СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ajme, 10 strana ga tražih :hahaha:...eo ovde..ali izlistaj malo..tamo gde je tema o kolektiv klubskom zapiš u Engl..pa ima o kanibalizmu na netu i takve bljuvotine :bljuc:

http://forum.krstarica.com/showthre...НА-БРОЈ-12?p=30862219&viewfull=1#post30862219

a ono čedo što ljubi kucili je medenjačić :heart:

И заборавила сам на тај 'излет' :lol:

Ма, чим сам видела остале теме, побљувала сам се и аутоматски заборавила на тај сајт... а не знам ни како сам, уопште, стигла до првобитне 'вести' (онај са 'треш ток шоуа').

Meni se onako "na blic" učinilo da piše HITNA :lol:
Samo da se javnem, nisam umrla od bube :cao:

Каква је била проја? :D

И ја једном кувала жижљив пасуљ. Мислила сам да је то само пар бубица, а оне се завукле у зрна пасуља. Кад је вода почела да ври, па кад су почеле да испливавају на површину... све ми се смучило. Жали Боже и те струје колико је требало да вода проври.
Препорука: чим видите иједну 'бубицу' у пасуљу - бацајте све! Комплет!

- - - - - - - - - -

ma treš , užas-užasa kada se otvori tema sa velikim i malim kitama..pa onda imaš pod teme-ono o čemu ti pričah..pogledaj,
verovatno je to nešto notorno, no nisam bila informisana do sada..taj svet je meni jako dalek :(

Нећу! :lol:

Беспотребне информације, притом и загађивачке.

И ја једном кувала жижљив пасуљ. Мислила сам да је то само пар бубица, а оне се завукле у зрна пасуља. Кад је вода почела да ври, па кад су почеле да испливавају на површину... све ми се смучило. Жали Боже и те струје колико је требало да вода проври.

- - - - - - - - - -

a tek brašno što ume da bude nezgodno...kao mravići-šetaju svuda...mora sve da se pere i brašno frkne

Мало протеина и хитина, шта фали? ;)

Него, пре пар година сам у Београђанци, не сећам се је л' то тад био Макси, Фамилија или неки трећи велики маркет, купила тестенину пуну буба. А није истекао рок трајања. Или су га они вешто преправили.:think:

Како могу да преправе? Знам да се служе прекривањем датума неком 'својом' налепницом, што је најцрње - на такав случај сам налетела у Здравој храни, али преправљање би се, ваљда, видело? Или не би?

- - - - - - - - - -

Super.
Možda sam malo preĆerala s' zejtin. Nisam dobro procenila koliko je sir mastan

U prodavnici kad sam otišla posle posla, ostalo još samo pola 'leba. Uzmem to, ali reko aj da napravim proju.
Kad sam uzela kesu sa kukuruznim brašnom, vidim da unutra šeta neka mala buba. Nije moljac, bubica koja asocira na mrava. Prekopala sam onu kesu sa brašnom da vidim jel ima još koja i da uhvatim onu ali nisam ništa uspela. I zovem ja odma moju majku, ispričam joj :telefon:i pitam šta da radim :besna:? Jel da bacam brašno il šta?
Pita keva koji će mi proja, rekla sam joj juče da hoću da pravim musaku, ali pošto sam potrošila skoro sve pare koje sam imala kod sebe, nisam imala da kupim parče junećeg mesa.
A majka kaže
-pa eto, jedi onda proju s' bubećim mesom
:hahaha1:

Сунчи, без обзира што ти се мајка мало шалила, али требала си да узмеш ту кесу брашна и вратиш је у продавницу, још ако си мало ратоборнија па им се наебеш мајке што држе такве производе на рафовима.

Увек, али увек када приметиш да нешто што си купила не одговара квалитету који је назначен на декларацији мењај, рекламирај, досађуј им! Тек тада се може очекивати да се нешто почне мењати, а до тада све ће нас јахати још више.

Сунчи, без обзира што ти се мајка мало шалила, али требала си да узмеш ту кесу брашна и вратиш је у продавницу, још ако си мало ратоборнија па им се наебеш мајке што држе такве производе на рафовима.

Увек, али увек када приметиш да нешто што си купила не одговара квалитету који је назначен на декларацији мењај, рекламирај, досађуј им! Тек тада се може очекивати да се нешто почне мењати, а до тада све ће нас јахати још више.
Da je danas kupljeno, otišla bi sigurno. Volim da "isterujem pravdu" Ali nije. Već je bilo načeto. A neka od devojčica je malopre pominjala trikove sa nalepnicama.
Pre godinu-dve imala sam takav slučaj sa pastom za zube. Na kutiji zalepljen jedan datum roka upotrebe a na tubi utisnut drugi.
Odma sam otišla nazad u lili da reklamiram

Нема ни говора да неко не рекламира лош производ!
Треба бити обазрив купац - погледати обавезно датум и да ли има неке накнадне налепнице с датумом (у том случају одлепити налепницу одмах!), да ли је амбалажа неоштећена, и сл. Ја сам и додатна 'смрт' за продавце - узимам производе иза (јер свежије стављају иза да се прво прода старија роба). :lol:
Е, када и поред свега тога дођем кући и откријем да сам нешто превидела - попи3дим, јер сад треба да се вратим у продавницу. И онда је моја рекламација још 'љућа'. Мислим, нема ту драња и викања, напротив, што сам љућа то сам тиша. Само по фаци видиш да не треба да ми противречиш. :lol:

Ma samo uletiš i sa kolicima sve rasturiš. Bez ijedne reči. :per:

:lol:

Не, Риферчићу, то лармање је, пре, твој наступ. :lol:

- - - - - - - - - -

Него, имам добру бизнис идеју, али немам финансије.

Са'ћу к'о Срба - ко хоће да се удружи са мном? Ја идеју, тај неко париње, профит делимо фифти-фифти. :lol:

Како могу да преправе? Знам да се служе прекривањем датума неком 'својом' налепницом, што је најцрње - на такав случај сам налетела у Здравој храни, али преправљање би се, ваљда, видело? Или не би?

Да, са налепницама је једна опција.
Друга је да се служе хемикалијама које могу да отклоне боју која је печатирана на производу.
Мада, колико сам видела, сада се на највећем броју производа датум или утискује или је одштампан унапред на амбалажи па је и немогуће превише манипулисати.

Моје искуство с бубама у тесту је од пре пар година. Ако се не варам била је 2010. год.

Sta je to sa ovom kafanom? Reefer konacno oterao sve odavde?

Uh, skoro mi uspelo, sad će opet svi da se okupe oko tebe, ko muve... :(

- - - - - - - - - -

Ne, nisi u toku. Reefer je na GO u Sokobanji, valjda ima apartman bez neta.
Zato se javne samo predvece kad uspe da ode u neki internet kafe.

Ne, nisi u toku. Reefer je ranije bio na GO, ali sam otišao i na drugi deo, u Sokobanju, koja je prelepa. Apartman ima net, ali ja nisam kao gastosi koji sede u sobi, piju pivo i vise na internetu. Više sam za šetnju po prirodi i odlazak na pečenu prasetinu ili pastrmku uz neku reku, u hladu šume. Pa Ozren i Rtanj, uh lepote. A da vidiš što ima lepih pećina tamo, pa izvor Moravice... definitivno najorganizovanije turističko mesto u Srbiji. Moja preporuka za svakoga ko ume da uživa u životu, ne samo u lokanju piva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back