СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Misim da ima manje od 780, nisam ga uopste proanalizirao detaljno, ali ovi FIFA 365 Paninijevi imaju dvostruke i trostruke slicice na jednom broju.

Inace, poceli su da izbacuju ove albume prosle godine kada su izgubili prava za Ligu Sampiona (prodato drugom proizvodjacu po kapitalistikoj metodi).

nema veze mi ćemo komunistički da podržimo PANINI
tolike albume su izdavali iz svih oblasti
pa da im tek tako okrenemo ledja?

nema šanse!

evo i nintendo je zaradio doživotne pare samo na prvom Game Boy-u pa je godinama pokušavao kapitalistički da muze fanove i ostale igrače
Kažem pokušao jer od 10-ak ručnih modela od kojih je svaki bio bolji od prethodnog - publika izabrala samo 3 kapitalna
pa voleo to nintendo ili ne
Game Boy, Game Boy Advance, Nintendo DS Lite

znači i ostali su komunjare... i ne padaju na kapitalističke fazone... koliko god cenili nintendo

dakle

PANINI ILI NIŠTA!
:ljutko:

- - - - - - - - - -

Panini.png

Po meni je važna koštana struktura.

Па да, али ни ту не стоји добро. Шта велиш на грбаве носурде свеприсутне међу јужним Славенима?

Жена са динарском грбом на носу је као жена са глазговским акцентом.

jer pravilnom raspodelom sličica tamo gde neki broj nedostaje
ličićemo na SFRJ ekonomiju gde kad Lesnina ne zaradi dovoljno a stižu novci iz KRAŠ-a

- - - - - - - - - -

e sad iz ugla Proizvodjača sličica to znači manji promet
pošto se ovi džoraju sa pribavljenim kapitalom izmedju sebe

- - - - - - - - - -

sličnost je neverovatna ali ako PROZVODJAČ sličica tj kapitala
ima MEHANIZME da osujeti vlasnike duplikata koji otkazuju dalju kupovinu tj dobit PROIZVODJAČU
te PROIZVODJAČ bombarduje terazijsku česmu
on će sprečiti menjažu i svi će zavisiti od PROIZVODJAČA bez obzira što grcaju u duplikatima ili pak nestašici

- - - - - - - - - -

e otprilike to mu dodje to...

a ja i kami se već dogovorili za menjažu čim se nakupe duplikati
za sada ne može da ih bude pošto se prvobitni kapital tek kumuira i krčka...

ima MEHANIZME da osujeti vlasnike duplikata koji otkazuju dalju kupovinu tj dobit PROIZVODJAČU
on će sprečiti menjažu i svi će zavisiti od PROIZVODJAČA bez obzira što grcaju u duplikatima ili pak nestašici

- - - - - - - - - -

:lol:

danas sam čuo na radio jednu DEBILNU NA FRANCUSKOM izgleda isto neki ******
ko arapin da peva al ****** 100% nisu rekli ko izvodi
a melodija kažem debilna (sladunjava)

Да није ова? :lol:

jer pravilnom raspodelom sličica tamo gde neki broj nedostaje
ličićemo na SFRJ ekonomiju gde kad Lesnina ne zaradi dovoljno a stižu novci iz KRAŠ-a

- - - - - - - - - -

e sad iz ugla Proizvodjača sličica to znači manji promet
pošto se ovi džoraju sa pribavljenim kapitalom izmedju sebe

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

e otprilike to mu dodje to...

a ja i kami se već dogovorili za menjažu čim se nakupe duplikati
za sada ne može da ih bude pošto se prvobitni kapital tek kumuira i krčka...

Na trzistu slicica u Srbiji vladaju surovi kapitalisticki zakoni Irone.

Naime, imas masu ********* koji su u fazonu 'pravedno je i moralno menjati slicicu za slicicu!'. I to ce vecina tako da ti prica, da ispadu moralni.

ALI u stvarnosti postoji slobodno trziste, i SVI se na kraju povinuju istom. Tako da ce za redje slicice da te deru, a redjim se obicno smatraju ove sjajne. Koliko su one retke, toliko ce i da vrede na trzistu.

I uvek ces da imas one komunjare, koje ti pricaju 'Ma sta je bre ovo sa ovim klincima, niko ne daje sjajnu za moju obicnu, u moje vreme mi smo se bre posteno menjali, ove mladje generacije je skroz unistio kapitalizamli!!'

Naime, imas masu ********* koji su u fazonu 'pravedno je i moralno menjati slicicu za slicicu!'. I to ce vecina tako da ti prica, da ispadu moralni.

