gost 373116
Buduća legenda
- Poruka
- 31.059
ima sta hoces, po celoj zemlji Open Air i tuc-tuc muzika![]()
Може и туц туц после поноћи. Па склањај се одавде, шта чекаш?
Шуре ту са ценама...безобразлук.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima sta hoces, po celoj zemlji Open Air i tuc-tuc muzika![]()
Шуре ту са ценама...безобразлук.Nikada nisam voleo tu štafetu mladosti... ni Tita...Није, то је штафета.
Здраво је ово...
![]()

Ако си ти овај који сам ја онда ..Zar sam ja ovaj!?![]()
Nemam pojma.Ако си ти овај који сам ја онда ..

nisu, mamu im nenormalnu....a vrucina udarila u pm...sledece nedelje nijedan dan ispod 37 stepeniЖабицеее ... Јесу ли похватали оне крокодиле и кајмане и поршее по језерима...?![]()

Их, не знаш како је то лепо, па дружење, па стадион, па печење...Nikada nisam voleo tu štafetu mladosti... ni Tita...![]()
a tek cigarete sto su skupeМоже и туц туц после поноћи. Па склањај се одавде, шта чекаш?Шуре ту са ценама...безобразлук.

ti si moj zmajcekАко си ти овај који сам ја онда ..

a tek cigarete sto su skupe![]()
a tek cigarete sto su skupe![]()
ti si moj zmajcek![]()
Vrlo moguće, počeo sam postepeno da smanjujem stalkovanje.Шта је следеће, бадри ће престати да ме прати наоколо?

на крају ћеш схватити да ти је подрум неопходан...Шта је следеће, бадри ће престати да ме прати наоколо?
Vrlo moguće, počeo sam postepeno da smanjujem stalkovanje.![]()

ма само нек цепа, као фластер, боли пуно ал брзо и прође : ))))Немој нагло да прекидаш, то није добро.![]()
Znam, zato i idem postepeno, hej godinu dana je to, ne može se tek tako prekinuti.Немој нагло да прекидаш, то није добро.![]()

ма само нек цепа, као фластер, боли пуно ал брзо и прође : ))))

Све је скупо осим хране.
Мораћеш да савијаш своје.. ил рол јор овн како кажу.
Уосталом ено пишу новине и у Србији ће догодине пљуге бити као у ЕУ...

ma evo sve trce
Него јел има тамо каквих девизних добродржећих госпоја које би се удавала за српске папире?

Наравно, замисли да почне овде да нам цмиздри или шета у роза гаћама, као неки?Мислио сам да не шокира организам.![]()

Samo kako ćeš ti bez mog stalkovanja, nedostajaće ti.ма само нек цепа, као фластер, боли пуно ал брзо и прође : ))))

nece, nista se ti ne brini za njuSamo kako ćeš ti bez mog stalkovanja, nedostajaće ti.![]()

ево жива нисам мајке миSamo kako ćeš ti bez mog stalkovanja, nedostajaće ti.![]()
Kako neće, pitaće posle,, "e de mi Badri da me stalkuje, to su bila vremena".nece, nista se ti ne brini za nju![]()

Onda da ne prekidam? Hehe...ево жива нисам мајке ми