- Poruka
- 114.631
Krompir-spanać-pečurkeJedno pitanjce: koja jela ne mogu da se podgrevaju?
Za njih znam da ispuštaju toksine pri ponovnom ključanju
Sigurno ima još
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krompir-spanać-pečurkeJedno pitanjce: koja jela ne mogu da se podgrevaju?
Krompir-spanać-pečurke
Sigurno ima još
углавном не подгревам ништаKrompir-spanać-pečurke
Sigurno ima još
Треба времена док га скапираш, и увек добри амортизери; има чудне виљушке, и не трпе лош амортизер.Što je zayeban ovaj Iron, nisko težište, baš mora da se pazi u krivinama. Ili bar moram ja kao početnik.

Podgrevanje nije ključanje. Tj,. ne mora da bude ključanje. Spanać se uvek baca nakon završetka klope, on jeste zeznut sa toksinima, bio podgrejan ili ne.Krompir-spanać-pečurke
Sigurno ima još
наааајс тачJa ću da mu za DŽ spremim bosanski lonac![]()

ви спанаћ узимате за озбиљно као храну? Ја сам дуго мислио да је то фора из цртаног...Коме остане спанаћ за други пут?

Попаје- гледај своја посла!Коме остане спанаћ за други пут?

I to što kažešКоме остане спанаћ за други пут?
наааајс тач
ви спанаћ узимате за озбиљно као храну? Ја сам дуго мислио да је то фора из цртаног...![]()

Prija ti gvožđeБрате, једем колико ставе испред мене. Кисело млеко обавезно, барена јаја може а не мора. Ретко јело које једем цео живот са истим пламом![]()

Брате, једем колико ставе испред мене. Кисело млеко обавезно, барена јаја може а не мора. Ретко јело које једем цео живот са истим пламом![]()

Ја све мислим да је то урбана легенда.Krompir-spanać-pečurke
Sigurno ima još

Tako rade Francuzizato manje porcije pa cete pojesti sve i nista nece ostati, za pogrevanje ..![]()
Ma kakvi, lepa kuvana blitva sa krpomirom, ne ostaje ništa.I to što kažeš
Ali kad pravim blitvu da krompirom-ume da ostane
I onda izvadim iz frižidera i ostavim na sobnoj temperaturi
Mislim da to važi i za blitvu i za zelje
Па да му дам ја једну стару шасију од камиона, има гвожђа колико хоћеш...?Prija ti gvožđe

Spanać pire je extra!наааајс тач
ви спанаћ узимате за озбиљно као храну? Ја сам дуго мислио да је то фора из цртаног...![]()

Francuskinje se vise trose.....Tako rade Francuzi
Sve jedu al su im porcije male
I mahom su svi vitki
Posebno žene
Niko nije rekao da ćeš dumreš, ali da li unosiš toksine?Ја све мислим да је то урбана легенда.
Изузев кромпира који јебзаиста бзвз. ксд се подгрева, и сос од печурака и спанаћ подгревам кад га има у вишку. И ево ме живе и здраве.![]()
Па да му дам ја једну стару шасију од камиона, има гвожђа колико хоћеш...?![]()

Ma kako nisu.Tako rade Francuzi
Sve jedu al su im porcije male
I mahom su svi vitki
Posebno žene

https://www.google.com/amp/s/www.bl...tfqlgdE.6Nk_G5ZOBYX0vU3zZUpIVsNfHUNYXCA....U7Podgrevanje nije ključanje. Tj,. ne mora da bude ključanje. Spanać se uvek baca nakon završetka klope, on jeste zeznut sa toksinima, bio podgrejan ili ne.
Skoro sve što jedemo je na ovaj ili onaj način nezdravoЈа све мислим да је то урбана легенда.
Изузев кромпира који јебзаиста бзвз. ксд се подгрева, и сос од печурака и спанаћ подгревам кад га има у вишку. И ево ме живе и здраве.![]()