СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jes' vala , Bajčetina nije ni zadnja pošta, a ne opština...eto i tu pokušah da te utešim kod provincisjkih ti , očiglednih kompleksa niže vrednosti , kraće kompleks provincije , neizlečivo :(

Добро.

Али пази, ако те икад пусте из институције затвореног типа, јако је важно да људима не спомињеш да си мирисала гаће Гадафију и да си урбана дама из Плитвица.

него, кад смо код The Lady in the Van, не знам да ли је Џег погледала филм. ако није, треба што пре, јер ту може да нађе пар корисних идеја како да се скући под старост - нађе на отпаду полован комби, офарба га у зелено и паркира испред Рифовог улаза у блоковима НБГа. и Алах да је види :mrgreen:

Brate slatki, ono peca tebe, tako da... :mrgreen:

Nosfi, verujem da nisi bio na Plitvičkim jezerima? Izuzetno lep kraj, prelepa priroda i dobri ljudi... dok ih Hrvati nisu pobili i proterali. Nije Rebekin problem u mestu iz kog vuče poreklo, već u lošoj ideji da je društveno ono što uzmeš kad nekome uđeš u kuću.

Нисам био тамо, али верујем да је лепо.

Иначе, ја волим мало да зезам Сандрину, јер се стиди свог порекла и завичаја па се види да јој је то слаба тачка, али уопште не сумњам и да су били фини људи и да је дивна природа.

Наравно да није битно одакле је неко, осим најгорим комплексашима, па их треба зезати.

Иначе мени је Сандра симпа јер стално изгара као хепо коцкица, јер је ман`ита, па ми је занимиљиво да потпаљујем њену ватрену, љутиту природу. И док она пише некакве текстове о Бајчетини, ја се кикоћем неваљало.

Овом прилом бих желео да поздравим нашу другарицу Сандрину уз опаску да никад не желим озбиљно да је увредим или повредим.

:cmok:

ae, ae, šamaraj te sudove tamo , čeka te klonjara , neće švaba da te gleda dokonog inače eto tebe ubrzo u zavičaju , a šta ćeš tek onda qqala ti majka .

mene kolega podseca na pacina iz skarfejsa koji je sa kube doso u veliku usa i ceo dan rinta po sudovima dok ko sima iz crtaca zvace i qenjka kad vidi bogate kako se produciraju :lol:

Brate slatki, ono peca tebe, tako da... :mrgreen:

узалуд. код мене је жута зона, а не верујем да Џег има чиме да плати месечно паркирање за своју вилу на точковима. зато ће код тебе међу солитере :lol:

- - - - - - - - - -

Nosfi, verujem da nisi bio na Plitvičkim jezerima? Izuzetno lep kraj, prelepa priroda i dobri ljudi... dok ih Hrvati nisu pobili i proterali. Nije Rebekin problem u mestu iz kog vuče poreklo, već u lošoj ideji da je društveno ono što uzmeš kad nekome uđeš u kuću.

Лика је била четничка тврђава. то су честити људи, ал су их комуњаре нагрдили оном 6. личком, у којој је било најмање Личана. намерно да их набрукају.

узалуд. код мене је жута зона, а не верујем да Џег има чиме да плати месечно паркирање за своју вилу на точковима. зато ће код тебе међу солитере :lol:

- - - - - - - - - -

Лика је била четничка тврђава. то су честити људи, ал су их комуњаре нагрдили оном 6. личком, у којој је било најмање Личана. намерно да их набрукају.

Ne zanimaju nju napredni blokovi, već etiketa. A ona se dobija samo vlaženjem na krug dvojke, ko da je iz Gore, a ne neke pustahije iz Raške. :mrgreen:
Upravo tako, nije bilo puno ličana u toj partizanskoj bandi. Poštenih ljudi je možda i bilo tamo, ali ne i pametnih, jer su ih lako zaveli.

- - - - - - - - - -

Nije on taj nivo.On pere klonjare i prazni guske babama.

Ako se ne varam i to je posao koji rade ljudi? U svakom slučaju cenjeniji nego neki naši koji beže iz GSP-a kad naiđe kontrola. Bolje prati guske nego pisati po forumima za vlast, recimo.

Сандрина, јеси месила Гадафију кифлице?

Nisam, bila sam još klinka i nisam umela...mesio je on meni :zaljubljena:

Za vreme ramazana kad im hodža otpeva molitvu uveče i krene krkačina i On je znao da dođe u glavnu kuhinju i spremi onaj kuskus što posle svi jedu iz velikog lavora , a posebna je čast i znak velikog poverenja i da su te prihvatili kada te pozovu da to jedeš sa njima, retko prema kome su to tako iskazivali jer smo svi mi za njih nevernici i neće da razmišljaju da li si se opoganio jedući nešto svinjsko prokrijumčareno , naši ljudi su nalazili načina da i u Rezidenciju prokrijumčare salame pa čak i slaninu.