ALI u stvarnosti postoji slobodno trziste, i SVI se na kraju povinuju istom. Tako da ce za redje slicice da te deru, a redjim se obicno smatraju ove sjajne. Koliko su one retke, toliko ce i da vrede na trzistu.

I uvek ces da imas one komunjare, koje ti pricaju 'Ma sta je bre ovo sa ovim klincima, niko ne daje sjajnu za moju obicnu, u moje vreme mi smo se bre posteno menjali, ove mladje generacije je skroz unistio kapitalizamli!!'

šta da radimo...

ima i onih koji bace duplikate kad popune album a dotle daju dve ili tri sličice za jednu nedostajeću samo da bi bili poželjnija adresa za menjanje

inače, eto imam situaciju da mi kod Sundjer Boba nedostau samo tri sličice
sve da platim 10 dinara na Limundu pošti plaćam fiksno... od 80 dinara preporučeno ili 150 PostExoress gde je 70 dinara više ipak uračunata bezbednost

- - - - - - - - - -

e to to to
tako počinje sa tim nekim udrimedozore taktovima... nastavi možda se neko seti...

Није тачно, тако је било и у оно 'комунистичко' доба - сећам се да сам за једну сличицу, која се заиста ретко појављивала, дала 30 других сличица - дупликата.
Дакле, и на том пољу - толико о 'комунизму' у нас.

Није тачно, тако је било и у оно 'комунистичко' доба - сећам се да сам за једну сличицу, која се заиста ретко појављивала, дала 30 других сличица - дупликата.
Дакле, и на том пољу - толико о 'комунизму' у нас.

Eto, znao sam da i za to lazu komunjare. :mrgreen:

Шта, сад сам и комуњара? Па још и лажем? :lol:

Стиди се. :lol:

Nisi me razumela, ne kazem da ti lazes, nego ove komunjare koji pricaju da je u njihovo vreme sve to bilo posteno i menjala se jedna slicica za jednu slicicu.

A ja im debil jos poverovao, kao pa da ih ne znam...

Ja ne znam da li ti matori SFRJ likovi ikada govore istinu? :think:

Нема то везе с комуњаризмом, то је онај фазон - кад ја имам сјајну она вреди 20 других, а кад ти имаш сјајну она вреди једну моју. :lol:

- - - - - - - - - -

Nisi me razumela, ne kazem da ti lazes, nego ove komunjare koji pricaju da je u njihovo vreme sve to bilo posteno i menjala se jedna slicica za jednu slicicu.

A ja im debil jos poverovao, kao pa da ih ne znam...

Ja ne znam da li ti matori SFRJ likovi ikada govore istinu? :think:

:lol: Насео си на типично капиталистичку рекламу. :p :lol:

Ima ga tako neki matorac iz Nisa, koji dolazi na menjazu sa pricom da je popunio 15 albuma, i da sada popunjava 16-i.

Donese ceo set nezalepljenih slicica u kutiji, zaposedne kao serif svoje mesto, i govori ljudima kako ne moze da im daje niti jednu slicicu iz tog seta, jer mu je to popunjeni 15-i album, nego menja samo ovih 30 duplikata koje je doneo za 16-i.

kad kažem kretenska ili crtani flim muzika mislim na ovako nešto
dakle slično je samo ******... :lol:

- - - - - - - - - -

Ima ga tako neki matorac iz Nisa, koji dolazi na menjazu sa pricom da je popunio 15 albuma, i da sada popunjava 16-i.

Donese ceo set nezalepljenih slicica u kutiji, zaposedne kao serif svoje mesto, i govori ljudima kako ne moze da im daje niti jednu slicicu iz tog seta, jer mu je to popunjeni 15-i album, nego menja samo ovih 30 duplikata koje je doneo za 16-i.

ima takvih i ovde...
medjutim skupi se narod pa proveravaju blokčiće i papiriće da vrte špil bez veze i time oštete sličicu
ko neki mini miting...

a grebatori su tu svaki dan, žive od toga...

Па да, али ни ту не стоји добро. Шта велиш на грбаве носурде свеприсутне међу јужним Славенима?

Жена са динарском грбом на носу је као жена са глазговским акцентом.
Sad baš koristim Tinder, pitam se kako Parcijalno uvaženi kolega Nosferatu fare-iše na toj aplikaciji.

Možda i ne koristi tu aplikaciju za upoznavanje mladih, jer je "LTR cuck" kako mi kažemo. (Long-term relationship cuckold.)

