СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izlozba-Ziveo-Zivot-1-620x350.jpg

:heart:

Тај еурокрем ништа не ваља.
Ја га и онако не волим. :mrgreen:

Стварно, није ни принети оном што је некад био. Сад осећаш укус шећера и масти, к'о да једем зашећерено и замашћено млеко у праху, с примесама синтетичке чоколаде и лешника. Лети та машћина још зна и да се издвоји па плива по врху... овај НСП све упропасти.
А највише су криви пиргавци, наравно. :mrgreen:

Poslednja izmena:
'bem ti i net i ko ga izmisli :confused:

Koliko nepismenih seljančura se provlačilo bar kod glupantropa dok nisu počele da piskaraju javno i da im ta nepismenost i neobrazovanost bude vidljiva svima , što bi rekli korpus delikates. ko su šta su i odakle su se dotepale u ovaj grad i zemlju .

Ionako, iako , znači : ionako , iako z a j e d n o , piše se zajedno ...'bem ti i Srbiju brlog sveg najgoreg odasvud :confused:

Стварно, није ни принети оном што је некад био. Сад осећаш укус шећера и масти, к'о да једем зашећерено и замашћено млеко у праху, с примесама синтетичке чоколаде и лешника. Лети та машћина још зна и да се издвоји па плива по врху... овај НСП све упропасти.
А највише су криви пиргавци, наравно. :mrgreen:
Ни не купујем га.

Стварно одавно нисам. Палачинке мажем пекмезом, кад ми се приједу или направим са орасима, некад у шатоу, некад не.

Jedno je ukusno i goji drugo je bljutavo i manje goji.
Sve lepe stvari u zivotu su shtetne.

КОје је које? :D

- - - - - - - - - -

Jambolija i fototapet sa palmama i zalaskom sunca! Treći Program, otvori jedan bip i naruči 10 vapaće za meze da nas vidi Bog. :lol:

Знаш ли ти да ја нисам никад пробала те виршле са киоска?

Није ми дала мама. :rotf:

КОје је које? :D

- - - - - - - - - -

Знаш ли ти да ја нисам никад пробала те виршле са киоска?

Није ми дала мама. :rotf:

Каква мама на школском одмору? :lol:
Земичка је увек била бајата а виршле увек укусне. Плус тета натрпа сенфа а ти вадиш виршлу да скинеш пластику. :lol:

Каква мама на школском одмору? :lol:
Земичка је увек била бајата а виршле увек укусне. Плус тета натрпа сенфа а ти вадиш виршлу да скинеш пластику. :lol:

Па тога више није било кад сам ја ишла у школу.:lol:

Било је кад сам била баш мала, пре школе. Сад кад видим опис, срећом па ми није дала.:mrgreen:

Jambolija i fototapet sa palmama i zalaskom sunca! Treći Program, otvori jedan bip i naruči 10 vapaće za meze da nas vidi Bog. :lol:

Ако из локалног видео клуба узмеш 3, четврти филм добијеш гратис, топли сендвичи, Кока кола (од које при првом гутљају лијеш сузе и која је резила и сутрадан), чоколада, колачи или торта, па са друштвом удри по филмском маратону. :lol:

Па тога више није било кад сам ја ишла у школу.:lol:

Било је кад сам била баш мала, пре школе. Сад кад видим опис, срећом па ми није дала.:mrgreen:

Ти си се тада тек родила или си имала 2,3 године. :mrgreen:
Било ок. Ови данас не једу пластику :lol: али им не би дао да чувају нацртане козе.

Ако из локалног видео клуба узмеш 3, четврти филм добијеш гратис, топли сендвичи, Кока кола (од које при првом гутљају лијеш сузе и која је резила и сутрадан), чоколада, колачи или торта, па са друштвом удри по филмском маратону. :lol:

Ако закасниш да вратиш филм на време, плаћаш пенал. :mrgreen:

Било ок. Ови данас не једу пластику :lol: али им не би дао да чувају нацртане козе.

5-6 година...

У улици Др Суботића има мобилни киоск ''Београдске виршле'' и одличне су. ;)

- - - - - - - - - -

pa..naravski-kad se nisi rodila u vreme kada su viršle bile-VIRŠLE u zemički sa senfom-prva liga!!!.Sada ih ne bih jela ni pod moranjem :)
Večee! :uja:

Ћао Толка :)

'ajde ove mogu i da razumem ali ti si bar delovao da imaš koliko toliko kefala :roll:

Ova ima skoro 40 punih godina, 2 manje i da je odrastala u Beogradu sigurno bi naišla na te kioske sa viršlama što se iz priloženog vidi da nije.

U unutrašnjosti , selendrama oko malo većeg sela Apatina naravno da nisu postojali pa ni u njemu i otuda neznanje šta je to i kakvo je bilo .

Ne postoji beogradsko dete koje nije to probalo i jelo, a provincijalke k'o provincijalke , zakitile bi se i govvnima ako im neko kaže da su in i cool.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back