СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad imate tu nezgodu da ručate sa hirurzima - verovatno i lekarima uopšte - valja im zabraniti da pričaju o poslu tokom jela.

Jer to su ljudi potpuno poremećenih i izopačenih shvatanja prihvatljivih razgovora za stolom.

Да, знам.

Не желиш да знаш о чему ја причам за столом.

Да, знам.

Не желиш да знаш о чему ја причам за столом.

Прича је била о можданим цистама, и како... нећу ни да понављам, невероватне гадости.

А то није, сложићеш се, нешто што иде уз моје фине таљателе карбонара.

Kad imate tu nezgodu da ručate sa hirurzima - verovatno i lekarima uopšte - valja im zabraniti da pričaju o poslu tokom jela.

Jer to su ljudi potpuno poremećenih i izopačenih shvatanja prihvatljivih razgovora za stolom.
Meni jednom neki profa urolog inače u svojstvu eventualnog svedoka veštaka došao u kancelariju taman kad sam krenuo da čerečim sendvič i kad smo završili sa poslovnim delom, počeo je da mi priča šta sve ljudi rade sa flačicama od vinjaka , krstavcima , dezodoransima sa stikovima , crevima od klime ,tuševima ... :sad2:

Meni jednom neki profa urolog inače u svojstvu eventualnog svedoka veštaka došao u kancelariju taman kad sam krenuo da čerečim sendvič i kad smo završili sa poslovnim delom, počeo je da mi priča šta sve ljudi rade sa flačicama od vinjaka , krstavcima , dezodoransima sa stikovima , crevima od klime ,tuševima ... :sad2:

Пре неки дан стигне материјал неког младића....дијагноза: синус пилонидалис или ти урасла длака у пределу аналног отвора.

Под микроскопом...геласто-стакласта структура у дерму коже...од нас не мож' човек ни да сакрије сексуалне преференције. :mrgreen:

Meni jednom jedan taksista sam od sebe poceo da prica kako je jbao neku zenu svog ortaka, i svrsavao joj po usima.

Ne znam, ja sam veliki romantik, meni se od toga bljuje, i pre bih podneo svaku pricu o gnojevima i kancerima.

Lekari su boza, u sustini, samo da ih provalis. Skroz su sazdani od sujete, i samo o tome pricaju. U sustini, najzajebaniji su oni likovi koji poznaju zivot i ljudsku prirodu, jaki a smisljeno pokvareni, sadisti. Oni znaju da gledaju coveka i van sujete, onako ogoljenog skroz, vide ga tako.

Npr. u Sluzbi ih uce kako da posmatraju coveka kao gvno uvek i svuda, i da sve sto rade sa njim, ima neki cilj.

Poslednja izmena:
Пре неки дан стигне материјал неког младића....дијагноза: синус пилонидалис или ти урасла длака у пределу аналног отвора.

Под микроскопом...геласто-стакласта структура у дерму коже...од нас не мож' човек ни да сакрије сексуалне преференције. :mrgreen:

besh mi mater ako si ti chista :hahaha:

- - - - - - - - - -

Meni jednom jedan taksista sam od sebe poceo da prica kako je jbao neku zenu svog ortaka, i svrsavao joj po usima.

sta bi te tek pricao taj drugi taksista...mnogo se vozios taxijem kami...

Ne znam, ja sam veliki romantik, meni se od toga bljuje, i pre bih podneo svaku pricu o gnojevima i kancerima.

Lekari su boza, u sustini, samo da ih provalis. Skroz su sazdani od sujete, i samo o tome pricaju. U sustini, najzajebaniji su oni likovi koji poznaju zivot i ljudsku prirodu, jaki a smisljeno pokvareni, sadisti. Oni znaju da gledaju coveka i van sujete, onako ogoljenog skroz, vide ga tako.

Npr. u Sluzbi ih uce kako da posmatraju coveka kao gvno uvek i svuda, i da sve sto rade sa njim, ima neki cilj.

Ками, морам се сложити да је медицинска бранша препуна промашених ликова и ликуша, крајње необразованих, неиживљених, тупавих и једино жељних друштвеног положаја.

- - - - - - - - - -

besh mi mater ako si ti chista :hahaha:
Али нисам га изофирала код хирурга.:lol:
Дискретна, какав сам од главе до пете, смејала сам се себи у браду цео дан. :mrgreen:

Ками, морам се сложити да је медицинска бранша препуна промашених ликова и ликуша, крајње необразованих, неиживљених, тупавих и једино жељних друштвеног положаја.

Takvih je svuda, ali ovo im daje neki poseban smek i drustveni status, sto je suer formalna stvar da se zakace, jer misle da ce tako da ublaze svoju nesigurnost.

