СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да ли је у питању вештина да се упишкиш истог момента кад видиш наоружаног несврстаног брата?

Верујем ти!

Bojim se da nam veštine nisu iste.

- - - - - - - - - -

Да, нпр. вештину "како изгубити Југославију у 9 лаких потеза".

На срећу, те неке особе сада имају у просеку 60 година, и све их је мање.

И све Нишке Бање овог света неће то променити.

:(

To je samo nemoć u raspravi, jer izgleda da nisi poznavalac određenih veština. Ali dobro, možda ima neki luna park u Lihtenštajnu pa kreni tako. Možda osvojiš medu ako okreneš vazdušaru u pravom pravcu. ;)

- - - - - - - - - -

Сад схватам да је прави јунак синоћњег покушаја масакра у ствари наша ЈНА оличена у старом Рифкету.

Хахахах :D

Jesam star, al' sam i dalje mlađi od tebe. :lol:

- - - - - - - - - -

ја сам за то да пријавимо и рифета у тај ријалити :lol:

Da dođeš da mi ispeglaš nove bermude ako 'oćeš da te vodim na kafu na neki splav. :evil:

- - - - - - - - - -

није било добрих мушких, ал можда могу ја да прођем :mrgreen:
ево једна

Molim te, nemoj da me plašiš... :sad2:

Супер Сурка ће да ти рокне супер ПДВ. :lol:

Не не... Сурка, не ради се тако

Прво му пре него крочи на земунско тле поставиш корито са водом да опере ноге или обућу, да не оставља новобеоградску прашину и прљавштину по господском крају :)

Ако долази колима, процедура важи и за гуме на колима

Наравно за сваку ногу и сваку гуму се наплаћује посебан износ, а на исти обрачунава и ПДВ :mrgreen:

Када се заврши са тим, онда иде кратка обука тј курс о понашању на улицама Земуна и та обука се додатно наплати, са све ПДВ-ом наравно :rtfm:

И када све то успешно прође, додели му се посебан пратилац који ће контролисати да опет не унесе неки новобеоградски примитивизам, (пратилац се такође плаћа)

Јел се слажеш или имаш шта да додаш :)

Не не... Сурка, не ради се тако

Прво му пре него крочи на земунско тле поставиш корито са водом да опере ноге или обућу, да не оставља новобеоградску прашину и прљавштину по господском крају :)

Ако долази колима, процедура важи и за гуме на колима

Наравно за сваку ногу и сваку гуму се наплаћује посебан износ, а на исти обрачунава и ПДВ :mrgreen:

Када се заврши са тим, онда иде кратка обука тј курс о понашању на улицама Земуна и та обука се додатно наплати, са све ПДВ-ом наравно :rtfm:

И када све то успешно прође, додели му се посебан пратилац који ће контролисати да опет не унесе неки новобеоградски примитивизам, (пратилац се такође плаћа)

Јел се слажеш или имаш шта да додаш :)

Слажем се, и имам и да додам. :lol:

Наиме, сваки пут кад сам се забезекнула неком његовом непристојношћу и кабадахијским понашањем, губила сам из вида да је с Новог Београда, и то је била кардинална грешка. Више је нећу поновити. :lol:

To je samo nemoć u raspravi, jer izgleda da nisi poznavalac određenih veština. Ali dobro, možda ima neki luna park u Lihtenštajnu pa kreni tako. Možda osvojiš medu ako okreneš vazdušaru u pravom pravcu. ;)

Одређених вештина "Како изгубити земљу у 9 лаких корака"?

Апсолутно нисам упознат.

Можда можеш да вежбаш те способности у Соко Граду- тамо чујем, нема људи, па нећете никога повредити тим подухватом.

- - - - - - - - - -

Слажем се, и имам и да додам. :lol:

Наиме, сваки пут кад сам се забезекнула неком његовом непристојношћу и кабадахијским понашањем, губила сам из вида да је с Новог Београда, и то је била кардинална грешка. Више је нећу поновити. :lol:

Да, Рифер је Кнез Псоглавих.

То му даје посебан паланачки шарм.

Ja zemlju nisam izgubio, evo me u njoj i to mi baš dobro. Kako je kod tebe?
Uh, zanimljivo je videti kad neko iz palanke piše nekome iz grada o palanačkom šarmu. :lol:

Јеси је изгубио. Упркос свим способностима :(

Наиме, СФРЈ, твоја земља, више не постоји.

Иначе, не бих баш рекао да си из града.

Наиме, можда се десило да си случајно рођен на територији града Београда, али:

1) Нови Београд није место којим се треба хвалити.

2) И да си рођен у центру Париза опет ти недостаје... основно васпитање.

Честитамо!
На данашњи дан сте се регистровали на Форум Крстарице,
зато Вам желимо срећан Крстарица рођендан!

Желимо Вам да још дуго размењујете мисли са нама на Форуму Крстарице!

Ваша Крстарица.

:hvala:

Добро, што не пријављујете овако леп гест :lol:

барвече народе ....

Ti si gušteru potpuni fejl kao jagin učenik. Kako možeš da izjaviš/izvališ takvu glupost da SRJ ne postoji a time ni SSSR, sam sebe ukopavaš.
To ti niko neće tolerisati u eventualnom budućem biznisu. Šarlatani i nezreli ljudi su osuđeni na propast i u Lihtenštajnu i u SRJ, u plićaku se brćkaš!

Neki ovde tvrde da glupost nije merljiva, ja tvrdim suprotno. Intelektualnu gologuziju merim dužnim metrom i masom. z:D
Dokazi mi ne trebaju, sami se nameću. :ok:

ps
Šteta što je moje skromno mišljenje blokirano. Imao bih još što šta kasti. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back