СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

cuj kada i budes pozelela da se odmoris od kreveta, otidji do mola i tamo ces videti i spomenik BRUSA ALJIJE kao i drugih ..

Sta vise moze4s i sesti na klupu i slikat se.

i brez brusa i sa BRUSOM.

- - - - - - - - - -

Valjda su i pre devedesetih gledali na partizaniju kao bajku.

PA sad , gledali smo , sam partizanku u i u prirodi , a bogumi i u sobi.

i jes bila , ono sto ti rece bajkovita.:rumenko:

cuj kada i budes pozelela da se odmoris od kreveta, otidji do mola i tamo ces videti i spomenik BRUSA ALJIJE kao i drugih ..

Sta vise moze4s i sesti na klupu i slikat se.

i brez brusa i sa BRUSOM.

:rotf:

- - - - - - - - - -

Prorocice sve si pogresno razumeo.
Treba nam sad biznis da bi dosli do te sobe

pa šta znam... nadji neku gradjevinu... ja ću brišem prašinu po kući... da operem prozore... da doneseš pare pa da šopingujemo...

aham... i ja imam biznis ideju po hotelskim sobama... možemo lepo da zaradimo...

- - - - - - - - - -

a jel da ja tebe putam nešto?
Jel bi ti voleo da ti u komšiluku neki udarni četnik?
Ono kao oženio si se, dobio bebu a komšija razvali junačku muziku dok treskaju flaše?
Ono kao on i flaša - celo društvo...
Misliš četnik, brada gibanica kao u Kozari ili bitka na Neretvi?

nego... demi kami?
setih se njegove priče o menjaži slajbara...
kao sve pošteni a ovamo kad dodje do džoranja ispade da one slajbe koje tebi trebaju vrede manje nego što nudiš...
znači zajebi me u širokom luku pa talon u ruke i naručuj...
ume i kami da ubode nekad... mislim ume često ali ume i da podjebava...

- - - - - - - - - -

poznavajući te NE MENJAJ NIŠTA
a ovima kojima smeta taj tvoj avatar da reknem da ga ljube jer ako ovaj promeni pa stavi nešto grdje...

Kad ides na menjazu, mora da ides informisan koje su slicice cesce a koje redje generalno.

Jer ce da se jave likovi koji ce da ti pokupe sve redje slicice iz tvojih duplikata, a posto nemaju nista sto tebi treba, uvalice ti one koje svi imaju.

I onda kada dodje neki lik koji ima puno redjih slicica koje tebi trebaju, neces moci da se menjas sa njim.

Ja sam u Nisu tako isao na menjazu sa 2 kupa duplikata, ovim klincima dajem kup slicica koje svi imaju, a kada vidim da dodje neki ozbiljan menjac, sa njim na stranu od grupe, i lepo se kulturno razmenimo.

Смрдо матори, није океј да напишеш да је клинка курвa и да јој треба макро.

Обуздај се мало, твој смрад стварно превазилази границе могућег.

eto vidis , Ti imas tj ti si totalno pervezna osoba, frustrirana i jos uz to i muska vulvica.ONI pricali o poslu a tebi , pokvareno...Cccc ;)

sto se tice , tvoga cula mirisa, zaboravio si da je to sve deo tvoje sadasnega stanja i licnosti, miris gooovana , miris smrada , miris stala ,to ti je postalo ,onako domacinski- balkanski i jos vrsis projekciju , drugima.:think:

Ako , odes do MARSA, MOGAO BI I DA, DOBIJES JEDAN KRATAK I DEBEO TOMPUS I tada sa uzivanjem mozes popusiti i mislim da ce te anksiozno stanje proc:whistling:

Ma lazem te, nes drugo ce ti proc :mrgreen:

- - - - - - - - - -

haha srbin je na zapadu gospodin coek,djentlmen:hahaha:

- - - - - - - - - -

pokondironoscev se spremio da odreaguje zastitnicki
probijen je prag izvestacene tolerancije,o da skinice bele rukavice:hahaha:

a , a Pa ja nisam znao da u pirgaviji , stalsko djubriste se cisti u belim rukavicama

a sdruge strane , moram priznati i da nikada i nisam bio u pirgavskim stalama, tako da i ne znam, osim , znam da stalno tvrdi da mu smrdi.

i da znas , i za sram da ga bude , pretvori on tebe u prostitutku.

A ti i PROROK STE TEK USAGLASAVALI , DA SE OTVORI BIZNIS.

on , naglasavao , ono pranje ciscenje a Ti si imala , barem , skontoh da si zelela neki cistiji posao a ON da bude manager , koji ce , radit za dobrobit vas dvoje.

pa kako dvoje da bidni managementi , pa tko onda ce kome biti sef.

