde , ama bas nigde na ZEMALJSKOJ KUGI, DA JE DATO ZA OBICNO STANOVNISTVI ,UKLJUCUJUCI I SA SELA.

da uz skolovanje i promene svoju BUDUCNOST i status...

kod vas , danas, to je moguce samo bogatima a pitanje kako su stekli to bogatstvo...

kod vas , d anas, to je moguce samo bogatima a pitanje kako su stekli to bogatstvo...
Nije pitanje.Baš svi su se obogatili krađom, ili su bili na vlasti ili su ''kupovali'' za šaku evra za lopove na vlasti.A svaku krađu je aminovala Agencija za privatizaciju.Celokupna ''privatizacija'' od 2000. do danas je donela u budžet 3,5 milijardi evra.Za te pare bi bilo bolje da su sve fabrike i cela industrija ostale društveno vlasništvo, mnogo više novca bi donele za 16 godina u budžet.

Što se tiče lepih iskustava iz prošlosti, citiraću jednog od meni omiljenih novih ruskih pisaca, Dmitrija Gluhovskog: "Taj svet više ne postoji. Treba pljunuti na njegov grob i otići ne osvrćući se."

A vidis posto je dve TEORIJE RADA ZA MEDIATION.

AMERICKA koja radi sa problematikom samo sadasnjice , veoma malo za saznanje proslosti i za veoma mali napredak u buducnosti.

i misle da su...genijalci.

Evropski model , koji je marsijaner , hmmm, dobro izucio a narocito na nasem iskustvu je ..

da, pored rada sa danasnjim problemima i za rad za buducnost , neophodno je spoznaja UZROKA KAO I POSLEDICA IZ PROSLOSTI.

i da se mora shvatiti , i ici dalje , kada se dve strane i sloze , koja je i gde je problematika.

tvoj citat , pljunuti i .... uvijek ce dovesti do toga da ce SE NEKO OSETITI POGODJENIM I IMATI I ZELJU ZA....ZADOVOLJENJEM i osvetu.

Nije pitanje.Baš svi su se obogatili krađom, ili su bili na vlasti ili su ''kupovali'' za šaku evra za lopove na vlasti.A svaku krađu je aminovala Agencija za privatizaciju.Celokupna ''privatizacija'' od 2000. do danas je donela u budžet 3,5 milijardi evra.Za te pare bi bilo bolje da su sve fabrike i cela industrija ostale društveno vlasništvo, mnogo više novca bi donele za 16 godina u budžet.
Pazi, društvena imovina ne može da egzistira. Komunizam je izgubio hladni rat, i dogovoreno je da Privatna svojina ipak mora pobediti.

Zato ne treba da se čudiš što se privatizacije dešavaju, već da tapšeš.

Što se tiče cene, prodavac (vlada) je motivisana da traži što veću cenu, kao i svaki prodavac.

To dokazuje da su sve kompanije prodate po Realnoj i maksimalnoj ceni.

Ту не могу ништа да ти кажем, јер сам ја у то време живела у Србији, а у Србији сам заиста имала безбрижно детињство. Жао ми је због твог, али ни Марси ни ја нисмо криви због тога. Као што ни Марсију - ни ти ни ја нисмо криви што се распала његова СФРЈ.

ne znajuci gde je ziveo i koja je njegova prica tj licna sudbina a znajuci dobro prilike , barem u sferi moga rada, sto se ono kaze , milion puta sam i putovao za ZAGREB.

i prenocim kod rodbine bivse , ili kod njene bake ili kod tetke i sutradan , sastanci...a posle u 3 , vlak za BEOGRAD koji je volsebno se, pretvarao u voz.

a da sam starijeg sina , ostavljao leti u LICI i posle svojim kolima dolazili po njega , to stoji...i isli na more.

Pazi, društvena imovina ne može da egzistira. Komunizam je izgubio hladni rat, i dogovoreno je da Privatna svojina ipak mora pobediti.

Što se tiče cene, prodavac (vlada) je motivisana da traži što veću cenu, kao i svaki prodavac.

Ako se već frljaš znanjem iz ekonomije, ne piši gluposti.Preduzeća koja propadaju je trebalo likvidirati a ona koja su imala posao,tržište i dobit ostaviti da posluju.Nema tu nikakve mudrosti ni priče o karakteru svojine.Priča o karakteru svojine nam je donela lopovluk,kriminal i mafijašku državu danas.

Poslednja izmena:

Čija je svojina žena, u društvu tvojih milih terorista? Onih što ne daju da se ima ajfon i soba u hotelu na lepom moru.

Ako se već frljaš znanjem iz ekonomije, ne piši gluposti.Preduzeća koja propadaju je trebalo likvidirati a ona koja su imala posao,tržište i dobit da posluju.Nema tu nikakve mudrosti ni priče o karakteru svojine.Priča o karakteru svojine nam je donela lopovluk,kriminal i mafijašku državu danas.
Ne, trebalo je SVA likvidirati, jer je eksperiment sa društvenom svojinom propao.

To je razlog zbog koga su se Regan i Gorbi nadvlačili oko berlinskog zida.

SVI kolekcionari koji sakupe sva slova iz reči “wwwpaninififa365com” koja se nalaze na poleđini pojedinih sličica, dobijaju nagradu:
Panini kolekcionarsku metalnu kutiju FIFA 365!

365-kutija.jpg

LJUDI LJUDI
SKUPIO SAM SVA SLOVA!
SKUPIO SAM SVA SLOVA!
LJUDI LJUDI SKUPIO SAM SVA SLOVA!

Dobiću Panini kutiju!
Dobiću Panini FIFA kutiju!
Dobiću Panini FIFA 365 kutiju!
Dobiču Panini FIFA 365 2017 kutiju!
Dobiću srčku!
:heart:

:vatromet: