СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да знаш да понекад недостају њени коментари испуњени изливима честих и наглих промена расположења :)

Да, дивна је :heart:

Она даје форуму ту, како да кажем, јужњачку, нишку душу, због које се осетим као да пијем кафу у Казанџијском Сокачету или дегустирам перверзно добре специјалитете у Лагано-у.

Ipak, teorije zavere u koje je Kerkira verovala, su za svaku osudu.

Njena lupanja o mržnji Karla Bilta prema svetom savi, su bila maltene odvratnija od ubogog forumaša statler-waldorf.

Жуља Статлер.

Жуља кад ј-ебе и не вади доказима да је Ал Ислам лажљива секта.

Баш те је истраумирао.

pingvince, da li je ovo ruska ili ukrajinska uspavanka? moja cera je obozava i stalno me tera da joj pustam pred spavanje. ..

Ovo je ukrajinski i to čisti ukrajinski mislim... i danas stanovništvo Ukrajine (osim zapada) priča nekim miksom ukrajinskog i ruskog... taj jezik se zove suržik (dosta se ruske riječi koriste ali na ukrajinski način, nema umekšavanja i vokali su čistiji)...

Zan presao u Islam.

773117632.jpg

Aha. Sad bio lik iz nase filijale po pare za plate, iz ns, raspricali se i ja poceo da pricam kao on posle par recenica. Dugo nisam bio, vec mi kriza.

Ја сам увек за идеју "Ако се селиш, сели се грандиозно".

Моје следеће пресељење ће вероватно бити у земље Америке- Северне или Јужне.

De nam Rifke?
Sigurno otvara poklone :D

- - - - - - - - - -

a ja sam se mogla zakleti da je u pitanju ruski ..

ja od ruskog znam samo СПАСИБА СЕЊОР

- - - - - - - - - -

Ево једна на хохолском јазику да не буде да само Русе волим:

eta prosta haholjski

to kad kažeš Rusu da se tako ponaša, onda se on uozbilji :lol:

Знаш где ће ускоро да буде много лепо? У Јужној Америци.

1) Чиле

2) Уругвај

3) Бразил

4) Аргентина

Тим редоследом.

Јер проблеми у тим државама су класне, не верске или националне природе.

А класни проблеми прођу побољшањем стандарда ка којима ове нације иду, док верске и националне никад не можеш решити.

Чињеница да сила ислама није запљуснула обале Латино Света, и да у неком Монтевидеу не мораш да се бринеш да ли ће ћерку да ти силује хорда Пакистанаца, а онда да ухапсе тебе ако се побуниш, је значајан плус за овај део света.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back