СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Али Кејт и ја смо истог пола. :lol:

Тицо, та жена има одличне ноге! Евентуално јој недостаје који килограм. Али за то ће се већ побринути године.

Јесте истог пола, али су те привукли њени фудбалски батаци који више пристају неком мушкарцу, а некако је природно да те привлаче мушкарци, а мене лепота жене :)

А она изгледа лепо, то признајем има лепо лице, стас, само она слика баш и није најсретније истрчала у јавност, зато сам и направио ограду да су јој "на слици" батаци као да игра фуцу :)

• Podržavam
Reactions: Tol
Јесте истог пола, али су те привукли њени фудбалски батаци који више пристају неком мушкарцу, а некако је природно да те привлаче мушкарци, а мене лепота жене :)

А она изгледа лепо, то признајем има лепо лице, стас, само она слика баш и није најсретније истрчала у јавност, зато сам и направио ограду да су јој "на слици" батаци као да игра фуцу :)

Значи, сматраш да је неки дубински психолошки крик истрчао из мене? :lol:

Могуће, могуће... ;)

:D

SNOBOVI

Tako je lijepa, druge zaboravlja
tako je slijepa al to je zabavlja

Imati para cijena je prestiža
troši na sranja al to je opušta

Ref :
Da mi je jedan dan da ne čujem i ne vidim
ne vidim da kraj mene prolaze i takvi
Da mi je jedan dan da ne čujem i ne vidim
ne vidim da kraj mene prolaze i snobovi!

Stvarima skupim sebe zaluđuje
tako je glupa to je uzbuđuje

imati para cijena je prestiža
troši na sranja al to je opušta

Не значи али боре и даље има као да јој је 45.

- - - - - - - - - -

Што је потврда да нега нема превише утицаја на изглед коже.

Теломере су кључ.
jao Sofy..pa kako zaradjuju plastičari??? si videla na šta je ličio Majki Džekson? itd... A koža zavisi od nasledja a i nege i života sa što manje briga ili načina da se zaobidju..( ko može :) )

Али Џег је богата искуством!

А ти имаш седу косу. :lol:

NAš SaWA ima sedu kosu????:eek:...mmm ondaK je baš pravi baja! :heart: ( još malo pa kao Refke):manikir:

Нема више пластике/естетске Толка. :) ЈОш мало па ће је сасвим потиснути мезотерапија, ласери и остала чуда.

Статлерчић и коса, не знам, али Џег зна. :lol:

ma znam da nema plastiqe...ali je mezo shit...ono sa ubrizgavanjem vlastite krvi-kao neke efekte daje..ali, niš beu spavanja..zdravog života vedžbanja i seha :zper:

A mili em dragi SawA...pa ON je uvek medenjačitj! ( mada volem LAbitja za glakičicu više..neamo pojma što..ali "pije zeka vodicu" :heart: )

ma znam da nema plastiqe...ali je mezo shit...ono sa ubrizgavanjem vlastite krvi-kao neke efekte daje..ali, niš beu spavanja..zdravog života vedžbanja i seha :zper:

A mili em dragi SawA...pa ON je uvek medenjačitj! ( mada volem LAbitja za glakičicu više..neamo pojma što..ali "pije zeka vodicu" :heart: )

Ма није шит, откуд ти то? :)

Механизам дејства је сасвим проверен и ефикасан, а на бази природног. Крајем године отварам ординацију. :lol:

jaooo sad tek videh...tičica postao moodo :zaljubljena:

hvala salenzi-i ja tebe volem :cmok2:

- - - - - - - - - -

Ма није шит, откуд ти то? :)

Механизам дејства је сасвим проверен и ефикасан, а на бази природног. Крајем године отварам ординацију. :lol:

šinko, sve sam probala...nema šanse...HAšimoto i ćaletovi (de)geni rade svoje :( :rida:

Фудбал не, али хокеј на трави да. То је опште место у приватним женским школама, па одатле идиом "jolly hockey sticks".

Ово ми није било познато до сада. Мало ми је необично да се хокеј на трави практикује у женским школама, шта виде у томе, односно шта очекују да постигну ?

Ово ми није било познато до сада. Мало ми је необично да се хокеј на трави практикује у женским школама, шта виде у томе, односно шта очекују да постигну ?

Исто што и наше "вежбе обликовања", осим што вишесатно трчање стварно обликује и јача тело.

Исто што и наше "вежбе обликовања", осим што вишесатно трчање стварно обликује и јача тело.

Које наше обликовање? Ми у школама уопште више немамо физичко. То је час на коме се не ради ништа.

- - - - - - - - - -

Риф је њена слабост :lol: очигледно има нешто што привлачи мухамеданску сиротињу.

Не знам ја, једина особа коју помиње си ти.

Истина, Рифкица покушава да се наметне, као и увек, али Лејди Џег га нешто баш и не констатује. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back