Немој да ти дођем у Торонто и да ти заврнем ту штрокаву и кржљаву шију.

Много си се окуражио за половину од човека, знаш.

cuj ba , vidji ti ovoga, ne bi bilo lose da dojdes do TORONTA ..IMA SE I OVDE STALA , STA JA ZNAM , ZNAM DA IMA KONJICKIH TRKA , PA sto i ti ne bi dosao , mislim da bi i sa tvojim pirgavskim iskustvom a sada i znam , da i imas bele rukavice, brez problema moga nac posao sa konjima i njihovim produktima.

neg , ako nemaspirgavski pasos, nece moci i neces dobit radnu vizu...VIDI , pa mi JAVI.

neg , nije mi tu nes jasno , na koju si polovinu moga tela mislio.:think:

morat cu te razocarati, iako si ti postao moderan u shvatanjima po pitanju pusenja , raznih marki.

MARSOVAC , NE DA HERMAFRODITIMA , NIS, tako da odpadas.

mozda , KUBANSKI , RECIMO CO HI BU.

OS TI POSALJEM SLIKU...

izuzetno je tesko razlucititi , sto ti ustvari zelis da kazes.

da, nisam bio kritican u onom vremenu i da se nisam borio i protiv nepotizma i protiv gouuznih . i da hoces da kazes da , je meni teklo med i mleko.

hmm

ostani u tom uverenju ...

gledajuci sta je i kakva je bila, ona bivsa zemlja, mogu samo da kazem da nigde , ama bas nigde na ZEMALJSKOJ KUGI, DA JE DATO ZA OBICNO STANOVNISTVI ,UKLJUCUJUCI I SA SELA.

da uz skolovanje i promene svoju BUDUCNOST i status...

kod vas , danas, to je moguce samo bogatima a pitanje kako su stekli to bogatstvo...

Uopšte ne pričamo o tebi i tvojim ličnim iskustvima i o tome zašto si ti otišao, nego ti treći put kažem da pričamo o SFRJ kao šarenoj laži.

Evo ja ću da ti napišem u kojim zemljama je mnogo više i mnogo bolje omogućeno stanovništvu i običnim ljudima: Nemačka, Holandija, Finska, Švedska, Norveška, Italija, Austrija, Francuska. Bio tamo, video, osetio.

- - - - - - - - - -

ne znajuci gde je ziveo i koja je njegova prica tj licna sudbina a znajuci dobro prilike , barem u sferi moga rada, sto se ono kaze , milion puta sam i putovao za ZAGREB.

i prenocim kod rodbine bivse , ili kod njene bake ili kod tetke i sutradan , sastanci...a posle u 3 , vlak za BEOGRAD koji je volsebno se, pretvarao u voz.

a da sam starijeg sina , ostavljao leti u LICI i posle svojim kolima dolazili po njega , to stoji...i isli na more.

Upravo sam ti rekao gde sam živeo i šta sam doživljavao. I ja i svi Srbi koji su živeli tamo gde sam i ja živeo u Hrvatskoj.

A to što ti nisi imao problema je zato, kad me već teraš da to kažem, što nemaš srpsko prezime.

Uopšte ne pričamo o tebi i tvojim ličnim iskustvima i o tome zašto si ti otišao, nego ti treći put kažem da pričamo o SFRJ kao šarenoj laži.

Evo ja ću da ti napišem u kojim zemljama je mnogo više i mnogo bolje omogućeno stanovništvu i običnim ljudima: Nemačka, Holandija, Finska, Švedska, Norveška, Italija, Austrija, Francuska. Bio tamo, video, osetio.

- - - - - - - - - -

Upravo sam ti rekao gde sam živeo i šta sam doživljavao. I ja i svi Srbi koji su živeli tamo gde sam i ja živeo u Hrvatskoj.

A to što ti nisi imao problema je zato, kad me već teraš da to kažem, što nemaš srpsko prezime.

Da da sa BEOGRADSKIM GOVOROM odmah su znali da sam sa Marsa

SFRJ je nestala , nastale su demokratske drzave i sada kako avcic kaze BOLIIII kako vam je dobro.

- - - - - - - - - -

Daj Marsi neke fukse da gledamo na slikama to je zabavno. Imaš li kakvih multikulturalnih Kanađanki labavih moralnih normi i sklonih promiskuitetu?

- - - - - - - - - -

Ovdje nema nikoga na forumu u 3 noću. Vi svi ko dječica ležete rano. Čaša mlijeka i u krevet.

pa cim stavim slike mladih zemske , oma ima napada od strane dusebriznika.

recimo kamicak , je zatrazio da vidi latinke i dobio ih je , i nis , nije previse bio , kaze , ne interesuju ga zemske.

- - - - - - - - - -

UFC BORBE

cekam da vidim najglavniju borbu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back