- Poruka
- 203.763
Oj Svarože, gde si čoveče?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
teško je priznati, ali samo par forumaša može da animira ovaj deo...
slabo napreduje ovo Pici & Pici... mada je zvučalo obećavajuće...

Oj Svarože, gde si čoveče?

...
Aj' zdravo!Kerki, ima li vrućine na jugu?
...mozes misliti kakvi su?
...
)
Toplo napolju al` toplo i oko srca...
Dobar dan zelim
mirise zumbul pa razbija
![]()
Rasejani prorok misli da ce da "animira" ljude svojim tiketima do u nedogled a on dosadi svima....
I zasto bi neko morao nekoga da "animira" ko hoce dodje, ko nece , nije raspolozan, vise mu se trenutno dopadaju teme, ne dolazi, to je individualna stvar.
A kad je bilo svadje, bilo je bolje, sto jes - jes', otkad nema svadje nego samo prorokovih tiketa isprazni se kafana....
Aj' zdravo!

Kako me nerviraju tupava, glupa i besmislena muska drustva. Ono sto Refke voli.
Idu mi na kura.c samo tako...

Na sve moguce nacine pokusavaju da diskredituju Novaka
Sraman tretman
U Majamiju i nisu baš naklonjeni Novaku Đokoviću. Kao da svi žele da prekinu njegovu dominaciju. Meč polufinala ovog turnira sa Gofanom, Srbin će igrati u sramnom terminu.
Najbolji teniser današnjice će po lokalnom vremenu na teren izaći oko 13 časova (19 časova po našem vremenu). Da li je Đoković zaslužio da igra po najvećem suncu i vrućini? (temperatura u Majamiju u to vreme biće preko 30 stepeni).
http://sport.blic.rs/tenis/sraman-tr...rucini/37vxf4t
Evo me... neki me kašalj uhvatio...
- - - - - - - - - -

EKSKLUZIVNO: Doneta odluka: Obnavlja se Jugoslavija, glavni grad Brčko
Prema informacijama do kojih je juče došla austrijska agencija OJL, u izvorima evropske administracije, okončan je posao na projektu obnove Jugoslavije. Na tome se radi poslednje tri godine, a inicijatori su Nemačka i Amerika. Naime, kako saznaje ova agencija, došlo se do stava da je razbijanje bivše Jugoslavije bila velika greška, da je time značajno narušena stabilnost i bezbednosna ujedinjene Evrope te da je ceo prostor bivše države, podeljen u male državice, osiromašen do mere da predstavlja sve veći problem Evrope.
...

Сваги, јел' још тренираш јогу?
![]()
Joga nije za pravoslavce. Možda si mislio samo na deo vežbi, bez onog drugog?
To onda nije Joga, već vežbe. Joga ima i onaj drug, religijski ili duhovni deo.
To onda nije Joga, već vežbe. Joga ima i onaj drug, religijski ili duhovni deo.
Шта фали духовном делу? Није обавезно и религијски.

Ima valjda, serre nešto učitelj, al' ga je ne uzimam za ozbiljno... jednom je pričao kako je ispravio - dioptriju nekim vježbama i gledanjem u daljinu... a ove žene u fazonu jeste, jeste, to može... ja sam onda morao malo da ih ismijavam...
Једноставно је вежбао очи.Fali to što je u suprotnosti sa hrišćanstvom, bre, Surka. Te istočne religije su sasvim druga priča.
Могуће, али не због јоге.Једноставно је вежбао очи.
Fali to što je u suprotnosti sa hrišćanstvom, bre, Surka. Te istočne religije su sasvim druga priča.