Treba da slušaš bolje ploče, da si izbiješ te potrebe iz junferaМа, не осуђујем те ја, видиш да живимо у педерско доба...
Ја никако не могу, али разумем потребу!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba da slušaš bolje ploče, da si izbiješ te potrebe iz junferaМа, не осуђујем те ја, видиш да живимо у педерско доба...
Ја никако не могу, али разумем потребу!![]()
Hobotnica, mmmm! Ili neke školjke. Ali što volim sabljarku sa roštilja, to ne provališ da je riba, misliš da je neko sisarače.Ако постоји пакао педердких пошалица и алузија... ко је вас двојицу познавао тај му пакао неће тешко пасти...
Брате како да ти речем... Ако има прагњади или роштиља ко је луд да једе рибу?
А знаш шта је бедак е? Кад је свуда око тебе врхунска морска храна, нова и стварно укусна чак и за босанског чобана... А теби се једе јањетина с ражња ил нека лесковачка гурманска....![]()
![]()

Димљени тостолобик? Мајкуму 'ебем као међу шункама да се димио, најукуснија риба коју сам пробао.to ne provališ da je riba,
RIba i perad mnogo upijaju dim... ukusno jeste ali to više nije to...Димљени тостолобик? Мајкуму 'ебем као међу шункама да се димио, најукуснија риба коју сам пробао.
Treba da slušaš bolje ploče
како да кажем... за укус рибе то није штета хахRIba i perad mnogo upijaju dim... ukusno jeste ali to više nije to...

ма ти си безнадежан случај то смо закључили...Uh, dimljeni šaran na podvarku je ekstra, ali i dalje sam ljubitelj mora.

како да кажем... за укус рибе то није штета хахUh, dimljeni šaran na podvarku je ekstra, ali i dalje sam ljubitelj mora.
[/Q

može rečna riba da bude pravi doživljaj ako se spremi kako valja

Ако постоји пакао педердких пошалица и алузија... ко је вас двојицу познавао тај му пакао неће тешко пасти...

Дефиниши- друг...Zmjaje je moj drug.

Морам нађем неки ауто који има бранике ко лада специјалка некад...
Ne znam kakav je dimljeni u odnosu na pastrmku ili sarana .Димљени тостолобик? Мајкуму 'ебем као међу шункама да се димио, најукуснија риба коју сам пробао.
svidja mi se dimljena riba ali samo kada je dobro odradjeno to dimljenje

Она буде јасна до краја, овако ме пресече, бре...ja pricam o dimljenoj ribi kao hrani a ti ne mozes bez perverzije![]()

Ја пола сата после тога узмем да једем нешто конкретно...a volim i ovo
Pogledajte prilog 576953
Znači BosanacАко постоји пакао педердких пошалица и алузија... ко је вас двојицу познавао тај му пакао неће тешко пасти...
Брате како да ти речем... Ако има прагњади или роштиља ко је луд да једе рибу?
А знаш шта је бедак е? Кад је свуда око тебе врхунска морска храна, нова и стварно укусна чак и за босанског чобана... А теби се једе јањетина с ражња ил нека лесковачка гурманска....![]()
![]()
a volim i ovo
Pogledajte prilog 576953