Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.633
Србија за време владавине Стефана Уроша Првог
interesantna karta...ali priština nije više na tom mestu
interesantna karta...ali priština nije više na tom mestu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Добили су они целу државу од Британаца, као Бугари од Руса.
Према томе, батали те шупље приче.
"Nemas" je odgovor na koje moje pitanje?
Vi ljudi stvarno niste normalni.
Koga zanima da li ste ped.eri i koje ste nacionalnosti?
Cak i ako je sala, odavno je postala degutantna.

Vi ljudi stvarno niste normalni.
Koga zanima da li ste ped.eri i koje ste nacionalnosti?
Cak i ako je sala, odavno je postala degutantna.

Rorka, ti se opet ispalila, pa odgovaraš na imaginarna pitanja, k'o juče. Krenulo te to imaginarno.![]()
DINKIĆ SE RUGA GRAĐANIMA: Trebalo je da zaradite obećanih 1.000 evra!
Provocira: Bivši lider URS, koji nam je pre sedam godina obećao po 1.000 , sad kaže da je za taj novac trebalo da se sami pomučimo...
...........

Ja ovde svrnem, vidim neka bedna prepucavanja ko je odakle, u cijeg je tatka poveca patka, onda i pitanja tipa zasto je neko ovde za vreme
radnog vremena, ko je koliko dugo studirao, ko je mlad, a ko je star, posetioci kafane bi zeleli da nikoga nema u kafani jer taj ko je u kafani
verovatno je neki folirant tako da nije ovo prijatno mesto za boravak.
Tu i tamo stavim neki politicki biser iz zivota nasih politicara, ali to nikoga ne zanima, ovde se ljudi bave sami sobom, a narocito nekima
koji u kafani sede preko puta, medjutim na jedan jako odvratan nacin , bez trunke duha ili bilo kakvog filinga za kafanske atmosfere.

osim vas par ovde niko i ne pretenduje da bude elita...
ali tako je to...****** na žar u realnom zivotu i izigravanje elite na netu...![]()
Skinuli ti oglas, il' ti se niko nije javljao, il' si našla nekoga. Lako tebi, a šta mi ekskluzivni da radimo?

Skinuli ti oglas, il' ti se niko nije javljao, il' si našla nekoga. Lako tebi, a šta mi ekskluzivni da radimo?

ajde ajde, samo pokazuj koliko si bedan, mada meni i ne moras da dokazujes...![]()

Za šta ono oglas beše?![]()
Ti me samo zamisli, kao i ostale.
- - - - - - - - - -
Za NAJ elitu na forumu?
jes` elita traži elitu...
Znaci moji emotivni vapaji , sinoc ,da prekinete da se medjusobno prckate nisu urodili plodom
elem...sta mi je sada ciniti..?
obrisala sam postove
ali... ..khm, khm.....samo da znate sta mi je palo na pamet..
Dobar dancic svima