СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedino ima jedan FENOMEN:

BOSANAC SVIMA IZGRADI PRĆIJE SAMO PO SRBIJI SJEBAVA A BOSNU NE PIPA...

u čemu je iebeni razlog ja nemam pojma... čitao sam geopolitičke knjige i primere i nigdje na bijelome svijetu ne postoji ovakva forma...
i ja pokrnem Društvenu Grupu TELETINA da otkrijemo kroz skupljene komentare sa foruma iz raznih oblasti
pa da sumiramo šta e tu primitivizam šta bazni nagon šta imitiranje fenseraja kad oćeš - obrisali dušmani

dušman je retka srpska riječ koju turci prihvatiše

... 'el te bar malo sramota ... onako negdje, u dubini duse, ili ti je srce na mjestu ? :D

Ja bi se pokrio usima jedno par dana ...

Ma jbes hranu, salji zuto i belo, to Srbi vole.

ma hebes te koji vole zuto ,

oni to tak lijepo muzu VAS i jos ti pride i parkiraju merdje , macke tamo neke ,

klopa je za obicne ljude , tipa , uzmimo za primer kamijevce

- - - - - - - - - -

Eto , recimo , pogled na ove koske Vola, oma me je asociralo na neke tamo u zemlji pirgaviji.

zasto i kako , to je tesko objasniti ali ukratko.

nema togaaaaaaa tamo u pirgaviji

xfaqhk.jpg

Ти си колега Ками срећан што ово није '45, тад би те ови другови са задовољством даднули стријељат.

Или '41, тад би те дојавили гестапоу.

Народ добри.

Malo je poznata činjenica da su tri Srbina primljena u SS, kao jedini primer da su ne-Nemci primljeni u SS proper, ne HiWi ili ostalu boraniju. Nečasno su otpušteni posle nekoliko meseci jer se nisu bavili je li SS poslovima nego podnošenjem lažnih prijava protiv komšija i ostalih građana, naročito onih dobrostojećih.

Ти си колега Ками срећан што ово није '45, тад би те ови другови са задовољством даднули стријељат.

Или '41, тад би те дојавили гестапоу.

Народ добри.

a ti bi kao pa boje proša?

- - - - - - - - - -

Malo je poznata činjenica da su tri Srbina primljena u SS, kao jedini primer da su ne-Nemci primljeni u SS proper, ne HiWi ili ostalu boraniju. Nečasno su otpušteni posle nekoliko meseci jer se nisu bavili je li SS poslovima nego podnošenjem lažnih prijava protiv komšija i ostalih građana, naročito onih dobrostojećih.

1783 - Austrougraska naHpala Banju Luku pod upravom Oto-MAN-a

na čijoj strani su se borili Srbi?

Ја колико знам било је Waffen SS дивизија из Скандинавије, Холандије и слично - викинг, нордланд. Нисам знао за Србе есесовце.

Зна и Шваба да погреши!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back