Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.677
Femkas se Labe, šta bi prvo šapnu na uvce Vučku?
Ola Tolče devojče...
Да ишчупају бандеру са ауто-пута код Призрена...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Femkas se Labe, šta bi prvo šapnu na uvce Vučku?
Ola Tolče devojče...

е лепу сте тему изабрали и лепо сте елаборирали и образложили свашта нешто... лепо за читати. Само једно питање... кад су се Стаљинове чистке и комунистички помор виђенијих Срба током и након ДСР тако драстично одразила на интелектуални и стварлачки капацитет нације у оба случаја... како је то за време краљевине уопште ишта и постојало након ПСР када је изгинуло три четвртине војске и трећина становништва, а понешто још и у ратовима пре тога?
Sinocni Superbowl je bio jedan od najjacih ikada.
A Refke, primetio sam da u reklamama sada bas, bas, bas idu na pateticne emocije, udaraju ga malo po patetici...
Ima sve manje i manje frajerskih i napaljivackih reklama, cak su i one smesne reklame u manjini u odnosu na ove koje udaraju po patetici.
I da, ono sto sam primetio je sledece- Tamo ima par reklama koja su otvorena pljuvacina po konkurenciji, gde se imena konkurenata bas navode. Najjaca reklama sinoc mi je bila jedna bas takva gde neki otvoreno i najseljackije prozivaju Verizon i AT&T (Kao ' Dragi AT&T i Verizon, izvinite sto smo vas zvali ovcama i magarcima', pa pokazuju magarca koji njace i nekakvu ovcu, lol). To mi je bas bilo cudno, mislio sam da se to u marketingu ne sme, da navodis koliko je odredjena firma skrsh.![]()

Ajмо мало да причамо о животним стварима, на пример о брзој храни.
Приметијо сам да је у свим шибтарским пекарама стандардно добар бурек, нема промашаја. У Србским пекарама је бурек у 80% случајева лош, али на пример тамо где је добар тамо шије све Шибтарске буреке за класу.
На пример најбоља места за бурек овде су код Хамзе код Виша, затим онај Горанац код Мале Ваге, а још бољи је у шибтарској бурекџиници Биса у оној улици извише мелиције кад се крене према студентском дому.
Али убедљиво најбољи бурек у граду је у Србској пекари Клас код болничке капије. Они растурају. Има са сиром, са месом, пица бурек и павлака шунка. И сваки је добар, увек ми је тешко да се одлучим кад навратим тамо. Од јогурта има имлеков и пекарски.
Разбијају са послом. Ту долазе они што ту близу живе да једу, као и доктори, медецинске сестре и пацијенти. Кад је пауза у болници тамо је увек гужва, јер је болничка храна шкарт па сви купују код њих.
Ajмо мало да причамо о животним стварима, на пример о брзој храни.
Приметијо сам да је у свим шибтарским пекарама стандардно добар бурек, нема промашаја. У Србским пекарама је бурек у 80% случајева лош, али на пример тамо где је добар тамо шије све Шибтарске буреке за класу.
На пример најбоља места за бурек овде су код Хамзе код Виша, затим онај Горанац код Мале Ваге, а још бољи је у шибтарској бурекџиници Биса у оној улици извише мелиције кад се крене према студентском дому.
Али убедљиво најбољи бурек у граду је у Србској пекари Клас код болничке капије. Они растурају. Има са сиром, са месом, пица бурек и павлака шунка. И сваки је добар, увек ми је тешко да се одлучим кад навратим тамо. Од јогурта има имлеков и пекарски.
Разбијају са послом. Ту долазе они што ту близу живе да једу, као и доктори, медецинске сестре и пацијенти. Кад је пауза у болници тамо је увек гужва, јер је болничка храна шкарт па сви купују код њих.
Ne znam kami kako je kod njih, ovde je tako nešto zabranjeno. Čak konkurencija prati svaku reklamu i ako vidi ikakavu pravnu začkoljicu, tuži i traži da se reklama skloni. Bilo je takvih primera nedavno.
Inače, dok si ti gledao te tvoje dojajačinje, ja sam radio. Mora neko i to.
.
(naravno lazem, zabole me
).Ajмо мало да причамо о животним стварима, на пример о брзој храни.
E bas mi je drago sto si radio(naravno lazem, zabole me
).
Nego to sam hteo da pitam- to postoje neke pravne norme gde konkurencija moze da te tuzi ako ga pljujes u reklami, stvarno znas da su neke takve tuzbe prosle?
Znas li detalje, ono tipa, dokazano je da lazu na sudu? Ne verujem da mogu da dobiju tuzbe ako govore i pokazuju neke istine, a sad, to sto se istina pokaze kao losa, ja ne znam po kom osnovu oni mogu da dovbiju tuzbu...
- - - - - - - - - -
U pekarama po Srbiji se stvarno pravi krsh burek. Ovde u LE-u imamo dobar burek u jednoj i po pekari.
Ja sam nekako ostala " kratka" za burek. Moja je majka bia onako " nonshalantna" nije meni i bratu pravila frustuk, davala nam je pare da kupimo burek, a mi smoИмо је један Македонац исто доста добар бурек код гимназије, тамо сам увек јео кад је велики одмор. Не знам јел ради још, јер сам сад испред гимназије само понекад ноћом јер се тамо сакубљају металике и свирају гитаре и клошаре по целу ноћ, а има и добрих риба међу тим металикама а момци су шунтави тако да нису нека конкуренција.
Иначе приметијо сам да металике слабо пуше хајдучку траву, чак мање и од оних што слушају Цецу. Они више преферирају пиво од два литра и симексову ракију из бластичне амбалаже.
Dobra dan ljudi, sa diplomama i bez diploma.![]()

Ja sam nekako ostala " kratka" za burek. Moja je majka bia onako " nonshalantna" nije meni i bratu pravila frustuk, davala nam je pare da kupimo burek, a mi smo
poceli da pushimo, tako da nismo nikada uzivali u carima bureka.

Dobra dan ljudi, sa diplomama i bez diploma.![]()

Да ишчупају бандеру са ауто-пута код Призрена...
![]()

подсетио си ме на Александра Соловјева. он је наставио оно што је у нашој хералдици започео Стојан Новаковић. међутим, Соловјева више није имао ко да настави. о томе се ради. било је људи, али је озрачје било другачије.
lele rajka, ala si bila promiskuitetna...
u mom gradu smo imali dve pekare/poslasticare koje su drzala dva brata goranca...fantazija koliko je sve bilo ukusno...
njihove sampite i krempite sanjam i danas...

Мени најлепша баклава била код 'Тровача', изнад Зеленог Венца.
Не знам зашто смо га звали тако...![]()
![]()

a znas sta je najgore? burek, baklava i sl su turski/orijentalni "izumi" ali ovde po nemackoj nema dobrog bureka i baklave nigde po turskim lokalima...
to sve uzasno neukusno...

Сад човек више не може да нађе поштену баклаву...![]()

прошлих лета у труској јела са пистаћима и преливену чоколадом![]()

Значи да је то лаж, они су, уствари, од нас то покушали да украду, али безуспешно...![]()