Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.633
Ne znam da li se vaze fotke sa letovanja: Morava dream? Za tekmu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj jadnik opet žicka u kafani i postavlja linkove. Kakav smor i kava zamka za naivne.
Alo, ljudi, ne klikćite mu na linkove!!

A jel' mora da bude letovanje ili može i dobri Srpa da pošalje jednu sa zimovanja? Upravo je došao iz Jakobsfelda, možda ima neku fotografiju.

Kažu da je najbolje brkatu držat' za brk kad... znaš, ono.sta se deres? nemoj da zovem obezbedjenje da te izbaci iz kafane
u potpisu brkata konobarica

Kažu da je najbolje brkatu držat' za brk kad... znaš, ono.![]()

Kad imate tu nezgodu da ručate sa hirurzima - verovatno i lekarima uopšte - valja im zabraniti da pričaju o poslu tokom jela.
Jer to su ljudi potpuno poremećenih i izopačenih shvatanja prihvatljivih razgovora za stolom.
Да, знам.
Не желиш да знаш о чему ја причам за столом.

Meni jednom neki profa urolog inače u svojstvu eventualnog svedoka veštaka došao u kancelariju taman kad sam krenuo da čerečim sendvič i kad smo završili sa poslovnim delom, počeo je da mi priča šta sve ljudi rade sa flačicama od vinjaka , krstavcima , dezodoransima sa stikovima , crevima od klime ,tuševima ...Kad imate tu nezgodu da ručate sa hirurzima - verovatno i lekarima uopšte - valja im zabraniti da pričaju o poslu tokom jela.
Jer to su ljudi potpuno poremećenih i izopačenih shvatanja prihvatljivih razgovora za stolom.

Meni jednom neki profa urolog inače u svojstvu eventualnog svedoka veštaka došao u kancelariju taman kad sam krenuo da čerečim sendvič i kad smo završili sa poslovnim delom, počeo je da mi priča šta sve ljudi rade sa flačicama od vinjaka , krstavcima , dezodoransima sa stikovima , crevima od klime ,tuševima ...![]()

Meni jednom neki profa urolog inače u svojstvu eventualnog svedoka veštaka došao u kancelariju taman kad sam krenuo da čerečim sendvič i kad smo završili sa poslovnim delom, počeo je da mi priča šta sve ljudi rade sa flačicama od vinjaka , krstavcima , dezodoransima sa stikovima , crevima od klime ,tuševima ...![]()

Пре неки дан стигне материјал неког младића....дијагноза: синус пилонидалис или ти урасла длака у пределу аналног отвора.
Под микроскопом...геласто-стакласта структура у дерму коже...од нас не мож' човек ни да сакрије сексуалне преференције.![]()

Meni jednom jedan taksista sam od sebe poceo da prica kako je jbao neku zenu svog ortaka, i svrsavao joj po usima.
Meni jednom jedan taksista sam od sebe poceo da prica kako je jbao neku zenu svog ortaka, i svrsavao joj po usima.
Ne znam, ja sam veliki romantik, meni se od toga bljuje, i pre bih podneo svaku pricu o gnojevima i kancerima.
Lekari su boza, u sustini, samo da ih provalis. Skroz su sazdani od sujete, i samo o tome pricaju. U sustini, najzajebaniji su oni likovi koji poznaju zivot i ljudsku prirodu, jaki a smisljeno pokvareni, sadisti. Oni znaju da gledaju coveka i van sujete, onako ogoljenog skroz, vide ga tako.
Npr. u Sluzbi ih uce kako da posmatraju coveka kao gvno uvek i svuda, i da sve sto rade sa njim, ima neki cilj.
Али нисам га изофирала код хирурга.besh mi mater ako si ti chista![]()

Ками, морам се сложити да је медицинска бранша препуна промашених ликова и ликуша, крајње необразованих, неиживљених, тупавих и једино жељних друштвеног положаја.

Ma napisao sam joj da od mene neće dobit' ono šta joj fali
Kami, sad smo provalili odakkle dolazi tvoje isklustvo sa devojkama.![]()
Taj taksista mi je za 10 minuta voznje ispricao celu svoju svalersku istoriju. Pricao mi o nekoj studentkinji mladjoj od njega iz unutrasnjosti, pricao mi kako ga sin pokrivao kod zene kada je isao u svaleraciju, itd. I kako mu je neki drugar kardiolog ili sta vec, na kraju rekao da mora da prekine sa svaleracijama, jer mu srce nece izdrzati.
Od taksista mozes da cujes svakakve neke bolestije...

Zašto da ne, what's the big deal.
Onaj Proka recimo postavlja promo postere za partizanske filmove, a o ludoj drtini s marsa da ne pričamo.
Zato što oni postavljaju fotografije, svako iz svog raztloga, ovaj žicka na forumu... ustvari ne žicka, jer ne traži, već pokušava da prevari ljude. Neka plati reklamu na forumu, a ne ovako jadno.
Nego, vidim razvaljuje te Marsovac pa ga nešto ne voliš. Drž' se ti SaWe i maštaj o njemu, nema ti druge dok ne ostaviš tu sektu zla koja podržava terorizam i okreneš se Bogu.
Takvih je svuda, ali ovo im daje neki poseban smek i drustveni status, sto je suer formalna stvar da se zakace, jer misle da ce tako da ublaze svoju nesigurnost.
Sa druge strane, ovi zahebani- pricam o mnogo zahebanim i iskusnim likovima koji su retki, ali kojih ima svuda...Marsi npr, voli da misli da je takav, tj. svi psiholozi vole da misle da su u stanju da gledaju tako ljude, analiziraju ih i provaljuju, a oni su pa tek upish sa tim stavom, jako cesto.![]()

aj ne laži, svi smo mi gledali NIKAD IZVINI...
tamo su baš opisali taksistu opterećenog bolesnim seksom![]()