СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iz rakije se crpi samo iluzija, današnja omladina je sklonija medikamentima, tako da od nekog ozbiljnijeg posla nema ništa.

а шта је визија него илузија? и вера је илузија и нада је илузија, и љубав је илузија. све оно што је најлепше у животу су илузије.

Мене као припадника овог народа боли колико је данас омладина затупљена,они су се васпитавали поред ТВ-а,педдерска мода,либерални ставови,општа физичка трулост и себичност.

zdrav stav...aferim na njemu...:D

pozdrav ljudima u kafani

а шта је визија него илузија? и вера је илузија и нада је илузија, и љубав је илузија. све оно што је најлепше у животу су илузије.

Onda pogrešna iluzija, bez analize u sitna creva ovako rano. Brate SaWo deluješ pomalo ogorčeno, ranije nisi bio sklon ka pesimizmu.

:mrgreen:

за ракију мора бити места који год манифест националистички да пишете... ако је не буде у старту сте изгубили хардкор језгро циљане публике...

иначе ***** човека који нит пије, нит пуши, нит једе масно љуто зачињено ил још горе вегетира као нека буцмаста збуњена тинејђерка... и никад се није дрогирао. Ја таквима не верујем ич.

не,ја сам уметник...

Onda ništa od tvoje pomoći.

- - - - - - - - - -

:mrgreen:

за ракију мора бити места који год манифест националистички да пишете... ако је не буде у старту сте изгубили хардкор језгро циљане публике...

иначе ***** човека који нит пије, нит пуши, нит једе масно љуто зачињено ил још горе вегетира као нека буцмаста збуњена тинејђерка... и никад се није дрогирао. Ја таквима не верујем ич.

Zmaju, nis' ti opisao čoveka, već polučoveka. Ima ljudski izgleda, ali se tako ne ponaša. U većini nabrojanog, naravno.

али Вирти, оптимизам у Србији је тек највећа илузија :D

Istina, ali bez te iluzije idemo u drugu krajnost koja liči na ovu današnju kolektivnu depresiju, strah me pomenuti viziju, obzirom da su je neki predhodni grobari Srbije preterano upotrebljavali.

- - - - - - - - - -

Onda ništa od tvoje pomoći.

- - - - - - - - - -

Zmaju, nis' ti opisao čoveka, već polučoveka. Ima ljudski izgleda, ali se tako ne ponaša. U većini nabrojanog, naravno.

:hahaha: Istina, bauštelac je majka...

Istina, ali bez te iluzije idemo u drugu krajnost koja liči na ovu današnju kolektivnu depresiju, strah me pomenuti viziju, obzirom da su je neki predhodni grobari Srbije preterano upotrebljavali.

па видиш да су илузије корисна ствар Вирти. илузија је покретач, мотив. и што је илузија већа, то су и наша дела већа.

- - - - - - - - - -

ako je izjavio covek za zivota da je srbin onda mora da je hrvat:roll:mislim dokle vise....
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/srbin-ili-hrvat-nikad-pokazani-dokumenti-iz-zivota-nikole-tesle-clanak-1670555
a nasi nece reagovati 100%..

човек је био Американац, српског етничког порекла.

Zmaju, nis' ti opisao čoveka, već polučoveka. Ima ljudski izgleda, ali se tako ne ponaša.

а јбга... тако испада... а има их таквих, знам их пар... а да не хејтујем даље, следећи на хејт листи би били метросесуалци :mrgreen:

Иначе мучи се Ђовак, ал води...

566943_jk03rasfoto-nemanja-kostic_f.jpg

за аватара... јагуару ил камију, ко први стигне

Gde si krenula?
Ja se iskidah gledajući No1eta. :sad2:

нигде бре, мој гучи и ја хоћемо да правимо кафе паузу :mrgreen:

- - - - - - - - - -

http://forum.krstarica.com/showthre...НА-БРОЈ-12?p=29781659&viewfull=1#post29781659

ne brukaj se više...priznao sam koje sam nacionalnosti, čemu potenciranje toga na svakih 2 sata...

ја већ негде рекох да ми се не качиш на постове јер сам у страху да се не распричамо, па останем без бубрега :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back