Sa druge strane, ovi zahebani- pricam o mnogo zahebanim i iskusnim likovima koji su retki, ali kojih ima svuda...Marsi npr, voli da misli da je takav, tj. svi psiholozi vole da misle da su u stanju da gledaju tako ljude, analiziraju ih i provaljuju, a oni su pa tek upish sa tim stavom, jako cesto. :mrgreen:

Kami, sad smo provalili odakkle dolazi tvoje isklustvo sa devojkama. :mrgreen:

Taj taksista mi je za 10 minuta voznje ispricao celu svoju svalersku istoriju. Pricao mi o nekoj studentkinji mladjoj od njega iz unutrasnjosti, pricao mi kako ga sin pokrivao kod zene kada je isao u svaleraciju, itd. I kako mu je neki drugar kardiolog ili sta vec, na kraju rekao da mora da prekine sa svaleracijama, jer mu srce nece izdrzati.

Od taksista mozes da cujes svakakve neke bolestije...

Taj taksista mi je za 10 minuta voznje ispricao celu svoju svalersku istoriju. Pricao mi o nekoj studentkinji mladjoj od njega iz unutrasnjosti, pricao mi kako ga sin pokrivao kod zene kada je isao u svaleraciju, itd. I kako mu je neki drugar kardiolog ili sta vec, na kraju rekao da mora da prekine sa svaleracijama, jer mu srce nece izdrzati.

Od taksista mozes da cujes svakakve neke bolestije...

aj ne laži, svi smo mi gledali NIKAD IZVINI...
tamo su baš opisali taksistu opterećenog bolesnim seksom :lol:

Zašto da ne, what's the big deal.

Onaj Proka recimo postavlja promo postere za partizanske filmove, a o ludoj drtini s marsa da ne pričamo.

Ati bi popusilsa na marsu...e nece moci , ti sebi ne mozes ni da priustis i da gledas slike , letenja marsovca a kamoli nes drugo.

ebmg , sta ucini pusenje u mraku na kackoj petlji , jaginjici.

tko zna sta je , sve krdze popisila i kavoga dreka se napila.

- - - - - - - - - -

Zato što oni postavljaju fotografije, svako iz svog raztloga, ovaj žicka na forumu... ustvari ne žicka, jer ne traži, već pokušava da prevari ljude. Neka plati reklamu na forumu, a ne ovako jadno.
Nego, vidim razvaljuje te Marsovac pa ga nešto ne voliš. Drž' se ti SaWe i maštaj o njemu, nema ti druge dok ne ostaviš tu sektu zla koja podržava terorizam i okreneš se Bogu.

ma ozlapela totalnoooo,

ali sve mi se cini i da ona trazi da je , mnogi stave na ud icu , no marsovac , nije taki , ic ne moze ni da vidi a kamoli da svari , matoro , krezubabu ( cujem da dobro pusi krdze, ) a kamo da je nako kako je nekada davnooooo RUS , cinia.

Takvih je svuda, ali ovo im daje neki poseban smek i drustveni status, sto je suer formalna stvar da se zakace, jer misle da ce tako da ublaze svoju nesigurnost.

Sa druge strane, ovi zahebani- pricam o mnogo zahebanim i iskusnim likovima koji su retki, ali kojih ima svuda...Marsi npr, voli da misli da je takav, tj. svi psiholozi vole da misle da su u stanju da gledaju tako ljude, analiziraju ih i provaljuju, a oni su pa tek upish sa tim stavom, jako cesto. :mrgreen:

kamicku

marsovac zna da nista ne zna i uvek se trudi i da nesto novo sazna

Ali ono sto je naucio , da analizira i da na osnovu toga dodje do nekoga zakljucka ,i sto i moze bit da je u pravu a i ne mora.:ok:

Recimo ,kada dobijam ..slucaj , daju mi svu dokumentaciju i nikada , ama bas nikada je ne procitam , osim da dobijem od...ukratko koja je problematika i tada radim sa klijentom i na osnovu....donosim odluku i za to mi je potrebno najmanje 5 susreta, i gle dosta puta je bilo da i nisu dobro uradili....

Koja je problematika , kazem u mojoj struci , je da se sa k... zadrze 20 tak minuta i onda se daje misljenja a i najcesce je na bazi , prve osobe i njenoga /ga- assessment dat.

I u mnogo slucajeva je bila pogresna dijagnoza i na osnovu toga i pogresni lekovi dati.

Verovao Ti meni ili ne..

Inace na Marsu , nicega novoga, Crvena Planeta , pa To Ti Je.:whistling:

- - - - - - - - - -

aj ne laži, svi smo mi gledali NIKAD IZVINI...
tamo su baš opisali taksistu opterećenog bolesnim seksom :lol:

Ihhh, sada si mu srusio snove, svo mastanje i sve ideale.

Uhvatio si ga da Laze , ups , on ne laze , vec ima svoje vidjenje sta je istina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back