Meni su verovali, a i nisam bila nešto ješna to su znali kada me moji svaki dan zovu i prvo što me tata pita " Jesi nešto jela" , a svaki taj razgovor se automatski prevodi na bar 5 jezika , što domaćini što strani špijuni.

Ja sam im pravila čokoladu , imala sam savršen recept i gomilu najkvalitetnijeg holandskog putera , lešnika , kakaa koji ovde nikad do sada nisam našla, kondenzovanog mleka ( isto holandsko) i svačega i to sam prilagala kao svoj doprinos na toj ramadanskoj krkačini i svi su jeli iako ne uzimaju ni od kojeg stranca bilo šta od klope jer smatraju da im ruke nisu čiste ali moje jesu, eto :)

Jedino što sam se jednom zeznula , prvi put i kada sam iznela poslužavnik sa tom čokoladom rekla glasno " Pazite na zube " gde svi u momentu pa i sam Gaša ostadoše puf :eek:

Naime, prvo na šta nam skrenu pažnju i pre nego uđemo u avion je bilo da ne izgovaramo zub ni slučajno jer to na arapskom znači polni organ , zb se izgovara, al' eto ja iz ponosa i brzine to trenutno zaboravih :mrgreen:

- - - - - - - - - -

mene kolega podseca na pacina iz skarfejsa koji je sa kube doso u veliku usa i ceo dan rinta po sudovima dok ko sima iz crtaca zvace i qenjka kad vidi bogate kako se produciraju :lol:

z:D istina

Joj kako sam se ja prvi put isplakala dok sam gledala taj film, nemaš pojma.

- - - - - - - - - -

z:D istina

Joj kako sam se ja prvi put isplakala dok sam gledala taj film, nemaš pojma.

Ko mu je kriv kad kupuje kiflice u celofanu, napravljene u Rusiji danima pre kupovine. Da je imao više znanja i još koji dinar, mogao je u nekoj pekari da kupi sveže i ukusne. :sad2:

Posle 19h bude 50% popusta u mnogim pekarama

BAŠ KAO U AMERICI... ne moraš da putuješ ...
možeš i ovde da živiš AMERIČKI,
mislim čista kaubojština

a i ti nasao gde da kupujes ruske kiflice...:lol:

dobro pa nije kupio tzv. "RUSKU SALATU" (francusku pežorativnu jeftiniju salatu)

e jedino što ima neke koliko tolike veze sa Ruskim ukusom je onaj BIP-ov kvas u staklenim flašicama...

i onda mi se našao neki pajser da mi kaže kako je čuo (odlična postavka) od nekog svog poznanika
da je to "stvarno" uvezeno iz Rusije pa onda BIP napunio flaše...

Kažem... budi moja voda... ovaj ništa... kažem, prijatelju otidi ti do Rusije pa pita koliko kvas može da stoji od pravljenja...

joj kad se setim Moskve i KVASA kad upeče zvezda... tamanio sam ga na balone... pa još iz frižidera ladan, a ujutru kupljen....

Ako se ne varam i to je posao koji rade ljudi? U svakom slučaju cenjeniji nego neki naši koji beže iz GSP-a kad naiđe kontrola. Bolje prati guske nego pisati po forumima za vlast, recimo.

Bolje prati guske nego raditi bilo sta za drzavu Srbiju.

Mislim, ja kada vidim srpskog pandura ili sudiju, povraca mi se. I to su jos gori ovi visi panduri, ne oni prasinari sto muvaju radnice po buticima, nego ovi tvoji drugari koji ne rade nista po ceo dan, pa onda odu u kafic sa tobom, i prodaju ti cigle i price kako se bave mnogo zajebanim i ozbiljnom poslom.

Bolje prati guske nego raditi bilo sta za drzavu Srbiju.

Mislim, ja kada vidim srpskog pandura ili sudiju, povraca mi se. I to su jos gori ovi visi panduri, ne oni prasinari sto muvaju radnice po buticima, nego ovi tvoji drugari koji ne rade nista po ceo dan, pa onda odu u kafic sa tobom, i prodaju ti cigle i price kako se bave mnogo zajebanim i ozbiljnom poslom.

nemaju jasne instrukcije
promenice se to kad se privatizuju zatvori bice i za vas posla
gonic robova kao definisano zanimanje

to se ne uci na kursu od 6 meseci a i u americi ne traje predugo
mada imaju oni neke preobuke i seminare na kojima testosteron panduri popunjavaju broj
posle opet po starom...

