СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Носфи,

Не знам да ли твоја свестраност и заинтересованост за пуно ствари подразумева и овисност о адреналину, само бих да препоручим једну занимљивост на путу ка Лихтенштајну.

Одмах иза Инсбурка се налази тематски парк област 47 (AREA 47 - www.area47.at). Гледао сам врло занимљив прилог на DW и мене је бар заинтересовао јер се убрајам у оне који су адреналински зависници и љубитељи оваквих атракција, а и посетио сам сличне по свету где сам путовао

Носфи,

Не знам да ли твоја свестраност и заинтересованост за пуно ствари подразумева и овисност о адреналину, само бих да препоручим једну занимљивост на путу ка Лихтенштајну.

Одмах иза Инсбурка се налази тематски парк област 47 (AREA 47 - www.area47.at). Гледао сам врло занимљив прилог на DW и мене је бар заинтересовао јер се убрајам у оне који су адреналински зависници и љубитељи оваквих атракција, а и посетио сам сличне по свету где сам путовао

Изгледа фантастично! :) :) :) Хвала пуно на савету. пробаћу. Пишем ако преживим. :)

Pa da, i u najjačoj vojsci sveta (USA) ne postoji vojna obaveza.

Zato su slomili vrat Putinovoj domovini, gde jeste postojalo to služenje.

m_10747567_BtBZRmXmQqOA.jpg

:sad2::sad2:

- - - - - - - - - -

waronterror81_05.jpg

Не бих с вама двојицом, много сте досадни.

Две деде које прде испред продавнице.

А разумећеш, имам забавнијих прилика у животу.

Да, замисли да су уместо ова три храбра Американца на тим местима били ја и ове две чиче.

Мени би просвирали главу и пре него што бих приметио да нешто није у реду, моје мисли далеко у царству поезије. Чиче би устрелиле док сл1ине и превијају се и куну се да се зову Фикрет и Аљо. Онда бих морао и у паклу да слушам њихове приче. А весели терориста би пококао цео воз и изашао са осмехом на Gare du Nord са опаском 'Алаху акбар, сви су мртви'.

Хвала Богу да су маринци одрадили посао.

Да, замисли да су уместо ова три храбра Американца на тим местима били ја и ове две чиче.

Мени би просвирали главу и пре него што бих приметио да нешто није у реду, моје мисли далеко у царству поезије. Чиче би устрелиле док сл1ине и превијају се и куну се да се зову Фикрет и Аљо. Онда бих морао и у паклу да слушам њихове приче. А весели терориста би пококао цео воз и изашао са осмехом на Gare du Nord са опаском 'Алаху акбар, сви су мртви'.

Хвала Богу на маринцима у сваком случају.

Ужасавам се шта би се догодило да су ове две Чиче биле доминанте у возу, са својим јунаштвом и шармом.

Али, то се никад не би догодило, јер је њихова дестинација избора Бања Врујци.

Хвала Богу на маринцима у сваком случају.

Ужасавам се шта би се догодило да су ове две Чиче биле доминанте у возу, са својим јунаштвом и шармом.

Али, то се никад не би догодило, јер је њихова дестинација избора Бања Врујци.

Hvala im što nisu bili precizni onomad, pa eto ostde po koji slino da bali o njihovim dobrim delima. :super:
kme. kme kad će biznis? :rida:

Ево овај несрећни шмољо би то боље одрадио. Ненаоружан на аутоматску пушку, пичкин дим.

Ово "ОвајОнај" што некад пише овде?

Ја сам то блокирао да ми не спамује страницу.

Пази, постоје Сморови, а онда постоје и сморови.

Рецимо, постоје Рифер, и рецимо Фрутсман (нема га одавно). Рифер је, бре, институција. Наравно, истовремено је једно маторо пувало, али је мени лично ОК. С њима је задовољство разменити пар позитивних и негативних речи, јер су занимљиви за то. Нарочито рецимо колега Фрутсман, са својим апокалиптичним погледима будућности и прошлости које се често претворе у сценарио за добар хорор.

А онда постоје некакве вашке, које се само тако појаве с времена на време, али брзо и нестану. Ово је један од тих примера. Зато сам одлучио да га више не примећујем.

Pa kolko sma ja razumela nisu ti likovi cak ni marinci, ali jesu Jamerikanci ( a to je i meni em drago em milo).
I ja razmisljam i zamisljam sebe u nekoj takvoj situaciji, ali sam ja kukavica, tipicno srBsko dete, ne bih ja kao Marija na prkosima Ili bese Marija Bursac
isla u bitke prsa na prsa:D Dodushe ne znam, Ima situacija kada covek zaista izgubi razum ( a moguce je da bi sa mnom to bio slucaj) i da onda zaista
pokusa da zastiti slabijeg od sebe.

]Pa zato i neću.[/B] A kao da je i bitno šta ja mislim? :lol:
Ali ja ne razumem sta ti sada neces?
A da si totalno nebitan, to valjda i sam znas, ali ti nisi ovde tema.
Nego sta neces? Da mislis, razmisljas?

- - - - - - - - - -

kak se meni čini-ti si joj reko da je gloopa?...

svako se nadje u toj situaciji..kada je izmanipulisan
Nisi ti bas tacno pratila fabulu radnje.

Citirao si neki moj post, zato sam odgovorila, a inace stvarno s tobom nemam nikakvu pricu , nisam je nikada ni imala.
Ne bih ja to ni primetila , ali vidim Tolka sve to pomno prati pa sam bila samo iritirana njenim postom

Ako si ti gušter ili prdonoscev, može biti da jesam. A tvoj nik nisam, ako grešim daj link, umem ja i da se izvinim. ;)

Ako si ti gušter ili prdonoscev, može biti da jesam. A tvoj nik nisam, ako grešim daj link, umem ja i da se izvinim. ;)
Izvinim se i ja kada vidim da sam preterala, a nije da bas to retko i readim.
Meni je samo ispalo cudno da se Tolka ovde javlja, a znam da zena cita sta ko pise, onda ti ovde nesuvislo nesto pises, a pocelo je ovako:

Citat Original postavio Rayela Pogledaj poruku
Glupost ne volis? Ili ja nesto nisam razumela?
A sta je glupost , recimo za tebe?
Glupost, kao i neka "pamet" po meni i ne postoje kao neke definisane kategorije.

Kako da ti objasnim, kad kažeš da to po tebi ne postoji.
Tolka se okacila na ovo boldovano i kaze da si ti rekao da sam ja glupa, a sve nema veze s mozgom.
Nego, nemoj da se izvinjavas, nema potrebe, a i ne osecam se nikako ni uverdjenom ni ozlojedjenom.
Vise me nerviraju ljudi koji tako upadnu sa strane i onda napisu nesto tek da bi napisali.

ја сам мајстор :zcepanje:

MAJSTOR: 30.9. – 27.10.

Evo jednog ranoranioca. U pola 6 ujutro vi ste već obišli pola parohije, obišli kolege po pijacama, pekare i ortake u pijanstvu. Lako stičete prijatelje i uveseljavte ljude zahvaljujući urođenoj empatiji, a mana vam je što pijete. Realni, snalažljivi, čvrsti i zajebani.

Mane su vam vaše čuveno radno vreme od 00-24 što mu dođe 3 sata efektivnog rada u treznom stanju. Čuvajte se masne hrane i debelih plavuša. Slažete se sa Robijom i Sudijama.

ко је робија, а ко судија :mrgreen:

земунски хороскоп

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back