gost 373116
Buduća legenda
- Poruka
- 31.059
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тај еурокрем ништа не ваља.
Ја га и онако не волим.![]()

slatko nije zdravo nikako shecer nikako slatkisi
samo voce povrce nista slatko slano gorko kiselo ljuto
Артефакт из једног лепшег времена![]()

А у чему је разлика у ефекту на организам између фруктозе и глукозе?![]()
Ни не купујем га.Стварно, није ни принети оном што је некад био. Сад осећаш укус шећера и масти, к'о да једем зашећерено и замашћено млеко у праху, с примесама синтетичке чоколаде и лешника. Лети та машћина још зна и да се издвоји па плива по врху... овај НСП све упропасти.
А највише су криви пиргавци, наравно.![]()
Него, где нам то Рифкица иде? На 'фрст минит' летовање?![]()
Jedno je ukusno i goji drugo je bljutavo i manje goji.
Sve lepe stvari u zivotu su shtetne.
Jambolija i fototapet sa palmama i zalaskom sunca! Treći Program, otvori jedan bip i naruči 10 vapaće za meze da nas vidi Bog.![]()

КОје је које?![]()
КОје је које?
- - - - - - - - - -
Знаш ли ти да ја нисам никад пробала те виршле са киоска?
Није ми дала мама.![]()

bas me briga hemicarka me mrzila u osnovnoj isprozivala me pred celim razredom kako nisam hteo da je pozdravim :rezigniranplez:

Каква мама на школском одмору?
Земичка је увек била бајата а виршле увек укусне. Плус тета натрпа сенфа а ти вадиш виршлу да скинеш пластику.![]()

Jambolija i fototapet sa palmama i zalaskom sunca! Treći Program, otvori jedan bip i naruči 10 vapaće za meze da nas vidi Bog.![]()

Па тога више није било кад сам ја ишла у школу.
Било је кад сам била баш мала, пре школе. Сад кад видим опис, срећом па ми није дала.![]()

али им не би дао да чувају нацртане козе.Ако из локалног видео клуба узмеш 3, четврти филм добијеш гратис, топли сендвичи, Кока кола (од које при првом гутљају лијеш сузе и која је резила и сутрадан), чоколада, колачи или торта, па са друштвом удри по филмском маратону.![]()

КОје је које?
- - - - - - - - - -
Знаш ли ти да ја нисам никад пробала те виршле са киоска?
Није ми дала мама.![]()

Ти си се тада тек родила или си имала 2,3 године.
Било ок. Ови данас не једу пластикуали им не би дао да чувају нацртане козе.
pa..naravski-kad se nisi rodila u vreme kada su viršle bile-VIRŠLE u zemički sa senfom-prva liga!!!.Sada ih ne bih jela ni pod moranjem
Večee!![]()

Ти си се тада тек родила или си имала 2,3 године.
Било ок. Ови данас не једу пластикуали им не би дао да чувају нацртане козе.