СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
The Lady in the Van
Prica o zeni koja 15 godina zivi u kombiju u dvoristu pisca i sa njim stvara neocekivano prijateljstvo uz uvek dobar engleski humor
Lady-in-the-Van-poster-2.jpg

Dobro jutro i :)

vidim da vam lepo ide i da se pominju tu i tamo virsle, i kazem ja vama , da ste zaboravili da ukazete na kobasice i one su najvise isle sa jogurtom.

A sada uzivajte a ja odo do niagare falls, na kafu , slicke cu vam podelim, da se samo eto prisetite i nas , koji smo daleko od vas i vasih cevapa, a i bogami i pecata.

A da barsa, vodi sa 3-0.

bit ce i para za mene, jer i nisam nista ni uplatio, ali cu ipak dobiti pare.;)

inace , cevapi i to veoma dobri sa kajmakom u lepinji i uz prilog luka je 10$.plus jogurt 2 dollara.:mrgreen:

Прошетали јутрос парком Св Џејмса, стали на мостићу. Није било пеликана, врло тихо. Стари адмиралитет у даљини као илустрација из руских бајки, само торњићи и куполе боје слоноваче плове изнад измаглице. Само је фалио снег.

Међутим, то више није адмиралитет. Не постоји адмиралитет, нема лордова адмиралитета, нема више ни флота. Неће их наравно више ни бити.

Тај штимунг ме подсетио на Србију. Шта има, народе добри?

Ја имам тактику да заћутим и не кажем ништа два дана. Женама је то смрт, рађе би цркле него да не блебећу.

Ma ja ne mogu da ćutim a neću pred djecom da se svađam... tako da je kafana najbolja opcija... :)

Sinoć sam tresn'o jedno 5-6 piva.. ali sam stao kad je bilo najslađe, pojeo burek i vratio se kući oko 11... u 1 sam zaspao trijezan...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back