- Poruka
- 204.315
Ово "ОвајОнај" што некад пише овде?
Ја сам то блокирао да ми не спамује страницу.
Пази, постоје Сморови, а онда постоје и сморови.
Рецимо, постоје Рифер, и рецимо Фрутсман (нема га одавно). Рифер је, бре, институција. Наравно, истовремено је једно маторо пувало, али је мени лично ОК. С њима је задовољство разменити пар позитивних и негативних речи, јер су занимљиви за то. Нарочито рецимо колега Фрутсман, са својим апокалиптичним погледима будућности и прошлости које се често претворе у сценарио за добар хорор.
А онда постоје некакве вашке, које се само тако појаве с времена на време, али брзо и нестану. Ово је један од тих примера. Зато сам одлучио да га више не примећујем.
Postoje i ljudi koji su bili u vojsci, naučili određene veštine. Neki imaju svoje naoružanje, idu u streljanu i vežbaju. Neki su imali priliku da vide kako to izgleda u realnoj situaciji. A neki su pilići ovog divnog sistema koji stvara muškarce čkice koji ne umeju pušku da okrenu na pravu stranu... mogao bih ovako dugo. Ali na sreću, sve je manje tih što vole podržavaju gejove i drogeraše i lože se na zadnjice marinaca (to su oni što su ih neki "divljaci" vukli po pesku kao deca lončiće).
Inače, nije problem ići na pišku kad je drži biće manjeg intelektualnog kapaci... pardon, pogrešio sam, nije manjeg, već bez ikakavog. Ipak su ti muslimani opasani bombama i naoružani automatskim puškama iz takve sredine gde još nisu čuli za toalet papir.

eo tebe obožavljem