СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Види их комуњаре, што су се разџилитали.

Још само да васкрсне Гадафи, да му Сандрина опере гаће, као у стара, добра времена.

Надам се да ниси пропустио моменат у ком Сандрина признаје да су јој текле сузе цела два сата док је гледала Сутјеску, или Неретву, или шта већ.

It was hilarious! +1

Kome opao uvoz? Meni, tebi, njemu, njoj?
A šta ako i uvezemo?
Ko će da kupi?
raja što traži jeftinije cene umesto veću lovu?

Hajde sada se i ti foliraj kako srpska raja nema pare.

- - - - - - - - - -

A najbolje je kad klovnovi spomenu Boga, i to sa sve malim slovom. Neznanje ih je i dovelo do ovoga gde su sad, na otpadu. Zasluženo.

Najjace je kada Refke prica o religiji i veri :hahaha:

Refke, veruj mi, ja sam ateista, sve u tebi vristi da si ateista:think:

Ko mu je kriv kad kupuje kiflice u celofanu, napravljene u Rusiji danima pre kupovine. Da je imao više znanja i još koji dinar, mogao je u nekoj pekari da kupi sveže i ukusne. :sad2:

Ја нигде нисам прочитао да је купио кифлице у целофану и да су кифлице направљене у Русији "данима пре куповине".

Кифлице су можда направљене у пекари у самој самопослузи и трговац им је дао име "руске", баш као што постоје баварске кифле или француско или данско пециво. Ако имају ознаку географског порекла у називу, не значи Риферу да су и направљене у тим земљама и да су се клацкале завијене у целофан док нису стигле на рафове београдских продавница, већ да им је то трговачко име

Када постоји жеља да се неко омаловажи таква жеља сама по себи постаје већа од памети оног чија је жеља, па отуда и овакви бисери као код тебе

Kami, jedini problem je što među ljudima ne postoje atesti, iz jednostavnog razloga što smo ljudi. Možda si agnostik, ali ateista nisi. Niko nije. :lol:

Ne, svi smo agnostici, i vernici i ateisti. Ja sam ateista. I agnostik. Ti si isto kao i ja, ateista i agnostik. Postoje naravno ljudi koji su vernici, ali su oni isto tako agnostici. Svi su agnostici. Ali to nije bitno, nisam to hteo da ti kazem. Hteo sam da ti kazem da si ateista.

Ја нигде нисам прочитао да је купио кифлице у целофану и да су кифлице направљене у Русији "данима пре куповине".

Кифлице су можда направљене у пекари у самој самопослузи и трговац им је дао име "руске", баш као што постоје баварске кифле или француско или данско пециво. Ако имају ознаку географског порекла у називу, не значи Риферу да су и направљене у тим земљама и да су се клацкале завијене у целофан док нису стигле на рафове београдских продавница, већ да им је то трговачко име

Када постоји жеља да се неко омаловажи таква жеља сама по себи постаје већа од памети оног чија је жеља, па отуда и овакви бисери као код тебе

Hajde, hajde, zašto se osećaš toliko ugroženo da moraš svaki put da se javiš i nešto prokomentarišeš, makar (ustvari uvek) bilo pogrešno? Sujeta je gadna, moraš toga da se rešiš. Biće ti bolje, a i nama forumašima, jer ne valja kad je moderator frustriran. ;)
I mali dodatak, nije napisao "ruske" već ruske. A ti vidi da li je tu postojao pokušaj omalovažavanja o kome si pokušao da pišeš. :lol:

- - - - - - - - - -

Ne, svi smo agnostici, i vernici i ateisti. Ja sam ateista. I agnostik. Ti si isto kao i ja, ateista i agnostik. Postoje naravno ljudi koji su vernici, ali su oni isto tako agnostici. Svi su agnostici. Ali to nije bitno, nisam to hteo da ti kazem. Hteo sam da ti kazem da si ateista.

Da, vidiš kako se slažemo, postoje vernici i agnostici. Postojanje ateista nije moguće ako je u pitanju čovek.

Риферу, ја немам ни најмањи разлог да се осећам угроженим, што може бити случај са онима код којих је сујета већа од њиховог одраза у огледалу

Просипањем архаичних и буди бог с нама фора за које мислиш да су интересантне те омаловажавајући друге посетиоце у кафани, код сваког нормалног ствараш слику потпуно другачију од оне у којој себе видиш. Врло негативну и одбојну.

Твој покушај омаловажавања се не види у термину "руска" већ у реченици која следи после. "да је имао више знања и још који динар ..." Capischi ?

