gost 373116
Buduća legenda
- Poruka
- 31.059
Где је Бадри? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dođi kod mene u kadu, iako je nemam.ја не могу на отворене јер не подносим гужву
некад базен радио од 8 ујутру па одеш к'о човек и испливаш се до 10-11
сад тек у 11 отварају, нит хоћу у то доба да идем, нит могу
имаш терасу, бткDođi kod mene u kadu, iako je nemam.
Толико хуља које треба ујести, а ти трошиш енергију на трчање...Сви су луди и уживају у томе.
Мопед ми не би истерао енергију. Боље да трчим него да уједем неког.![]()

Толико хуља које треба ујести, а ти трошиш енергију на трчање...
Пих...![]()

Свакако.Шта год радиш, одлично је.

Свакако.
Ја никад нисам био за просто трчање, увек спортови са некаквом лоптом...
И после свих- установио сам да ми тенис највише одговара, али је и најнапорнији...
Наравно, ако си паљевина као ја, која све ради пуном снагом и не воли да губи...![]()

ја највише волим баскет да цепам, нарочито с момцима који су у фазону хаха па ти си метар и шумска јагода а и девојчица си.Свакако.
Ја никад нисам био за просто трчање, увек спортови са некаквом лоптом...
И после свих- установио сам да ми тенис највише одговара, али је и најнапорнији...
Наравно, ако си паљевина као ја, која све ради пуном снагом и не воли да губи...![]()
Добро, теби то није важно, капирљиво...Tо зависи. Ако је нека рекреација и ситуација се намести онда намерно пустим лопту, да победи ко баш има жељу тај дан. Углавном сам одбрана па имам прилику да одлучим.![]()
Добро, теби то није важно, капирљиво...
Није ни мени важна победа као таква, него потез, вештина у игри; без тога ми није слатко...
Увек сам се дивио женскаћима који играју кошарку...ја највише волим баскет да цепам, нарочито с момцима који су у фазону хаха па ти си метар и шумска јагода а и девојчица си.
после ћуте.

блах...није важна победа
то је зато што не побеђујете :мистергрин:
Теби би сакрио лопту. 
није лепши ево ја сад кад сам гледала репрезентацију имала сам трансфер блама буквалноУвек сам се дивио женскаћима који играју кошарку...
И лепши је спорт кад га играју жене, овај мушки баскет се претворио у полигон дрогираних...
Можда ће те ово зачудити, али- не...Da li se džepni bilijar računa...?![]()

Не каки, бре, једна се тек породила, друге две играју под инјекцијама, остале ван форме, а Шпањолке играју са 10 лезбејки на хормонима тестостерона...није лепши ево ја сад кад сам гледала репрезентацију имала сам трансфер блама буквално
знам 5 девојака које би лагано покидале нашу прву петорку
смешан је женски баскет.
Можда ће те ово зачудити, али- не...![]()

е њој што се породила свака част остале ништа.Не каки, бре, једна се тек породила, друге две играју под инјекцијама, остале ван форме, а Шпањолке играју са 10 лезбејки на хормонима тестостерона...
То је близу штафети; пробај уз то да брзо трчиш!
A... brza izmena ruke kojom držiš čašu/flašu i one u kojoj je cigara...?

Ех, да зна Маљковићка као се коорцхиш, па да те позове да то и докажеш...оне су освојиле оно еп ја не знам којим триком