Ljuta Tica
Veoma poznat
- Poruka
- 13.648
Другари, где нам је Норма Џин?
Недостаје ми.
Да знаш да понекад недостају њени коментари испуњени изливима честих и наглих промена расположења

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Другари, где нам је Норма Џин?
Недостаје ми.

Да знаш да понекад недостају њени коментари испуњени изливима честих и наглих промена расположења![]()

Ipak, teorije zavere u koje je Kerkira verovala, su za svaku osudu.
Njena lupanja o mržnji Karla Bilta prema svetom savi, su bila maltene odvratnija od ubogog forumaša statler-waldorf.
Ево једна на хохолском јазику да не буде да само Русе волим:
pingvince, da li je ovo ruska ili ukrajinska uspavanka? moja cera je obozava i stalno me tera da joj pustam pred spavanje. ..
Ipak, teorije zavere u koje je Kerkira verovala, su za svaku osudu.
Njena lupanja o mržnji Karla Bilta prema svetom savi, su bila maltene odvratnija od ubogog forumaša statler-waldorf.
Ovo je ukrajinski i to čisti ukrajinski mislim... i danas stanovništvo Ukrajine (osim zapada) priča nekim miksom ukrajinskog i ruskog... taj jezik se zove suržik (dosta se ruske riječi koriste ali na ukrajinski način, nema umekšavanja i vokali su čistiji)...
Ne znam za vas ali ja bi ziveo u ns.
Новом Саду?
Aha. Sad bio lik iz nase filijale po pare za plate, iz ns, raspricali se i ja poceo da pricam kao on posle par recenica. Dugo nisam bio, vec mi kriza.
Ја сам увек за идеју "Ако се селиш, сели се грандиозно".
Моје следеће пресељење ће вероватно бити у земље Америке- Северне или Јужне.

a ja sam se mogla zakleti da je u pitanju ruski ..
Ево једна на хохолском јазику да не буде да само Русе волим:

nije, to je patka za budaletine...ne verujte youtube vestima...

Snimao film pa stavio turban na glavu?![]()