јанпи
Elita
- Poruka
- 21.632
ово поставила колегиница доле..
па реко,да не остане незапажено
шаљи даље
па реко,да не остане незапажено

шаљи даље
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Има свашта
- - - - - - - - - -
А код тебе?

Ако закасниш да вратиш филм на време, плаћаш пенал.![]()

дуго времена биле ВК на црно.
Кад су увели правило да касете морају да буду оригиналне-све се затворило
ако се добро сећам..
дуго времена биле ВК на црно.
Кад су увели правило да касете морају да буду оригиналне-све се затворило
ако се добро сећам..
slatko nije zdravo nikako shecer nikako slatkisi
samo voce povrce nista slatko slano gorko kiselo ljuto

Него, где нам то Рифкица иде? На 'фрст минит' летовање?![]()
'bem ti i net i ko ga izmisli
Koliko nepismenih seljančura se provlačilo bar kod glupantropa dok nisu počele da piskaraju javno i da im ta nepismenost i neobrazovanost bude vidljiva svima , što bi rekli korpus delikates. ko su šta su i odakle su se dotepale u ovaj grad i zemlju .
Ionako, iako , znači : ionako , iako z a j e d n o , piše se zajedno ...'bem ti i Srbiju brlog sveg najgoreg odasvud![]()

А у чему је разлика у ефекту на организам између фруктозе и глукозе?![]()
Sve lepe stvari u zivotu su shtetne.

Ако закасниш да вратиш филм на време, плаћаш пенал.![]()

pa..naravski-kad se nisi rodila u vreme kada su viršle bile-VIRŠLE u zemički sa senfom-prva liga!!!.Sada ih ne bih jela ni pod moranjem
Večee!![]()

'ajde ove mogu i da razumem ali ti si bar delovao da imaš koliko toliko kefala
Ova ima skoro 40 punih godina, 2 manje i da je odrastala u Beogradu sigurno bi naišla na te kioske sa viršlama što se iz priloženog vidi da nije.
U unutrašnjosti , selendrama oko malo većeg sela Apatina naravno da nisu postojali pa ni u njemu i otuda neznanje šta je to i kakvo je bilo .
Ne postoji beogradsko dete koje nije to probalo i jelo, a provincijalke k'o provincijalke , zakitile bi se i govvnima ako im neko kaže da su in i cool.
"То нису људи као ми... то нису природни синови часних очева, на виршлама из киоска подизани..."
gde su nabavljali one vRišle u paru?
Jbt, pa voće je šećer i skoro ništa više.![]()
Не знам тачно, ПКБ?
mozes da koristis tiket![]()
To mu jedino ostaje.![]()
Пророк, гле ово...
![]()
Ova šifra je da će biti golova i u prvom i u drugom?
E vidi da ti kaže Rasejani Prorok nešto...
imaš 4 para i više... koliko ovo, 1,2,3,4,5,6...
Šta sam ono hteo... aaaa... e da!
Ovde lepo piše da je KVOTA 320 a uplata obavljena u BalkanBet-u
Balkan Bet je smrda kladža
Da ti se ovo desilo kod Muzičara to bi sad izglealo ovako:
320 PODELJENO SAS 3,1 JEDNAKO 103
![]()
a sas kvotu 103 kod Muzičara dobiješ 5X uplatu dakle 1250 dindži
Jes da ti krivo što nije 96 iljade, al 1250 radi pos'o
čisto da znaš, sledeći put kad praviš te egzibicije odeš kod Muzičara
- - - - - - - - - -
to je tzv ""DEFANZIVNI PRATEĆI TIKET" kada me ne zanimaju ničije pobede nego samo "DA NE BUDEM NA ŠTETI"
2+ znači BAR DVA GOLA ZA CELU UTAKMICU
Kvota jeste "bedna" ali
1) ili stavi više tekmi
2) ili izaberi proverene ljubitelje gola pa pojačaj uplatu (e ovo drugo tuc, muc ali više tuc nego muc)

To je ok.![]()
Slavija ili autokomanda?![]()

ne, ne...obecao mi je da ce da me vodi u skadarliju na cevape s kajmakom...i usput da prosetamo Knezom...zalepicu mu nick pozadi na majicu da se ne izgubi![]()
E to sam rekao, konačno neko da čita
Dakle čim stignem na 30.000 idemo da rezervišemo astal a ne tu neki kiosci s nogu što Rifke forsira samo da bi pojeo makar najjeftinije...
Sad mu se vratila žena valjda će mu otvori konzervu paštete ili isprži jaja sa sve ljuskom... makar supu da mu ispeče...
Skadarlija ili ništa!
Pa ondak naručimo muziku pa razne pesme... evo spisak:
"Volesmo se u kukuruz žuti", "Kod mene je sve što ti treba", "Kad bi znala šta ti mislim", "Pusti njega vidi ovo"...
i ostale boemske...

ne, ne...obecao mi je da ce da me vodi u skadarliju na cevape s kajmakom...i usput da prosetamo Knezom...zalepicu mu nick pozadi na majicu da se ne izgubi![]()

Au, pa brat Prorok da ispuni samo želje forumašica treba da nabije kvotu koja će da zatvori kladžu.![]()