СКУПШТИНСКА КАФАНА бр. 20 - Код СУРку на журку

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ја не могу на отворене јер не подносим гужву
некад базен радио од 8 ујутру па одеш к'о човек и испливаш се до 10-11
сад тек у 11 отварају, нит хоћу у то доба да идем, нит могу
Dođi kod mene u kadu, iako je nemam.

:hahaha: Сви су луди и уживају у томе.
Мопед ми не би истерао енергију. Боље да трчим него да уједем неког. :lol:
Толико хуља које треба ујести, а ти трошиш енергију на трчање...
Пих... :lol:

Толико хуља које треба ујести, а ти трошиш енергију на трчање...
Пих... :lol:

tumblr_nhgiepVwSe1t89rpeo1_500.gif

:lol:

Шта год радиш, одлично је.
Свакако.
Ја никад нисам био за просто трчање, увек спортови са некаквом лоптом...
И после свих- установио сам да ми тенис највише одговара, али је и најнапорнији...
Наравно, ако си паљевина као ја, која све ради пуном снагом и не воли да губи...:lol:

Свакако.
И после свих- установио сам да ми тенис највише одговара, али је и најнапорнији...
Наравно, ако си паљевина као ја, која све ради пуном снагом и не воли да губи...:lol:

Tо зависи. Ако је нека рекреација и ситуација се намести онда намерно пустим лопту, да победи ко баш има жељу тај дан. Углавном сам одбрана па имам прилику да одлучим. :mrgreen:

Свакако.
ја највише волим баскет да цепам, нарочито с момцима који су у фазону хаха па ти си метар и шумска јагода а и девојчица си.
после ћуте.

Tо зависи. Ако је нека рекреација и ситуација се намести онда намерно пустим лопту, да победи ко баш има жељу тај дан. Углавном сам одбрана па имам прилику да одлучим. :mrgreen:
Добро, теби то није важно, капирљиво... :lol:
Није ни мени важна победа као таква, него потез, вештина у игри; без тога ми није слатко...

Добро, теби то није важно, капирљиво... :lol:
Није ни мени важна победа као таква, него потез, вештина у игри; без тога ми није слатко...

То, игра у буквалном смислу.

ја највише волим баскет да цепам, нарочито с момцима који су у фазону хаха па ти си метар и шумска јагода а и девојчица си.
после ћуте.
Увек сам се дивио женскаћима који играју кошарку...
И лепши је спорт кад га играју жене, овај мушки баскет се претворио у полигон дрогираних...

Увек сам се дивио женскаћима који играју кошарку...
И лепши је спорт кад га играју жене, овај мушки баскет се претворио у полигон дрогираних...
није лепши ево ја сад кад сам гледала репрезентацију имала сам трансфер блама буквално
знам 5 девојака које би лагано покидале нашу прву петорку
смешан је женски баскет.

једва чекам ово сад сп за мушке, американци ређају отказ за отказом, мени мало расте ентузијазам : ))

није лепши ево ја сад кад сам гледала репрезентацију имала сам трансфер блама буквално
знам 5 девојака које би лагано покидале нашу прву петорку
смешан је женски баскет.
Не каки, бре, једна се тек породила, друге две играју под инјекцијама, остале ван форме, а Шпањолке играју са 10 лезбејки на хормонима тестостерона...

Не каки, бре, једна се тек породила, друге две играју под инјекцијама, остале ван форме, а Шпањолке играју са 10 лезбејки на хормонима тестостерона...
е њој што се породила свака част остале ништа.
и није ова екипа од јуче и џабе причаш

оне су освојиле оно еп ја не знам којим триком

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back