СКУПШТИНСКА КАФАНА бр. 20 - Код СУРку на журку

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
наааајс тач :mrgreen:

ви спанаћ узимате за озбиљно као храну? Ја сам дуго мислио да је то фора из цртаног... :mrgreen:

Брате, једем колико ставе испред мене. Кисело млеко обавезно, барена јаја може а не мора. Ретко јело које једем цео живот са истим пламом :lol:

Брате, једем колико ставе испред мене. Кисело млеко обавезно, барена јаја може а не мора. Ретко јело које једем цео живот са истим пламом :lol:

први пут да чујем да неко баш воли тај шпанаћ... Попаје, Попаје :mrgreen:

Krompir-spanać-pečurke
Za njih znam da ispuštaju toksine pri ponovnom ključanju
Sigurno ima još
Ја све мислим да је то урбана легенда.:D
Изузев кромпира који јебзаиста бзвз. ксд се подгрева, и сос од печурака и спанаћ подгревам кад га има у вишку. И ево ме живе и здраве. :)

Изузев кромпира који јебзаиста бзвз. ксд се подгрева, и сос од печурака и спанаћ подгревам кад га има у вишку. И ево ме живе и здраве. :)
Niko nije rekao da ćeš dumreš, ali da li unosiš toksine?

Skoro sve što jedemo je na ovaj ili onaj način nezdravo
Verovatno smo se adaptirali na mnogo toga
Ja da se razumem u prirodne nauke umela bih da ti ponovim hemijski proces o kome sam na više mesta čitala a tiče se tih namirnica koje menjaju sastav pri ponovnoj termičkoj obradi
Ovako mogu samo da kažem-nije zdravo
I verovatno bi se-kao i za mnoge druge stvari -neke posledice videle tek posle enormne, svakodnevne i dugotrajne upotrebe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back