Сад се сетих и једне комшинице - имала сам неки апарат за сладолед, који сам употребила само једном, и схватила да је то већа јебада него да сама смућкам сладолед и турим га у замрзивач. И, питам ја њу јел 'оће да га купи, по мало нижој цени него што сам га ја купила - с обзиром да сам га, ето, само једном употребила, тек ће она: 'А не, драга моја, чим је то ушло у кућу, то је за половну цену'. 'Добро', кажем ја и продам га неком другом, по цени коју сам тражила. Пар година касније, доЛази та комшиница и пита дал' 'оћу да купим неки парочистач, мало га користила. 'Ќол'ко кошта?' - скоро па пуна цена. 'Е, драга, моја, чим ти то ушло у кућу, то ти је половњак'. :p Сетила се, поцрвенела, и више га није спомињала. :lol:

Што ме даље наводи на сећање на гомилу оних људи који ти дају нешто што не ради/није добро, и још очекују да им будеш захвалан. :roll: Тако ми је једна 'добра тетка' великодушно донела пуну кесу жижљивог пасуља, а једна друга - убуђали пекмез. Увек сам се питала - ближи им је био контејнер него ја, зар их није мрзело да то 'великодушно' доносе? Такав менталитет не разумем. :confused:

Сад се сетих и једне комшинице - имала сам неки апарат за сладолед, који сам употребила само једном, и схватила да је то већа јебада него да сама смућкам сладолед и турим га у замрзивач. И, питам ја њу јел 'оће да га купи, по мало нижој цени него што сам га ја купила - с обзиром да сам га, ето, само једном употребила, тек ће она: 'А не, драга моја, чим је то ушло у кућу, то је за половну цену'. 'Добро', кажем ја и продам га неком другом, по цени коју сам тражила. Пар година касније, доЛази та комшиница и пита дал' 'оћу да купим неки парочистач, мало га користила. 'Ќол'ко кошта?' - скоро па пуна цена. 'Е, драга, моја, чим ти то ушло у кућу, то ти је половњак'. :p Сетила се, поцрвенела, и више га није спомињала. :lol:

Што ме даље наводи на сећање на гомилу оних људи који ти дају нешто што не ради/није добро, и још очекују да им будеш захвалан. :roll: Тако ми је једна 'добра тетка' великодушно донела пуну кесу жижљивог пасуља, а једна друга - убуђали пекмез. Увек сам се питала - ближи им је био контејнер него ја, зар их није мрзело да то 'великодушно' доносе? Такав менталитет не разумем. :confused:

To je ta prava 'dusa' naroda na koju se Emir Kusturica lozi, i pokusava da je prezentuje na filmu.

Narod ubogi i napaceni, ali ima dusu bre!

To je ta prava 'dusa' naroda na koju se Emir Kusturica lozi, i pokusava da je prezentuje na filmu.

Narod ubogi i napaceni, ali ima dusu bre!

Па, нису сви такви. Ето, рецимо, те 'добре тетке' су пореклом јужњакиње, да ли то значи да си и ти такав? :mrgreen:

А она омшиница - Босанка, на велику Пророкову радос'. :lol:

Па, нису сви такви. Ето, рецимо, те 'добре тетке' су пореклом јужњакиње, да ли то значи да си и ти такав? :mrgreen:

А она омшиница - Босанка, на велику Пророкову радос'. :lol:

Ja definitivno jesam takav, samo gledam svoje dpe i kako da jeftinije prodjem .

Онда, кад погледаш, није ни чудо што у Лесковцу ваљају свакакво месо на Роштиљијади (по Камијевим речима), или остварују зараду на шкарт производима.

- - - - - - - - - -

Ja definitivno jesam takav, samo gledam svoje dpe i kako da jeftinije prodjem .

Немој ми рећи да би неком однео на поклон убуђали пекмез? Који си уствари треб'о да бациш, ал' ето, да се направиш добар? :lol:

joj ne mogu nadjem čamugu na francuskom... evo preslušah aktuelne francuske hitove... valjda za leto a sad jesen... ima i kompletnija varijanta...
ili lepo da zovem radio i kažem - moja baba voli da sluša ovu pesmu pa ako možete da mi kažete kako se zove?
najludje je to što obično seru imena pesama i autora za one evergreen hitove a za ove novotarije ni da zucnu...
valjda ne znaju ni oni šta puštaju...

od novotarija men se dopale ove :

pa onda

a ima i ova gde je glas kao kod crnje kog jurim...

al ajd dok se sluhisti ne sete šta bi moglo da bude ja da nastavim sa proverenim:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back