СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ово "ОвајОнај" што некад пише овде?

Ја сам то блокирао да ми не спамује страницу.

Пази, постоје Сморови, а онда постоје и сморови.

Рецимо, постоје Рифер, и рецимо Фрутсман (нема га одавно). Рифер је, бре, институција. Наравно, истовремено је једно маторо пувало, али је мени лично ОК. С њима је задовољство разменити пар позитивних и негативних речи, јер су занимљиви за то. Нарочито рецимо колега Фрутсман, са својим апокалиптичним погледима будућности и прошлости које се често претворе у сценарио за добар хорор.

А онда постоје некакве вашке, које се само тако појаве с времена на време, али брзо и нестану. Ово је један од тих примера. Зато сам одлучио да га више не примећујем.

Postoje i ljudi koji su bili u vojsci, naučili određene veštine. Neki imaju svoje naoružanje, idu u streljanu i vežbaju. Neki su imali priliku da vide kako to izgleda u realnoj situaciji. A neki su pilići ovog divnog sistema koji stvara muškarce čkice koji ne umeju pušku da okrenu na pravu stranu... mogao bih ovako dugo. Ali na sreću, sve je manje tih što vole podržavaju gejove i drogeraše i lože se na zadnjice marinaca (to su oni što su ih neki "divljaci" vukli po pesku kao deca lončiće).
Inače, nije problem ići na pišku kad je drži biće manjeg intelektualnog kapaci... pardon, pogrešio sam, nije manjeg, već bez ikakavog. Ipak su ti muslimani opasani bombama i naoružani automatskim puškama iz takve sredine gde još nisu čuli za toalet papir.

Izvinim se i ja kada vidim da sam preterala, a nije da bas to retko i readim.
Meni je samo ispalo cudno da se Tolka ovde javlja, a znam da zena cita sta ko pise, onda ti ovde nesuvislo nesto pises, a pocelo je ovako:

Citat Original postavio Rayela Pogledaj poruku
Glupost ne volis? Ili ja nesto nisam razumela?
A sta je glupost , recimo za tebe?
Glupost, kao i neka "pamet" po meni i ne postoje kao neke definisane kategorije.

Kako da ti objasnim, kad kažeš da to po tebi ne postoji.
Tolka se okacila na ovo boldovano i kaze da si ti rekao da sam ja glupa, a sve nema veze s mozgom.
Nego, nemoj da se izvinjavas, nema potrebe, a i ne osecam se nikako ni uverdjenom ni ozlojedjenom.
Vise me nerviraju ljudi koji tako upadnu sa strane i onda napisu nesto tek da bi napisali.

Jeste, i nemam se tu za šta izviniti, jer moj post pre je bio upućen pobedonoscevu a ne tebi... a ti si se nadovezala.

Jeste, i nemam se tu za šta izviniti, jer moj post pre je bio upućen pobedonoscevu a ne tebi... a ti si se nadovezala.

Znaci da citiras trece lice da bi nesto rekao nekom prvom ili drugom:zcepanje:
Bio je vise zamisljen za nekog drugog, ali ti je bilo nekako zgodno da uzmes moj post?
Sta reci?
jer moj post pre je bio upućen
Usput , ti zaista imas problem sa svojim maternjem jezikom.
Sta ti ovo znaci : jer moj post pre je bio upucen
Nego da ti mene preskaces ubuduce, ja cu tebe svakako.

Postoje i ljudi koji su bili u vojsci, naučili određene veštine.

Да, нпр. вештину "како изгубити Југославију у 9 лаких потеза".

На срећу, те неке особе сада имају у просеку 60 година, и све их је мање.

И све Нишке Бање овог света неће то променити.

:(

Znaci da citiras trece lice da bi nesto rekao nekom prvom ili drugom:zcepanje:
Bio je vise zamisljen za nekog drugog, ali ti je bilo nekako zgodno da uzmes moj post?
Sta reci?
jer moj post pre je bio upućen
Usput , ti zaista imas problem sa svojim maternjem jezikom.
Sta ti ovo znaci : jer moj post pre je bio upucen
Nego da ti mene preskaces ubuduce, ja cu tebe svakako.

Pa ako se vratiš na prethodnu stranu, primetićeš da ti nisi mogla da preskočiš mene.
evo sa ovim postom:
Glupost ne volis?:D Ili ja nesto nisam razumela?
A sta je glupost , recimo za tebe?
Glupost, kao i neka "pamet" po meni i ne postoje kao neke definisane kategorije.

Postaviš pitanje i odgovoriš. Iako to nije bilo upućeno tebi ili ja ne razumem maternji jezik? :roll:
Ubuduće preskačem iz mesta ako ne pokažeš advokatsku punomoć nad ugroženim trećim licima u toku diskusije. :mrgreen:

Е јбг сад ми се не иде, а морам. Имамо сезонске карте за Промс, а вечерас су голдбергове варијације, не пропушта се.

Рифке немој да се љутиш! Пиши ти о твојим убитачним вештинама и рукама регистрованим као смртоносно оружје при ССНО СФРЈ, прочитаћу све сутра ујутру. Обећајем.

naravski :) eo tebe obožavljem :cmok2:

gde us sličke sa odmora..davaj makar prirodu (bez društva)..može neko dobro muško.ako si ulovila trenutak :zper:

није било добрих мушких, ал можда могу ја да прођем :mrgreen:
ево једна

11144479_1605052306422102_1535773330892399243_n.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back