СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Србија за време владавине Стефана Уроша Првог

500px-Balkans_1265.jpg

interesantna karta...ali priština nije više na tom mestu :)

Имам на фејзбуку неке бошњкиње, једна млађана из Зенце а једна мало старија из Сарај'ва, ал обе рођење након Тита... тако да су тешко запамтиле ишта од тог неког као срећног времена али су рат у Базнији преживеле и добро запамтиле. И обе су политички ангажоване... и обе изгледа овлаже на спомен Тита... еј, јбте они типа за дан младости направе фешту, фотке буду као са слета... на све стране сфрј заставе и гомила пионирских капа...

Тако да мој утисак...чак и данас Тита највише воле муслимани.

Добили су они целу државу од Британаца, као Бугари од Руса.

Према томе, батали те шупље приче.

Јадно да неко ко је имао државу мноого пре Англосаксонаца треба да чека да јој исти поклоне државу. Нарочито кад су исти и замесили све, мешајући се у туђа посла а у своју корист.

Добро, хоћеш ли бити задовољан ако с љубављу ускликнем: 'Живела Енглеска!' и 'Лонг лив д квин!'?

"Nemas" je odgovor na koje moje pitanje?

smanji unos vijagre, povecaj unos ginko bilobe...

- - - - - - - - - -

Vi ljudi stvarno niste normalni.
Koga zanima da li ste ped.eri i koje ste nacionalnosti?
Cak i ako je sala, odavno je postala degutantna.

smeta onima koji su dosli izbosne, krajine, i raznoraznih niksica...:mrgreen:

Vi ljudi stvarno niste normalni.
Koga zanima da li ste ped.eri i koje ste nacionalnosti?
Cak i ako je sala, odavno je postala degutantna.

Ja ovde svrnem, vidim neka bedna prepucavanja ko je odakle, u cijeg je tatka poveca patka, onda i pitanja tipa zasto je neko ovde za vreme
radnog vremena, ko je koliko dugo studirao, ko je mlad, a ko je star, posetioci kafane bi zeleli da nikoga nema u kafani jer taj ko je u kafani
verovatno je neki folirant tako da nije ovo prijatno mesto za boravak.
Tu i tamo stavim neki politicki biser iz zivota nasih politicara, ali to nikoga ne zanima, ovde se ljudi bave sami sobom, a narocito nekima
koji u kafani sede preko puta, medjutim na jedan jako odvratan nacin , bez trunke duha ili bilo kakvog filinga za kafanske atmosfere.

е момци не слушајте ове две... оно баш је занимљиво то истресање фрустрација и међусобно подјебавање које контате само ви међусобно... плиз, ду кантинју... :hahaha:

из ђевојке с тетоважом змаја...

how soft your field so green ... can whisper tales of gore

Poslednja izmena:
Ja ovde svrnem, vidim neka bedna prepucavanja ko je odakle, u cijeg je tatka poveca patka, onda i pitanja tipa zasto je neko ovde za vreme
radnog vremena, ko je koliko dugo studirao, ko je mlad, a ko je star, posetioci kafane bi zeleli da nikoga nema u kafani jer taj ko je u kafani
verovatno je neki folirant tako da nije ovo prijatno mesto za boravak.
Tu i tamo stavim neki politicki biser iz zivota nasih politicara, ali to nikoga ne zanima, ovde se ljudi bave sami sobom, a narocito nekima
koji u kafani sede preko puta, medjutim na jedan jako odvratan nacin , bez trunke duha ili bilo kakvog filinga za kafanske atmosfere.

Боже Рајела, па ово ти је СКУПШТИНСКА кафана... чек' док почну да врцају пругаста одела з бројевима. :lol:

Znaci moji emotivni vapaji , sinoc ,da prekinete da se medjusobno prckate nisu urodili plodom
elem...sta mi je sada ciniti..?

obrisala sam postove
ali... ..khm, khm.....samo da znate sta mi je palo na pamet..:mrgreen:

Dobar dancic svima

могло би се рећи да те јако добро познајем и мислим да знам шта ти је пало на памет :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back