Pa ne znam, verovatno moras da budes neki andragog, ili kakogod, pa da rehabilitujes i prevaspitavas krimose.

Doduse, ja bih to naucio za mesec i po. Maksimum. Sto znaci da bi Duciju bila dovoljna 15 dana, on je prirodni talenat za to. Pa bolje i to da radi, nego da smara ljude na lokalnim klosarskim televizijama.

Pa ne znam, verovatno moras da budes neki andragog, ili kakogod, pa da rehabilitujes i prevaspitavas krimose.

Doduse, ja bih to naucio za mesec i po. Maksimum. Sto znaci da bi Duciju bila dovoljna 15 dana, on je prirodni talenat za to. Pa bolje i to da radi, nego da smara ljude na lokalnim klosarskim televizijama.

haha pa das im benc i tegove postavis dva kosa i eto prevaspitanja
utilitarna andragogija
el si gledo film he got game mora da se odradi i neki poslic povremeno
mada je sve to holivudsko prodavanje magle

haha pa das im benc i tegove postavis dva kosa i eto prevaspitanja
utilitarna andragogija
el si gledo film he got game mora da se odradi i neki poslic povremeno
mada je sve to holivudsko prodavanje magle

Ako mislis na onu smaracinu Spajk Lija sa Rejom Alenom u glavnoj ulozi, jesam.

Spajk Li nije bas ono, mejnstrim Holivud.

Mejnstrim Holivud su ti levicari, koji misle da su najzasluzniji za vece slobode u Americkom drustvu. Za to su ih cak i Southparkovci zezali. Ono, Holivud je oslobodio crnce, gejeve, zene i komuniste. Sad od ovih novijih, posebno sa tim smaraju Dzordz Klouni i Ben Aflek.

Ako mislis na onu smaracinu Spajk Lija sa Rejom Alenom u glavnoj ulozi, jesam.

Spajk Li nije bas ono, mejnstrim Holivud.

Mejnstrim Holivud su ti levicari, koji misle da su najzasluzniji za vece slobode u Americkom drustvu. Za to su ih cak i Southparkovci zezali.

da brate cale ipak odradio ulogu iako mu sjebo zivot
mislim ipak ekonomski nije jer je mali zaradio milione ali beg iz geta nema cenu zar ne
samo nije obradio sta sa ostalih desetine hiljada dece ciji cale nije iskompleksirani idiot
poruka crnicma glasi

da brate cale ipak odradio ulogu iako mu sjebo zivot
mislim ipak ekonomski nije jer je mali zaradio milione ali beg iz geta nema cenu zar ne
samo nije obradio sta sa ostalih desetine hiljada dece ciji cale nije iskompleksirani idiot
poruka crnicma glasi

O tome bih mogao da ti ispisem 20 strana, ali me mrzi, ne mogu bas ja sve ovde da pisem, to je posao profesora sociologije, kulturologa, i sicnih, da vam sve to objasnjavaju.

Mene je ponekad sramota sto ja bolje i vise znam da analiziram drustvo od vecine takvih, ali dobro.

Ukratko, to za crnacka geta, za to je vise zasluzna drzava i levicari, a ne kapitalizam.

I opet cu ti preporuciti da slusas sve sto mozes da nadjes na netu od Thomasa Sowella, to je jedan fenomenalan crnja, ja mu se divim. Cesto je bolje slusati njega, nego imati sex.

Poslednja izmena:
O tome bih mogao da ti ispisem 20 strana, ali me mrzi, ne mogu bas ja sve ovde da pisem, to je posao profesora sociologije, kulturologa, i sicnih, da vam sve to objasnjavaju.

Mene je ponekad sramota sto ja bolje i vise znam da analiziram drustvo od vecine takvih, ali dobro.

Ukratko, to za crnacka geta, za to je vise zasluzna drzava i levicari, a ne kapitalizam.

I opet cu ti preporuciti da slusas sve sto mozes da nadjes na netu od Thomasa Sowella, to je jedan fenomenalan crnja, ja mu se divim. Cesto je bolje slusati njega, nego imati sex.

americi i dalje treba robovska radna snaga a kriminalizacija drustva i privatni zatvorski sistem su idealan poligon za to

americi i dalje treba robovska radna snaga a kriminalizacija drustva i privatni zatvorski sistem su idealan poligon za to

Tako je, da nije takvih, levicarska srednja klasa ne bi imala radna mesta u birokratiji, socijalnoj sluzbi, sudstvu, i medju tim rehabilitatorima ( mrzi me da pogledam kako se pravilno kaze za takve).

Eto, ako nekad mozes, nadji sta Thomas Sowell, koji je odrastao u crnackom getu, kaze o tome.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back