Надам се да ниси пропустио моменат у ком Сандрина признаје да су јој текле сузе цела два сата док је гледала Сутјеску, или Неретву, или шта већ.

It was hilarious! +1

Хахахаха знам, улепшала ми је дан.

Риферу, ја немам ни најмањи разлог да се осећам угроженим, што може бити случај са онима код којих је сујета већа од њиховог одраза у огледалу

Просипањем архаичних и буди бог с нама фора за које мислиш да су интересантне те омаловажавајући друге посетиоце у кафани, код сваког нормалног ствараш слику потпуно другачију од оне у којој себе видиш. Врло негативну и одбојну.

Твој покушај омаловажавања се не види у термину "руска" већ у реченици која следи после. "да је имао више знања и још који динар ..." Capischi ?

Ne vredi ti, od prvog dana si pokazao ozbiljno nerazumevanje humora i problem sa sujetom. :lol:

Nina, jesi li gledala argentinski (mada mi se čini da je španski) Truman? Dobra drama.

Mislis ovaj
Pogledajte prilog 377936

..Jesam..prica o coveku koji umire od kancera, prijateljstvu i psu

- - - - - - - - - -

шта мислиш зашто је мис Мери Шепард своја возила увек бојила у жуто :lol:

Ne znam iako u onim ilustracijama,koje su u boji ima zute boje
Znam zasto je The lady in the van bojila van u zuto :lol:

Poslednja izmena:
него, кад смо код The Lady in the Van, не знам да ли је Џег погледала филм. ако није, треба што пре, јер ту може да нађе пар корисних идеја како да се скући под старост - нађе на отпаду полован комби, офарба га у зелено и паркира испред Рифовог улаза у блоковима НБГа. и Алах да је види :mrgreen:

Hahahah sada sam dobila repku..jedino da promenim boju kose..iz plave u crnu na primer..:zcepanje:

Tema: СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 13
Ne razmišljaj puno utiče na lepotu:cmok:

- - - - - - - - - -

него, кад смо код The Lady in the Van, не знам да ли је Џег погледа филм. ако није, треба што пре, јер ту може да нађе пар корисних идеја како да се скући под старост - нађе на отпаду полован комби, офарба га у зелено и паркира испред Рифовог улаза у блоковима НБГа. и Алах да је види :mrgreen:

:rotf::rotf:

It was hilarious! +1
Naravno, ti si sa 10 godina gledao Šekspirove komade i položio matematiku 1-3?

Види их комуњаре, што су се разџилитали.

Још само да васкрсне Гадафи, да му Сандрина опере гаће, као у стара, добра времена.

Vid' ga isfrustrirani, mali zavičajko što se rascijukao od ljubomore i zavisti z:D

Da si se ti samo u prolazu, ma makar i na sliKi i očešao o Gadafijeve gaće drugu bi pesmu pevao i ne bi ovuda skvičao k'o uštrojeni evnuh :confused:

I da se zna, jednom sam mu opeglala majicu , naišla u lavandariji kada su mu peglali dželebije ( haljine koje je nosio u javnosti ) i nežno odgurnem sobaricu , zgrabim peglu i kažem ja ću ovo njegovo da opeglam, to se nosi direkt do tela ...majko mila onog ponosa kada je to tako savršeno opeglano obukao , a gomila kamera celog sveta uprta u njega , niko ponosniji od mene tada :zaljubljena:

Crkni sada od ljubomore , ti nisi prišao na pljuckomet ni sekretaricinom sekretaru drugog telefoniste u bajčetinskoj ti opštini, a ne državniku sveckog glasa :(

Vid' ga isfrustrirani, mali zavičajko što se rascijukao od ljubomore i zavisti z:D

Da si se ti samo u prolazu, ma makar i na sliKi i očešao o Gadafijeve gaće drugu bi pesmu pevao i ne bi ovuda skvičao k'o uštrojeni evnuh :confused:

I da se zna, jednom sam mu opeglala majicu , naišla u lavandariji kada su mu peglali dželebije ( haljine koje je nosio u javnosti ) i nežno odgurnem sobaricu , zgrabim peglu i kažem ja ću ovo njegovo da opeglam, to se nosi direkt do tela ...majko mila onog ponosa kada je to tako savršeno opeglano obukao , a gomila kamera celog sveta uprta u njega , niko ponosniji od mene tada :zaljubljena:

Crkni sada od ljubomore , ti nisi prišao na pljuckomet ni sekretaricinom sekretaru drugog telefoniste u bajčetinskoj ti opštini, a ne državniku sveckog glasa :(

Хахахаха, који си ти психо.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back